Zobacz pełną wersję : Wynalazek samorobka :)
Z siecie:
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300282306142&ssPageName=ADME:B:SS:PL:1123
No i proszę :) Hamerykańskim paparazzim nie chce się już nawet wysiadać z samochodu ;) [Lub też opuszczenie pojazdu stwarza zbyt duże zagrożenie dla życia ;)]
No i proszę :) Hamerykańskim paparazzim nie chce się już nawet wysiadać z samochodu ;) [Lub też opuszczenie pojazdu stwarza zbyt duże zagrożenie dla życia ;)]
Moze i tak :)?
W Polsce tez sie przydaje nie wychodzenie z samochodu zwlaszcza przy foceniu zwierza roznej masci :)
Bez jaj - fotografowanie z samochodu to standard i nie trzeba wcale samoróbek - http://www.kirkphoto.com/supports.html#windowmount - w niektórych miejscach zwierzaki samochodów nie boją się wcale, za to ludzi z długimi obiektywami - jak najbardziej...
albo jeszcze prosciej (i taniej) - worek z grochem polozony na drzwiach i na tym obiektyw :-)
Bez jaj - fotografowanie z samochodu to standard i nie trzeba wcale samoróbek - http://www.kirkphoto.com/supports.html#windowmount - w niektórych miejscach zwierzaki samochodów nie boją się wcale, za to ludzi z długimi obiektywami - jak najbardziej...
Ja akurat to wiem :)
Wiekszosc fotografujacych z samochodu uzywa "workow" z nasionami.
Cena nowych jest troche wysoka ale udalo mi sie kupic uzywany Kirk Window Mount.
Fajne rzeczy ma ta firma tylko ceny kosmiczne.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
albo jeszcze prosciej (i taniej) - worek z grochem polozony na drzwiach i na tym obiektyw :-)
Robilem tak ale przy 500 mm i tak wychodzily czasem poruszone zdjecia
Ja akurat to wiem :)
Wiekszosc fotografujacych z samochodu uzywa "workow" z nasionami.
Cena nowych jest troche wysoka ale udalo mi sie kupic uzywany Kirk Window Mount.
Fajne rzeczy ma ta firma tylko ceny kosmiczne.
Wiem że wiesz, pisałem do Xlesia... Przy okazji to Kirk ma też worki, również w wersji z adapterem na Arca Swiss - $75 to nie tak strasznie.
KORD/EPKK
28-12-2008, 04:49
Spotkalem raz goscia przy lotnisku , focil samoloty. Ustawil aparat na statywie , podlaczyl pod laptopa i siedzial w aucie i cykal fotki. Jaka jakosc zdjeci to nie wiem (chodzi o poruszajace sie samoloty - zeby zdjecie dobrze zrobic trza go sledzic obiektywem)...
Może samochód był bardziej po to, żeby szybciej uciec przed ew. nieprzyjaznymi służbami ochrony lotniska :)
4kwiatek
28-12-2008, 11:57
Hi...
Może samochód był bardziej po to, żeby szybciej uciec przed ew. nieprzyjaznymi służbami ochrony lotniska :)
Nie przesadzajmy. W Gdańsku lotnisko "wybudowało" specjalną górkę dla spottersów. A że lotniska to straszliwe wygwizdowo - wcale się gościowy nie dziwię ;)
Pozdrawiam
Kwiatek...
Spotkalem raz goscia przy lotnisku , focil samoloty. Ustawil aparat na statywie , podlaczyl pod laptopa i siedzial w aucie i cykal fotki. Jaka jakosc zdjeci to nie wiem (chodzi o poruszajace sie samoloty - zeby zdjecie dobrze zrobic trza go sledzic obiektywem)...
wiesz ja tez raz, ale nie na pokazach lotnczych tylko wyscigach samochodowych widzialem goscia z takim wynazakiem ale mial servomechanizm ktory pozwalal panoramowac... czy sie sprawdzalo nie wiem ale wygladalo to kosmicznie.. nawet sie zastanawialem czy od wojska tego nie kupil z demobilu od jakiejs baterii p-lot ;)