Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Canon 40D DVD?

Piekarz
15-09-2008, 21:26
Witam,
kupiłem niedawno lustrznake canon 40D w USA.
w zestawie dostałem 2 płyty dvd. mam w związku z nimi pytanie?
czy znajdują sie na nich jakies instalki programów? na jednej z nich mam kilka plików w PDF, na drugiej link do strony canona, gdzie są jakies smieszne porady dotyczące fotografowania ;-/
próbowałem odpalic te płytki na dwóch komputerach i na oby poza tymi rzeczami nic nie ma.
czy tylko tyle canon daje do lustrzanki za ponad 2 k zł, czy mam może jakoś zle skonfigurowany komputer i nie odczytuje mi całej zawartości płyt?
z góry dzięki za odpowiedż.

Krzychu
15-09-2008, 22:00
czy mam może jakoś zle skonfigurowany komputer i nie odczytuje mi całej zawartości płyt?
z góry dzięki za odpowiedż.

Masz źle skonfigurowany komputer...
Szukaj tej opisanej EOS Solution Disk

bakulik
15-09-2008, 22:03
próbowałem odpalic te płytki na dwóch komputerach i na oby poza tymi rzeczami nic nie ma.

A próbowałeś tylko managerem plików (np. Explorer) czy też programem do odtwarzania filmów (np. WinDVD)?

Np. do 30D dostałem dwie płyty DVD, na których są filmy - na jednej o cashbacku, na drugiej - "The World Through The EF Lens". W obydwóch przypadkach jest to wyraźnie opisane na kopertach płyt. :)

Piekarz
17-09-2008, 13:22
sorry chłopaki za zawracanie głowy. pod wpływem podekscytowania nowym aparatem nie zauważyłem ze w pódełku mam jeszcze 3 cd na którym własnie znajdują sie wszystkie niezbędne programy ;-p
Dzięki za pomoc.
temat uznaje za zamknięty.

Vitez
17-09-2008, 17:21
sorry chłopaki za zawracanie głowy. pod wpływem podekscytowania nowym aparatem nie zauważyłem ze w pódełku mam jeszcze 3 cd na którym własnie znajdują sie wszystkie niezbędne programy ;-p
Dzięki za pomoc.
temat uznaje za zamknięty.

To jeszcze prośba na przyszłość - zanim zadasz kolejne pytanie zauważ, że w pudełku masz też instrukcję obsługi aparatu :roll: .

Soundman
17-09-2008, 22:17
W której masz opisaną również jego zawartość :)