PDA

Zobacz pełną wersję : podwójna ekspozycja łączenie w PS??



mateos
22-06-2005, 17:48
mam pytano jak połaczyć dwa takie same zdjęcia w PS'e tylko z różnymi ekspozycjami tj. jedno zdjęcie z ekspozycją na miejsca oświetlone a drugie z ekspozycja na cienie. Czy w sieci są takie tutoriale?? co daje najlepsze efekty?? :confused:

djtermoz
22-06-2005, 17:55
Latwizna: http://www.luminous-landscape.com/tutorials/digital-blending.shtml

mateos
22-06-2005, 18:04
Latwizna: http://www.luminous-landscape.com/tutorials/digital-blending.shtml

wielkie dzieki!!

Polaco
23-06-2005, 05:42
Mozesz tez poszukac troche na temat HDR (High Dinamic Range). Podobno PS CS 2 robi to automatycznie, sa tez pluginy do starszych wersji PS (BTW sa jakies bezplatne czy wszystkie sa platne ?).