PDA

Zobacz pełną wersję : menu serwisowe

zwierzak34
05-12-2008, 22:00
Witam

mam problem z canonem 40d mianowicie po podlączeniu do komputera pojawia się jako "dcp connect" i za nic nie mogę go zainstalować.
Gdzieś syszalem że być może mam wlączone menu serwisowe i tak się dzieje - jak to wylączyć???
z góry dziękuję za pomoc

M

Vitez
08-12-2008, 21:30
mam problem z canonem 40d mianowicie po podlączeniu do komputera pojawia się jako "dcp connect" i za nic nie mogę go zainstalować.
Gdzieś syszalem że być może mam wlączone menu serwisowe i tak się dzieje - jak to wylączyć???

Wysłać do serwisu.

szandor
10-12-2008, 02:51
Wysłać do serwisu.

Z całym szacunkiem, ta odpowiedź dużo wnosi. O rosnącym liczniku postów nie wspomnę.

Vitez
10-12-2008, 18:45
Z całym szacunkiem, ta odpowiedź dużo wnosi. O rosnącym liczniku postów nie wspomnę.

Naprawdę uważasz że odczuwam jakąkolwiek potrzebę nabijania postów będąc 'od wieków' niezagrożony na pierwszym miejscu w rankingu ilości postów? :twisted:

Moja odpowiedź jak najbardziej coś wnosi - były takie przypadki na forum, jedynie serwis pomógł wyłączyć tryb serwisowy. Nic więcej nie da się zrobić. Ewentualnie jeśli nie przeszkadza to w korzystaniu z aparatu to z tym po prostu żyć.

A ty sobie tylko potrollowałeś.

Tu np trochę więcej na podobny temat: http://canon-board.info/showthread.php?t=21505

szandor
18-12-2008, 14:50
[QUOTE=Vitez;571632]
A ty sobie tylko potrollowałeś.

Tak się składa, że ja szybciej myślę niż piszę i ważę każde swoje słowo. Jak nie mam nic do powiedzenia, to milczę.
Można każdy problem ze sprzętem skwitować: "wysłać do serwisu". Niewątpliwie jest to bardzo dobra rada. Tak trzymaj.

Vitez
18-12-2008, 16:00
W tym przypadku ta rada była jak najbardziej dobra, trafna i poparta doświadczeniem.
A Ty co radzisz?
Co wniesiesz do tego wątku poza próbą bezpodstawnego czepiania się mnie?

szandor
22-12-2008, 20:25
Nie czepiam się Ciebie bezpodstawnie, zauważ że wszedłeś do działu dla początkujących i tutaj Twoje doświadczenie i Twój autorytet na tym forum do czegoś zobowiązuje (piszę to zdanie bez cienia ironii). Nawet to Twoje "wysłać do serwisu" inaczej by wyglądało poparte linkiem, którego użyłeś później.

Vitez
23-12-2008, 03:31
Ale naprawdę... masz coś do powiedzenia na temat?
Już to moje nędzne "wysłać do serwisu" było bardziej na temat niż to co ty tu produkujesz od ładnych paru tygodni.
Zamykamy/usuwamy czy pomożesz koledze lepiej niż ja?

szandor
26-12-2008, 01:56
Nie mam zamiaru dłużej z Tobą dyskutować. Przepraszam Cię za "licznik postów", to akurat było niestosowne.
Życzę Ci zdrowych i wesołych świąt.