Zobacz pełną wersję : www.szerokikadr.pl
Piasek1989
14-08-2008, 02:06
Witam
powiem krótko i na temat widza jaka się znajduje w linku jest potrzebna wszystkim tak wiec zapraszam do lektury
http://www.szerokikadr.pl
Misiaque
14-08-2008, 09:53
Bardzo ładnie zrobione. Myślę, że wiele początkujących osób może skorzystać na przeczytaniu artykułów.
talarczyk
14-08-2008, 10:58
Szkoda, że sponsorowane przez Nikona... ;)
Z całością się nie zapoznałem ale stronka wylądowała już w zakładkach :)
Rozdział o panoramowaniu jest dość ciekawy.
Merauder
14-08-2008, 11:16
Ano szkoda, bo chetnie bym skorzystal. Tzn. i tak skorzystam tyle, ze odnosniki do pewnych ustawien sa podawane dla Nikonow.
MariuszM
14-08-2008, 11:29
A co za różnica kto płaci $$.
Oby było obiektywnie i ciekawie.
blutengeld
14-08-2008, 12:11
Oby było obiektywnie i ciekawie.
i tak rzeczywiście jest. naprawdę fajna lektura.
Dla mnie super. Zaraz zabieram sie do czytania, a potem w plener :)
według mnie bardzo fajna produkcja, ciekawe z mojej amatorskiej perspektywy artykuly
ano fajne to jest
a logo... :) to nie dla mnie problem
mor_feusz
15-08-2008, 13:37
Ogolnie podoba mi sie. Dobrze zrobiona stronka, to ze Nikon to co z tego - co to za roznica?
mateuszpk
15-08-2008, 13:59
Wyglad fajny, arty spoko, przemyslane opisy, zdjecia, widoczne animacje z funkcji menu
Tylko mało artów, amatorem jestem i nie dowiedzialem sie o wiele wiecej niz tutaj na forum tylko jest to zgromadzone na jednej stronie w ladnej oprawie ;)
lukaszczecin
15-08-2008, 15:06
fajnie przedstawione podstawowe wiadomości, ale zawsze coś nowego się wyciągnie ;-)
"Rusza serwis edukacyjny Nikona – www.szerokikadr.pl
Nikon Polska uruchomił serwis edukacyjny skierowany do amatorów i entuzjastów fotografii - www.szerokikadr.pl. i jest jedynym tego typu w pełni profesjonalnym internetowym projektem w Polsce, który łączy treści poradnikowe i teoretyczne z zadaniami praktycznymi.
Serwis składa się z czterech części. W sekcji PORADNIK omawiane są praktyczne zagadnienia dot. fotografii. Część INSPIRACJE, oprócz prezentacji sylwetek wybitnych przedstawicieli świata fotograficznego, zawiera ćwiczenia dla użytkowników oraz zadanie konkursowe przygotowywane co miesiąc przez znanych fotografów, którzy wybierać też będą jego najlepsze rozwiązanie nagradzane aparatem Nikon. Część SPOŁECZNOŚĆ zawiera aktualizowane codziennie linki do ciekawych stron związanych z fotografią, które mogą stanowić źródła fotograficznych inspiracji. W sekcji TWOJE KONTO oferowana jest innowacyjna funkcjonalność nazwana „Biblioteką” pozwalająca użytkownikom zapisywać wybrane, najciekawsze z ich punktu widzenia informacje oraz artykuły opublikowane na serwisie.
autor: Izabela Radomska"
I tylko szkoda, że Canon w Polsce ogranicza się tylko do handlu, bo nawet serwis foto Canona jest jaki jest...
Szkoda gadać, a na szerokikadr.pl, warto zajrzeć i zobaczyć jak to inni robią...
EDIT Kubaman: wyedytowałem elementy mogące służyć za reklamę sklepu
--
oktogen
I tylko szkoda, że Canon w Polsce ogranicza się tylko do handlu, bo nawet serwis foto Canona jest jaki jest...
Szkoda gadać, a na szerokikadr.pl, warto zajrzeć i zobaczyć jak to inni robią...
Coz, przykro zgodzic sie z powyzszym cytatem, jednak stronka jest bardzo fajna, a jej niewatpliwym atutem, do duzo naprawde dobrych merytorycznie informacji, ktore mozna zastosowac nawet w canonie :). Coz, moze to nowy sposob nikona na pozyskanie klientow. Niemniej jednak gratulacje.
no ale kto Ci kazal kupowac canona? Poleciales na marketing w ktorym "uczciwy" canon ustawia falszywych fotografow na imprezach z eLkami czy jak? Sprzedaj kup d90 bedziesz mial nawet ladne filmy, matryce cmos i jakos ktora jest juz tak porownywalna ze body wybiera sie dla paska.
"Rusza serwis edukacyjny Nikona – www.szerokikadr.pl
EDIT Kubaman: wyedytowałem elementy mogące służyć za reklamę sklepu
--
oktogen
jasne, bo przeciez to szkodliwe i takie niepoprawne LOL, jakby tu bylo malo reklamy tipow z HK i PL, b&H i adoramy i innych
no ale to zdaniem wielu "wstretny i zlowrogi" system z ktorym trzeba walczyc, gratuluje swiezego pomyslu w niedzielny poranek