Zobacz pełną wersję : [quasimodo] pod ocenę krytyki...
quasimodo
27-06-2005, 15:31
Szkoda tylko, że gdy człowiek wreszcie przesiadł się z analogowych zenitów i canonów na cyfrę, to brak czasu zaczyna coraz bardziej doskwierać. Na razie początek. z czasem jest jeszcze do wrzucenia trochę(!) skanów z negatywów w większości b&w. Szkoda tylko, że życie zmusza ostatnio do myślenia o zwykłej jego prozie.
Zapraszam na:
www.quasimodo.pl
(muflon) poprawiłem tytuł wątku na zgodny z zasadami
ujmę to tak: zdjęcia małe, więc mało na nich widać.
cmentarz w Drezdenku pominę, jeżeli mi ktoś zaproponuje obejrzenie, bo zupełnie nieciekawy. w każdym razie wygląda średnio ciekawie.
dużo zdjęć z maksymalnie przepalonym niebem - przydałby się polar :-)
uważaj też na obiekty, które masz poza focusem a zajmują Ci dużą część będąc na pierwszym planie (na cmentarzu tak strzeliłeś).
ptaszydła - kurcze - wstaw większe zdjęcia to coś napiszę :-)
z Drezdenka podoba mi się to z kawałkiem mostu, ale trochę inaczej bym to zakomponował. #2 dość przyjemny widoczek. reszta śmaka czyli nijaka.
i na koniec: czy coś Ci się stało z kolorami? jakieś wyprane takie.
ujmę to tak: zdjęcia małe, więc mało na nich widać.
Zdjęcia otwierają się dodatkowo w nowym oknie, wcale nie są takie małe np. 800x533
ok. mea culpa, kliknąć trzeba i jest większe.
łabądź #1 przepalony. ostatni łabądź tak samo. coś z ostrością i rysunkiem - albo tego nie ma, albo jpg'i zabiły to. tyle przyrody.