Zobacz pełną wersję : Gdzie kupię najtaniej Sigmę EF500 Super??? (B. pilne)
Mam 350d kupiłem go tydzień temu. Potrzebuję teraz jeszcze lampę.
Zna ktoś może jakieś sklepy lub Tipów za jakąś rozsądną cenę???
www.interfoto.com.pl
za 1000 na fakturke
999 brutto :) Zapraszam
A to ciekawe... bo na allegro masz wystawiona za 1099zl, jak sie zapytalem czy da rade zejsc np do 1000zl - napisales, ze nie masz zamiaru schodzic ponizej ceny promocyjnej... - Zastanawiam sie jaka to jest promocja.
Polecam interfoto za 970zl mozna juz kupic, lub foto-raj aka foto IMPRA za 960.
Pozdr.
Cichy@ Właśnie oglądałem Twoją aukcję na Allegro. Jednak dobrze się domyślałem że można taniej... Ale dziękuję za zaintresowanie.
Chyba jednak będzie to Foto-raj. Z przedpłatą na konto 945PLN...
A to ciekawe... bo na allegro masz wystawiona za 1099zl, jak sie zapytalem czy da rade zejsc np do 1000zl - napisales, ze nie masz zamiaru schodzic ponizej ceny promocyjnej... - Zastanawiam sie jaka to jest promocja.
Polecam interfoto za 970zl mozna juz kupic, lub foto-raj aka foto IMPRA za 960.
Pozdr.
Alegro to allegro, a forum to forum.
Alegro to allegro, a forum to forum.
Ale kiedy ja napisalem najpierw na forum do Ciebie ;-) pozniej w mailu z allegro ponownie napisalem ze zostawilem Ci wiadomosc na forum, co jeszcze mialem zrobic ?:))
Oj Cichy Ty to sobie potrafisz antyreklame strzelic jak nikt inny chyba na tym forum ;)
Wy tu sobie marudzicie, a reklama jakoś działa :P
Antyreklama tez ;) ale sugeruje juz nie kontynuowac tego offtopiku. A na przyszlosc - tego typu oferty lepiej na priv wysylac (to sugestia do Cichego i innych sprzedawcow) by nagle ktos nie wyskoczyl z podobnymi zarzutami publicznie ;)
Juz złożyłem zamówienie za 945 PLN z darmowa wysyłką...
a czy zdradzisz gdzie ? -bez reklamy ma się rozumieć :wink:
a czy zdradzisz gdzie ? -bez reklamy ma się rozumieć :wink:
Tutaj (http://www.foto-raj.pl/index.php?op=sklep&grupa=lampy+blyskowe&podgrupa=sigma&id=sigmaef500dgstsupereoettl&sortowanie=cena#tutaj)
dariuszartur
07-07-2005, 00:05
Kupiłem za 1150, drogo ale z oryginalną gwarancją Sigma Polska - 3 lata. Dla mnie to ważne, jak ktoś chce dam namiar dafs@o2.pl . oficjalna cena Sigmy z taką gwarancją to 1380.