Zobacz pełną wersję : Canon S1 is , padająca lamkpa(nie wyskakuje)
Ktoś wie czym to jest spowodowane ? kilka sztuk juz bylo na allegro wystawianych. Jest to jakas wada fabryczna czy jak. Ceny byly dosc niskie , ciekaw jest ile by kosztowała naprawa tego.
Pozdrawiam
santiblue
13-07-2005, 00:23
Naprawiam to w 10 sekund:) Problem tkwi w tym ze ktos na sile probuje otworzyc lampe i zabek ktory ja trzyma wygina sie. trzeba go tylko odpowiednio podgiac i jest ok.
spoko, teraz sie tylko zastanawiam ile warto dac za s1 z taka usterka :)
santiblue
15-07-2005, 00:16
Jak najmniej :)
identyczna usterke serwis naprawil mi za darmo.Potraktowali to jako ustrerke fabryczna.A tak na marginesie....jak podgiac ten "zabek"?zanim naprawili i odeslali aparat to dwa czy trzy tygodnie minely a to ze ten zabek jest jakis taki dziwny to widzialem wczesniej tylko nie chcialem sam tego robic;)
gdzie dokladnie jest ten zabek i jak go podgiac??? Mam dokladnie ten sam problem...
Pozdrawiam
witam, ja mam to samo, z tym ze u mnie nie da sie otworzyc lampy, nie wiem co sie stalo, niby nikt nie probowal otwierac jej na sile, co mam teraz zrobic? otworzyc ja na sile i naprostowac zabek? czy da sie go moze jakos podwazyc ? pozdrawiam
Witam. Przepraszam z góry za odswiezenie tematu ale nie chciałem zakładac nowego. Mam ten sam problem i chciałem sie dowiedziec w która strone wygiac tą blaszke??i czym to zrobic bo odkrecic nie moge a czuc ze twarda jest. Prosze o pomoc. Pozdrawiam!!
Jezeli nie wiesz jak to zrobic to lepiej wysli go do serwisu troche poczekasz i jak dobrze zagadasz to ci zrobia za free.
dzieki za rade ale skoro da sie to samemu zrobic to czemu nie miał bym spróbowac...w koncu ja biore za to odpowiedzialnosc...to pomoze ktoś??