Zobacz pełną wersję : menu serwisowe
zwierzak34
05-12-2008, 22:00
Witam
mam problem z canonem 40d mianowicie po podlączeniu do komputera pojawia się jako "dcp connect" i za nic nie mogę go zainstalować.
Gdzieś syszalem że być może mam wlączone menu serwisowe i tak się dzieje - jak to wylączyć???
z góry dziękuję za pomoc
M
mam problem z canonem 40d mianowicie po podlączeniu do komputera pojawia się jako "dcp connect" i za nic nie mogę go zainstalować.
Gdzieś syszalem że być może mam wlączone menu serwisowe i tak się dzieje - jak to wylączyć???
Wysłać do serwisu.
Wysłać do serwisu.
Z całym szacunkiem, ta odpowiedź dużo wnosi. O rosnącym liczniku postów nie wspomnę.
Z całym szacunkiem, ta odpowiedź dużo wnosi. O rosnącym liczniku postów nie wspomnę.
Naprawdę uważasz że odczuwam jakąkolwiek potrzebę nabijania postów będąc 'od wieków' niezagrożony na pierwszym miejscu w rankingu ilości postów? :twisted:
Moja odpowiedź jak najbardziej coś wnosi - były takie przypadki na forum, jedynie serwis pomógł wyłączyć tryb serwisowy. Nic więcej nie da się zrobić. Ewentualnie jeśli nie przeszkadza to w korzystaniu z aparatu to z tym po prostu żyć.
A ty sobie tylko potrollowałeś.
Tu np trochę więcej na podobny temat: http://canon-board.info/showthread.php?t=21505
[QUOTE=Vitez;571632]
A ty sobie tylko potrollowałeś.
Tak się składa, że ja szybciej myślę niż piszę i ważę każde swoje słowo. Jak nie mam nic do powiedzenia, to milczę.
Można każdy problem ze sprzętem skwitować: "wysłać do serwisu". Niewątpliwie jest to bardzo dobra rada. Tak trzymaj.
W tym przypadku ta rada była jak najbardziej dobra, trafna i poparta doświadczeniem.
A Ty co radzisz?
Co wniesiesz do tego wątku poza próbą bezpodstawnego czepiania się mnie?
Nie czepiam się Ciebie bezpodstawnie, zauważ że wszedłeś do działu dla początkujących i tutaj Twoje doświadczenie i Twój autorytet na tym forum do czegoś zobowiązuje (piszę to zdanie bez cienia ironii). Nawet to Twoje "wysłać do serwisu" inaczej by wyglądało poparte linkiem, którego użyłeś później.
Ale naprawdę... masz coś do powiedzenia na temat?
Już to moje nędzne "wysłać do serwisu" było bardziej na temat niż to co ty tu produkujesz od ładnych paru tygodni.
Zamykamy/usuwamy czy pomożesz koledze lepiej niż ja?
Nie mam zamiaru dłużej z Tobą dyskutować. Przepraszam Cię za "licznik postów", to akurat było niestosowne.
Życzę Ci zdrowych i wesołych świąt.