PDA

Zobacz pełną wersję : Ciekawe miejsca

marianzzz1
28-12-2008, 14:42
Poszukuje miejsca do fotografowania architektury i krajobrazów w obrębie Wrocławia (do 150km)Jeżeli znacie coś ciekawego ,godnego polecenia dajcie znać! Serdecznie pozdrawiam!!!

100dool
28-12-2008, 14:47
Jaką architekturę chcesz fotografować? We Wrocławiu i okolicach wiele jest tego, tylko zależy co chcesz uchwycić (:

Mac
28-12-2008, 14:54
Człowieku Wrocław to miasto marzenie do fotografowania architektury i to wszelakiej.

marianzzz1
28-12-2008, 14:57
Foty najlepiej nocne z odbiciem lusyrzanym w wodzie ,a jeżeli chodzi o krajobraz to tzw falowanie czyli pola o nierównomiernym pochyleniu itp

100dool
28-12-2008, 15:12
To z architektury mogę polecić Ostrów Tumski, Uniwersytet i inne jeszcze znajdujące się blisko miejsca (oklepane już trochę ale z dobrym pomysłem można ciekawie pokazać). Dużo ciekawej architektury jest też w okolicach Grunwaldu i Mostu Zwierzynieckiego. Takich miejsc jest jeszcze sporo, wystarczy przejść się wzdłuż rzeki a na pewno się coś ciekawego znajdzie.
Z krajobrazów to niestety nic ciekawego nie polecę bo często nie bywam poza miastem w tych okolicach.

eryk_g
28-12-2008, 19:29
A ja z krajobrazów to polecam Karkonosze. Ślicznie jest w Izerach i Rudawach Janowickich, i wcale nie tak daleko jak by się wydawało. Architektury do fotografowania we Wrocławiu jest tyle, że życia Ci braknie:D, a szczególnie polecam okolice elektrociepłowni. Okolica może niezbyt ciekawa, ale są tam fajne stare kamienice.