Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : sklep fotozakupy.pl

CrazyEyesDogg
31-01-2009, 18:33
Czy ktoś korzystał z tego sklepu internetowego??

Mam zamiar kupić ten model Metza: http://fotozakupy.pl/oferta/produkt,7253s,487d

Co o tej stronie myślicie??

ExploRa
31-01-2009, 18:38
Tak. Zakup Tamrona. Platnosc przelewem, obiektyw dotarl w ciagu 48h, paczka dobrze zapakowana i oklejona. Nie mam zastrzezen. (...o dziwo tamron jest ostry od 2.8 i bez ff/bf)

CrazyEyesDogg
31-01-2009, 18:55
Dzięki za radę ;) Jak stwierdzić czy tamron jest 'ostry'?

Zapewne masz taki jak mój 28-75 lub ten szerszy ;)

ExploRa
31-01-2009, 19:02
Dzięki za radę ;) Jak stwierdzić czy tamron jest 'ostry'?
Zapewne masz taki jak mój 28-75 lub ten szerszy ;)

Mam jeden i drugi. Jak stwierdzic? Ja sie w testowe tablice nie bawilem. W kazdym razie wystarczy zrobic obiekt, twarz, gdzie sa szczegoly i widac czy masz mydlo czy gdzies ostrosc ucieka. Mnie sie wydaje, ze mozna to wychwycic, wiedzac gdzie szukac. Ale jak znam zycie, kazdy ma inne pojecie ostrosci tak jak i gusta, o ktorych sie nie dyskutuje :)

JackC
31-01-2009, 19:14
Kilka razy kupowałem w sklepie fotozakupy.pl - i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.

:mrgreen: Kłamię - przydałoby się żeby ceny były niższe, ale to już inna bajka.

OsMax
31-01-2009, 21:08
Kupowałem u nich właśnie tego metza ale odbierałem osobiście. Żadnych zastrzeżeń a i sklep wygląda bardzo ładnie w środku widaćże przykładają się do swojej pracy. Jedyne zastrzeżenie do linka który podałeś to na zdjęciach tył lampy to nie 48 af-1 tylko 58 af-1 chyba że lampa przeszła jakiś face lifting (konkretnie chodzi mi wyświetlacz, jego kolor i podane na nim informacje).

czajna
31-01-2009, 21:13
Ja kupowałem u nich Goldphoto i i Frotkę 488rc2. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie (kurier + za pobraniem). Jedyna wpadka była taka, że pomylili się przy pakowaniu i wysłali 486rc2, ale zadzwoniłem, powiedziałem, 486 odesłałem im od razu (na ich koszt), a oni od razu 488 do mnie (też już na ich koszt) i na drugi dzień już miałem zamówiony komplet. Ogólnie polecam

axk
31-01-2009, 21:18
Sklep jak najbardziej wart polecenia. Kupowałem u nich wielokrotnie (zawsze z odbiorem osobistym), nigdy nie było żadnych problemów z przetestowaniem sprzętu, do obsługi także nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o ceny to kiedyś byli dużo bardziej konkurencyjni.

CrazyEyesDogg
31-01-2009, 21:29
Kilka razy kupowałem w sklepie fotozakupy.pl - i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.

Słuchaj mógłbyś podać gg na pw?? Mam kilka małych pytań i najważniejsze jak się zmienia skoki EV w pełnej automatyce ;)

Thx all ;)

aptur
31-01-2009, 21:31
sklep sprawdzony - można kupować