Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dobry Kurs/Szkolenie/Szkoła we Wrocławiu

kartysta
23-11-2008, 00:23
Witam,

Czy jest we Wroclawiu jakis dobry kurs fotograficzny, gdzie można podszkolic umiejestnosci? Interesuje mnie cos na poziomie. Moze to byc tez jakies studium itp.

Z gory dzieki za informacje

mamut9
23-11-2008, 01:03
Witam,

Czy jest we Wroclawiu jakis dobry kurs fotograficzny, gdzie można podszkolic umiejestnosci? Interesuje mnie cos na poziomie. Moze to byc tez jakies studium itp.

Z gory dzieki za informacje

wejdz na strone www.formaty.pl - tam bliższe szczegóły - obecnie trwa kurs na który chodzę-jak chcesz podaj na prv e-mail lub/i telefon to pogadamy -:-D
myślę, że mogłabyś zajrzeć na zajęcia i zobaczyc czy ci odpowiadają -bo zależy co umiesz i czego oczekujesz :-D

NawaShibari
24-11-2008, 07:53
Ja z kolei polecam Ośrodek Postaw Twórczych - www.opt-art.net, bardzo profesjonalne i ciekawe zajęcia, fantastyczni ludzie - niestety, ze względów zawodowych i totalnego braku czasu musiałem zrezygnować. Zajęcia odbywają się 2 dni w tygodniu, 1 dzień to wykład, 2 to atelier lub ciemnia/zajęcia z photoshopa. Wszystkie informacje znajdziesz na podanej wyżej stronie. Kadra jest w większości po szkole w Opavie, przygotuj się więc na fotografię bardzo artystyczną.

yacenty
14-01-2009, 21:38
wejdz na strone www.formaty.pl - tam bliższe szczegóły - obecnie trwa kurs na który chodzę-jak chcesz podaj na prv e-mail lub/i telefon to pogadamy -:-D
myślę, że mogłabyś zajrzeć na zajęcia i zobaczyc czy ci odpowiadają -bo zależy co umiesz i czego oczekujesz :-D

odgrzeje lekko kotleta,
jak oceniasz tą szkołę? warto, czego głownie uczą, jestes zadowolony?

wojkij
14-01-2009, 22:06
Formaty są bardzo okej - Przemek Nowak, szef tego studia to gość o naprawdę dużej wiedzy i bardzo sympatycznym podejściu. Wprawdzie na sam kurs w Formatach nie uczęszczałem ale bywam w ich siedzibie i ciekawie to z boku wygląda - dużo praktyki, plenery wyjazdowe, sympatyczna atmosfera - wygląda na to że warto zwłaszcza ze nie ma tam raczej nadętych "artystów" którzy do fotografii podchodzą od pupy strony;)

Jeśli interesuje Cię bardziej teoria niż praktyka to masz jeszcze "fototechnika" w profesji - od groma informacji o pracy w ciemni, procesach, chemii + ps, rysunek i trochę zajęć w studio. Na plus niski koszt - 130zl miesięcznie, zajęcia w trybie zaocznym 2 weekendy w miesiącu i dyplom technika.

kartysta
15-01-2009, 13:41
Witam,

A co powiecie o tym Kursie? Ktos zna tych ludzi? Moze ktos byl tam na kursie?
Bede wdzieczny za odpowiedz

yacenty
15-01-2009, 20:28
kurs widmo? czy moja przegladarka cos swiruje?

yacenty
30-01-2009, 14:26
odgrzeje kotlecika, za tydzień wracam do Wrocka i z chęcią bym się gdzieś zapisał, widziałem ze jest nowy kurs w opt-art.net, ze jest w kursfoto.pl, czekam tez na odpowiedz z formatów.
Co wy byście wybrali i na co zwracać uwagę?

Piasek1989
30-01-2009, 14:51
ja właśnie kończę kurs w f4foto i musze powiedzieć ze jest ciekawie i polecam atmosfera jest przyjemna teraz zaczyna sie druga edycja kursu
tu macie link do ich strony
http://f4foto.pl/

yacenty
30-01-2009, 15:41
wolałbym coś może bliżej domu tak coby w 15-20 minut na rowerku zajechac, ale przemyslę tą opcję

wojkij
30-01-2009, 16:08
Najlepiej umów się w każdej szkole na darmowe pierwsze spotkanie - to Ci najlepiej odpowie na którą się zdecydować.

Formaty polecam, prowadzący to świetny gość a i zaplecze dość konkretne ale reszty kursów nie znam więc ciężko o obiektywizm.

yacenty
30-01-2009, 17:00
właśnie dostałem PDFa z f4foto, wygląda ciekawie tylko ze startuja 4. a ja dopiero 6. lece do domu. czekam na większe informacje z pozostałych kursów