PDA

Zobacz pełną wersję : Canon a75 jako WEBCAM???



peterpan
07-06-2004, 18:42
Canon a75 jako WEBCAM???
No właśnie czy ktoś mógłby mi opisać ale tak kroczek po kroczku jak go przrobić na kamerke internetową?Będę wdzięczny :!:

Czytałem oczywiście poprzednie posty dotyczące a60 jako webcam i a70 jako webcam ale nikt nie opisał tego w sposób szczegółowy...bardzo prosze o jakiś dłuższy opis...pliiiis :?

Martinoxxl
07-06-2004, 23:50
Myslę że jak zgrasz sobie programik [glow=blue:76a8038b61]softcam[/glow:76a8038b61] i przeczytasz posty o "przerabianiu" a60 i a70 to z pewnością sobie poradzisz.
Obsługa tego programu jest bardzo intuicyjna.
A jak nie dasz rady to napisz w czym problem.

Vitez
08-06-2004, 07:36
W tym watku, w pierwszym poscie

http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.php?t=29&start=0

Autor wystarczajaco dokladnie opisal jak to zrobic.
Przynajmniej jak dla mnie wystarczajaco. Jedyny mankament to formatowanie tej instrukcji - napisana ciagiem jak opowiadanie a nie w punktach, ale da sie zrozumiec 8)

peterpan
08-06-2004, 15:51
Martinoxxl DZIĘKI :!:
W razie jakiś problemów na pewno sie odezwe Ciebie :!:
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIENKS!!!

elmer3003
28-12-2005, 23:45
Hejka. Jak ''odpalić" Canon A75 żeby działał jako kamerka intetrnetowa?Podane powyżej linki nie działaja :(

Vitez
29-12-2005, 03:35
Hejka. Jak ''odpalić" Canon A75 żeby działał jako kamerka intetrnetowa?Podane powyżej linki nie działaja :(

A zajrzales do PRZYKLEJONEGO i WYROZNIONEGO na zielono w tym dziale watku:
http://canon-board.info/showthread.php?t=21 ?