Zobacz pełną wersję : blenda NIE made in china
Witajcie. Musze kupić sobie porządną blendę.. Przeglądam już drugi dzień oferty w necie ale wszystko to chińszczyzna... ręce opadają.. Wie ktoś może gdzie w dobrej cenie można kupić porządną NIE chińską blendę? Na chińszczyznę mam potężne uczulenie..
Byłbym wdzięczny za jakieś linki do sklepów internetowych..
Proszę tylko nie piszcie "chińska ale porządna" bo .... padnę.
Lastolite w www.foto7.com.pl - nie wiem tylko czy cena będzie dobra...
już zaglądałem do nich. Jest tylko małe "ale" nie mogę znaleźć cennika na stronie. Ceny też nie są podane... muszę dzwonić aby poznać ceny?
już zaglądałem do nich. Jest tylko małe "ale" nie mogę znaleźć cennika na stronie. Ceny też nie są podane... muszę dzwonić aby poznać ceny?
Wyślij maila.
Ceny w tym sklepie nie są straszne... Ja się trochę sfrajerzyłem bo na szybko musiałem kupić i kupiłem na allegro 50cm za 80zł... Nowa kosztuje tam chyba 66-72 zł ;] 95cm to koszt ok 150zł z tego co pamiętam... Napisz maila... Jak chcesz mogę Ci też wysłać cennik z maja 2008 :) (napisz PW).
kiedyś kupiłem sobie taką 5w1 80cm na allegro. Teraz potrzebuję czegoś dużego i porządnego.. cena ma znaczenie ale tandety nie lubię więc wolę dołożyć i mieć coś porządnego..
towersivy
14-10-2008, 16:23
Lastolite w www.foto7.com.pl , polecam zaróno produkty firmy Lastolite (posiadam kilka) jak i sklep, wielokrotonie robiłem tam zakupy i zawsze byłem zadwolony.
Cennik przyslą na meila
Pzdr.
Ja za swoją 5in1 z pokrowcem, 110cm okrągłą płaciłem 44zł . Nie narzekam :)
napisałem maila do foto7 ale do dziś nie przysłali cennika... macie może jakieś doświadczenia ze sklepem http://www.dicam.pl ??