Zobacz pełną wersję : Polscy Fotografowie
Strona z plejadą polskich fotografów http://aktualizacja.info/
super stronka, szkoda że materiały tylko od 2000r.
Fakt ale to i tak duża partia materiału do oglądnięcia
Misiaque
02-09-2008, 15:49
Warto chyba dodać "współcześni".
Janusz Body
02-09-2008, 16:09
Mnie się ta lista wydaje co nieco niekompletna i nie dlatego, że brakuje forumowiczów ;) ale co najmniej kliku znanych nazwisk.
Aaaaa.... i ciekawe jakby krytycy na forum zareagowali na te "fatalnie nieostre", ba tragicznie mocno rozmazane zdjęcia jednego z Autorów :)
Mnie się ta lista wydaje co nieco niekompletna i nie dlatego, że brakuje forumowiczów ;) ale co najmniej kliku znanych nazwisk.
Aaaaa.... i ciekawe jakby krytycy na forum zareagowali na te "fatalnie nieostre", ba tragicznie mocno rozmazane zdjęcia jednego z Autorów :)
Z tego co piszą lista ma być ciągle aktualizowana, prezentowane galerie są cząstkowe z profilu fotografów ale niektóre są świetne np: cykl Cyganie Tomasza Tomaszewskiego
Mnie się ta lista wydaje co nieco niekompletna
owszem, jeżeli pokazuje się prace Tomasza Tomaszewskiego i np. Tomka Sikory, to dlaczego nie zaczerpnąć prac kultowych "pstrykaczy" - Hartwig, Horowitz....
osobiście "dopinguję" Andrzejowi Kramarzowi, ziomal i tyle....
Faktycznie niektórych brakuje innych może jest nawet za dużo, ale jak by na to nie patrzeć jakiś przegląd jest w jednym miejscu.