Zobacz pełną wersję : Gdzie w Wawie sklep z duzym wyborem statywow?
Moze zna ktos sklep w Warszawie z duzym wyborem statywow, gdzie nie krzywia sie jesli klient chce sprawdzic statyw ze swoim sprzetem? Konkretnie chcialbym porownac dwa statywy: Manfrotto 728B DIGI oraz Velbon Ultra Lux-i F, choc jestem otwarty na inne rozwiazania.
Giełda foto w stodole
Bylem. Niestety nie maja tego, czego szukam. Moga miec, ale pod warunkiem, ze na pewno kupie, a bez przetestowania nic nie moge obiecac.
o ile dobrze pamietam Velbona (Sherpa) widzialem w Saturnie w arkadii, Manfroto (kilka sztuk) i kilka glowic jest obok arkadii na dzikiej w profilabie, jest tez nowy duzy sklep (EuroColoru, 2 poziomy - chociaz nie wiem czy juz dwa czynne) na marszałkowskiej 77 pomiędzy Hożą a Wilczą 'Galeria 77' tam tez mieli jakies statywy (widzialem przez okno)... a na giełdzie jest IMHO durzo Manfrotto .... co nie znaczy ze ten twoj jest :-)
Wybierz sobie bardziej typowe statywy i nie bedziesz mial problemow :-)
MAGMA
przy Al. Armii Ludowej 15
sklep i komis w jednym
tel. 825 25 55
dawno tam nie zaglądałem
ale zazwyczaj mieli spory wybór
Dzieki za namiary. Nie sadzilem, ze te statywy to taka rzadkosc.
MAGMA
przy Al. Armii Ludowej 15
sklep i komis w jednym
tel. 825 25 55
dawno tam nie zaglądałem
ale zazwyczaj mieli spory wybór
Byłem 2 tygodnie temu, nie mieli za dużo towaru, większość ciekawych rzeczy - na zamówienie.
Sklep Canona na JP2. Tam mają dość duży wybór, w przeciwieństwie do innych produktow.
Dzieki za namiary. Nie sadzilem, ze te statywy to taka rzadkosc.
Coz... to daje do myslenia, prawda?
Sklepy i importerzy sprowadzaja to co popularne... a wsrod statywow Manfrotto akurat popularne sa te dobre i najlepsze :roll: .
Reszte dopowiedz sobie sam.
Witam, akurat jestem w Warszawie i mam troszkę czasu - jaki sklep foto polecacie, dodam że szukam statywu i głowicy .Chciałbym pomacać i wybrać coś (manfrotto, benro itp) Pozdrawiam.
sklep milso. mnóstwo statywów i głowic . mozna wybierać "do upadłego"
J.w.
A jeśli koniecznie chcesz mieć porównanie między sklepami to wybierz się na giełdę do Stodoły. Wybór troszkę mniejszy ale potargować się łatwiej.
Szczur88
25-02-2009, 14:31
Dużo statywów (głównie manfrotto i gitzo) jest w fotocentrum w galerii 77 na Marszałkowskiej.