Zobacz pełną wersję : Kupilem zestawik:)350D + extrasy
borkomar
26-06-2005, 18:57
Witam bede musial przejsc szybki kursik po350D.
Kupilem kita + sherpa 600R + 1GB Kingston Elite Pro 50x + czytnik USB 2.0 + 2 extra accu + LowerPro NOva 4 AW
Bylo bolesnie po kieszeni ale mam nadzieje ze zalowal nie bede.:)
Jutro Wyjazd do Pragi i pierwszy sprawdzian moich i 350D umiejetnosci:).
Z tego co widze to chyba program P jest fajny:)POzdrawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stdanielo
26-06-2005, 19:06
P jest zazwyczaj fajne w kazdym aparacie, tylko po co kupowac lustrzanke jesli sie chce uzywac tylko (badz przewaznie) P. Sorry, ale nie rozumiem tego posta. "Kupilem zestawik:)350D + extrasy" - no i co z tego? Fajnie!!! A ja dzisiaj kupilem szesc bulek i maslo, acha i zapach do samochodu, troche dalo po kieszeni ale mysle, ze dlugo bedzie pachnial, a bulki beda smaczne. Na forum powinno byc cos konstruktywnego. Nie chce byc niegrzeczny, ale nie lubie takich postow.
Pozdrawiam
borkomar
26-06-2005, 19:42
Chcialem sie pochwacli gdyz rozmawialem z forumowiczami co wybrac D70 czy 350D i wybralem to co wybralem - mi tez wsie wiele postow nie podoba;)
Pszczola
26-06-2005, 19:45
borkomar - do chwalenia 'sluzy' watek: http://canon-board.info/showthread.php?t=23
Moja rada - NIGDY nie przełączaj aparatu w program P.
Inaczej - nie nauczysz się rozumienia roli światła, czasu i przysłony w fotografii.
Golibroda
26-06-2005, 19:48
Bo to miało być 350 Dropsów ekstazy :), Handlarz czy co :mrgreen:
Bo to miało być 350 Dropsów ekstazy :), Handlarz czy co :mrgreen:
A jak się te dropsy przełącza na "P" ?
Dobra dajcie spokój. Kupił chłopak sprzęt, jest podjarany i ja to doskonale rozumiem. A że na P i cóż z tego każdy na początku testuje wszystko co tylko może.
borkomar
26-06-2005, 21:34
O no pewnie - a co Wy nie byliscie podjarani jak sobie nawe zabaweczki kupiliscie??
OKi jutro uciekam wiec nie bedzie mnie jakis czas - pozdrawiam
P-prawie dobrze
A-aby aby
S-słabo
M-może być
To chyba z jakiejś instrukcji jest.
pozdrawiam
Golibroda
27-06-2005, 08:07
Dobra dajcie spokój. Kupił chłopak sprzęt, jest podjarany i ja to doskonale rozumiem. A że na P i cóż z tego każdy na początku testuje wszystko co tylko może.
I tak dobrze,że na P bo inni zaczynaja od zielonego kwadracika :lol:
P jest zazwyczaj fajne w kazdym aparacie, tylko po co kupowac lustrzanke jesli sie chce uzywac tylko (badz przewaznie) P. Sorry, ale nie rozumiem tego posta. "Kupilem zestawik:)350D + extrasy" - no i co z tego? Fajnie!!! A ja dzisiaj kupilem szesc bulek i maslo, acha i zapach do samochodu, troche dalo po kieszeni ale mysle, ze dlugo bedzie pachnial, a bulki beda smaczne. Na forum powinno byc cos konstruktywnego. Nie chce byc niegrzeczny, ale nie lubie takich postow.
Pozdrawiam
Przecież w tym aparacie nawet P jest a nawet full auto [zielony kwadracik] jest duzo lepszy niż takowy w kompaktach...
Pozdr
Nie wymagajcie od człowieka, żeby dzień po zakupie aparatu (a być może jest to jego pierwsza lustrzanka) robił w trybie M. Widocznie nie każdego tygodnia wyjeżdża do Pragi i chciałby żeby zdjęcia tam zrobione jako tako wyglądały. Nie przejmuj się Borkomar. Rób na P a uczył się będziesz wtedy gdy będziesz miał możliwośc poekserymentować i wiele razy powtarzać te same ujęcia. Życzę udanych zdjęć.
Jeśli ktoś miał wcześniej analogową lustrzanke to kupno cyfrowej nic nie zmienia w fotografowaniu - jedynie obsługa menu dochodzi natomiast jak ktos zaczynal przygode z fotografia od kompakta (to wpolczuje :mrgreen: ) to wlacza sabie troche niepotrzebnie autopilota w dSLR... ale nie wiem czy wiecie ze program w aparacie nie ma wplywu na to jakie bedzie zdjecie (tzn ma ale niema) to chyba czlowiek jeszcze decyduje :-)
gratuluje zakupu - dobry wybor - jedynie sluszna firma :D
Nie sluchaj ich - Program P nie jest zly bo ma shift :D
Powaznie... przy kicie to i tak nie ma znczenia, bo tam glebia wielka strasznie jest :)
Golibroda
28-06-2005, 22:12
gratuluje zakupu - dobry wybor - jedynie sluszna firma :D
Nie sluchaj ich - Program P nie jest zly bo ma shift :D
Powaznie... przy kicie to i tak nie ma znczenia, bo tam glebia wielka strasznie jest :)
Bardzo dobry zakup.Sam się skusiłem. Przerobiłem wszystkie tryby w aparacie.Wybrałem najbardziej przydatne dla mnie ustawienia. A instrukcje czytałem juz ze 4 razy i ciagle wracam. Testuje, próbuję, ogladam i czuję............boski to sprzęt.Żona na bok, kochanki na bok.......liczy się tylko ON. :mrgreen: .....................żartuje hehehe oczywiście :D