Zobacz pełną wersję : Nie działające porty USB.
Krzysiek27
08-11-2008, 23:55
Cześć. Mam taki problem. Mam w laptopie 4 porty USB. Jak do jednego podłacze myszkę to chodzi natomiast jak do pozostałych 3 to odmawia współpracy. Ale jak chcę podłączyć pendriva do tego działającego portu to go nie czyta. Tak samo z aparatem. Nie wiem co robić. Z góry dzięki za odpowiedzi :)
DonBolano
09-11-2008, 00:41
A podlaczyles na dluzej? Czy tylko wkladales do portu i jak nie dzialalo, to od razu weg? Bo windows pamieta, do ktorego portu co podlaczales. I tak wlasnie moze dojsc do tego, ze myszke bedzie cztery razy instalowal i szukal sterownika, podobnie aparat, pendrive'a, kamerke.. :)
Krzysiek27
09-11-2008, 10:20
Aha, no spróbuje tak. Bo np jak mam podłączoną myszkę i wchodzę w panel sterowania i chce kliknąć dodaj sprzęt to się wyświetla ze tylko jedno urządzenie może być naraz instalowane. Ale jak odłącze myszke to jest to samo. Dodam że w piątek przeinstalowywałem windowsa. A co do pendriva to nawet jak podłącze do portu to nie wyświetla się na ekranie żaden komunikat..