Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kurs fotografii studyjnej Łódź - szukam chętnych na dodatkowy termin w listopadzie

Burner
04-11-2008, 16:52
Jak w temacie poszukuję chętnych osób które mają ochotę udać się na Kurs Fotografii Studyjnej prowadzony przez Piotra (admina forum nikona) w Łodzi, w terminie pomiędzy 18 - 26 listopada. Musi się zebrać conajmniej 3 osobowa grupa aby termin został uruchomiony.
Proszę chętnych o wpisanie się w tym wątku z podaniem daty.

Info o kursie... (http://fotografia.edu.pl/stud/index.html)

Burner
07-11-2008, 21:47
Up...

analogforever
10-11-2008, 19:47
może byłbym zainteresowany tylko jest problem bo nie mam Nikona.

Burner
10-11-2008, 22:14
może byłbym zainteresowany tylko jest problem bo nie mam Nikona.

Ja również nie mam Nikona...
Poszedł PM.

Paenka
12-11-2008, 00:48
z tego co widzialam to w tym studio można wypożyczyć nikona :D

szuler
14-11-2008, 18:38
Jeżeli ktoś chciałby canonem to chyba nikt się nie obrazi. Pozatym co jest za sens robić fotki na kursie nikonem, a potem przejść na swojego canona.

Burner
14-11-2008, 23:33
Wiele osób fotografujących Canonem i innymi markami różnymi od Nikona było na tym kursie. Z tego co mi wiadomo wszyscy sobie chwalą, co chyba nie będzie mi dane bo nikt się nie chce wybrać w podanym terminie :(
Może jednak jest jakaś nadzieja?

Paenka
15-11-2008, 01:36
jak mi zasponsorujesz udział w kursie to z chęcią :D

analogforever
15-11-2008, 02:42
Wiele osób fotografujących Canonem i innymi markami różnymi od Nikona było na tym kursie. Z tego co mi wiadomo wszyscy sobie chwalą, co chyba nie będzie mi dane bo nikt się nie chce wybrać w podanym terminie :(
Może jednak jest jakaś nadzieja?

a nie idzie ponegocjować ceny? kurs jest chyba tylko jednodniowy.

kucza21
15-11-2008, 13:47
Wiesz niektórzy wolą iść na...... szkółkę niedzielną.
Moim zdaniem cena jest dobra, a i program dobrze dobrany. Osobiście gdybym mieszkał w pobliżu Łodzi nie zawahałbym się odbyć takie kursy. A to czy nikonem czy canonem to nie ma żadnego znaczenia, chodzi o światło

analogforever
15-11-2008, 14:08
Wiesz niektórzy wolą iść na...... szkółkę niedzielną.
Moim zdaniem cena jest dobra, a i program dobrze dobrany. Osobiście gdybym mieszkał w pobliżu Łodzi nie zawahałbym się odbyć takie kursy. A to czy nikonem czy canonem to nie ma żadnego znaczenia, chodzi o światło

nie przesadzaj,cena jest dobra dla Ciebie i ty może wiesz że coś z takiego kursu wyciągniesz,ja niekoniecznie ,może tak,może nie.To jest tylko jeden dzień czyli raczej mocno podstawowe wiadomości ,taka szkółka niedzielna.

aligator16
16-11-2008, 23:38
A ludzie używający klisz mają tam wstęp? :)
Ja to może bym się pisał ale ta cena trochę odstrasza... i na pewno nie w tym miesiącu.
A nie lepiej ściągnąć kogoś kto się zna na fot. studyjnej, i wypożyczyć studio na cały dzień? Wyjdzie taniej, a jeżeli chodzi o jakość to zawsze może być lepiej :)

Paenka
17-11-2008, 14:56
o aligator i to nie głupi pomysł by był :D
dla mnie każde 50 zł się liczy jednak 300 zł to jest tyle ile ja płace za swoje wyżywienie miesięcznie (pi razy drzwi), drugie 300 z okładem mieszkanie, materiały kserowki itp tez ksztuja to jak myslisz ile mi zostaje z tego co mi rodzice dają?

aligator16
17-11-2008, 16:29
to jak myslisz ile mi zostaje z tego co mi rodzice dają?

A to zależy ile ci rodzice dają :D

Możemy porozmawiać o tym dokładniej w sobote :)

kucza21
17-11-2008, 21:41
dla mnie każde 50 zł się liczy jednak 300 zł to jest tyle ile ja płace za swoje wyżywienie miesięcznie (pi razy drzwi), drugie 300 z okładem mieszkanie, materiały kserowki itp tez ksztuja to jak myslisz ile mi zostaje z tego co mi rodzice dają?

Tekst MASAKRA ! Uśmiałem się :twisted::-D

pawel-foto
17-11-2008, 22:04

Chyba nie rozumiem z czego!

wojkij
17-11-2008, 22:17
Tak czy inaczej 350zl za kurs to i duzo i malo. Jesli prowadzi to jakis znany fotograf to okej, za takie cos sie placi - jesli nie to za dwa razy tyle mozna "otrzymac" caly zaoczny semestr w calkiem niezlej szkole foto w ktorej tez wykladaja ludzie ze sporym doswiadczeniem.

XLesio
18-11-2008, 10:17
Kucza21, chyba za szybko się usamodzielniłeś na tych studiach, albo i bez nich ;)
Zejdź na ziemię. Jak dla mnie Paenka i tak dysponuje niezgorszymi środkami jak na Polskiego Studenta.

A wracając do mainstreamu - czy liczba uczestników wpływa na koszty kursu? Gdyby jeszcze trochę spadły, zacząłbym rozważac dzień wolnego.

Paenka
18-11-2008, 15:11

Cóż mnie to nie bawi, ale dobrze, że komuś się choć trochę humor poprawił.

Vitez
19-11-2008, 10:09
jak myslisz ile mi zostaje z tego co mi rodzice dają?

Zamiast dostawać lepiej zarabiać... ale to już za daleko posunięty i zbyt personalny offtop więc nie kontynuujmy.

Paenka
19-11-2008, 16:39
Zamiast dostawać lepiej zarabiać... ale to już za daleko posunięty i zbyt personalny offtop więc nie kontynuujmy.

Równiez mi się wydaje, że dywagacje na temat dlaczego pieniądze dostaję a nie zarabiam są nie na miejscu skoro raczej nie znamy sytuacji życiowej osoby.

aligator16
20-11-2008, 20:43
To jak? Robimy jakieś "warsztaty forumowe"? :) Chętni na pewno będą.

Burner
25-11-2008, 00:36
Czy z każdego tematu na Forum musi być offtop?
Szukałem kogoś kto dołączy się do wymaganej grupy, nie pytałem o zdanie, czy kurs jest ok i warty pojawienia się na nim - o tym można się wypowiedzieć po kursie.
Czy wg niektórych z Was już tylko ktoś z nazwiskiem i znany coś potrafi?
Już nie wyrobię się nawet gdyby ktoś chętny się zdecydował :(

Temat nieaktualny-poproszę moderatorów o zamknięcie!