Zobacz pełną wersję : 24-105L - pytanko
ryszardk
09-09-2008, 19:44
Witam wszystkich.
Mam oczywiście pytanie. Chciałbym stać się posiadaczem 24-105 L i w związku z tym mam pytanie. Jaka jest różnica pomiędzy tym obiektywem sprowadzanym z USA a jego Europejską wersją? Czy w ogóle jest jakaś różnica (oprócz tej, że musiał przylecieć zza oceanu:p)?
terminator
09-09-2008, 19:50
Nie będziesz miał gwarancji w Europie.
musisz sam sie zdecydować
ja osobiście brałbym elke zza oceanu; nie bałbym sie braku gwarancji
choc dolar nie zaprasza do zakupów
Kolekcjoner
09-09-2008, 23:01
Witam wszystkich.
Mam oczywiście pytanie. Chciałbym stać się posiadaczem 24-105 L i w związku z tym mam pytanie. Jaka jest różnica pomiędzy tym obiektywem sprowadzanym z USA a jego Europejską wersją? Czy w ogóle jest jakaś różnica (oprócz tej, że musiał przylecieć zza oceanu:p)?
Żadna.
Erenest_J
10-09-2008, 05:24
Nie będziesz miał gwarancji w Europie.
Ja dostałem miedzynarodową gwarancję na 12 m-cy na te szkiełko , na body juz nie (5 lat na terenie USA ) . Pytanie czy Canon Polska realizuje międzynarodowe gwarancje... ?
P.S. mam drugie takie do sprzedania , nowe , nieużywane. Jak by co to zapraszam na PW :)
Ja dostałem miedzynarodową gwarancję na 12 m-cy na te szkiełko , na body juz nie (5 lat na terenie USA ) . Pytanie czy Canon Polska realizuje międzynarodowe gwarancje... ?
Oczywiście że nie realizuje...
Co do gwary na szkla - C w Polsce nie realizuje gwarancji innej niz ze szkiel z dystrybucji europejskiej.
Pytalem osobiscie - jesli szklo ma karte gwarancyjna, ktora zawiera w spisie serwisow adres serwisu C w Warszawie, wowczas taka gwarancja jest wazna.
Na 99,9% karty gw sprzetu spoza UE nie posiadaja takiego wpisu :)
ryszardk
11-09-2008, 08:53
Wielkie dzięki :)