Zobacz pełną wersję : Od czegoś trzeba zacząć!
Witam Was Wszystkich!
Tak sobie buszowałam w internecie, aż w końcu przypadkowo do Was dotarłam ;) I bardzo dobrze się złożyło!
Przeglądając Wasze wypowiedzi na samym początku muszę stwierdzić, że zanosi się na to, iż będę tu "tylko słuchaczem" (cokolwiek to w sieci oznacza) :-P
Ja chciałabym uczyć się focić, Wy posiadacie potrzebną ku temu wiedzę ;) Myślę, że nadszedł czas wywołać "jakieś" sprzężenie...
Pstrykanie fotek sprawia mi radość... Zauważyłam, że Wam też. Mamy więc coś wspólnego. Z przyjemnością będę śledzić Wasze dyskusje i korzystać z Waszych rad.
Jak narazie "sprzęcicho" typu EOS33 musi mi wystarczyć. Od czegoś w końcu trzeba zacząć...
:grin:
Pozdrawiam serdecznie!!
Figulka
Tak zwana slaba plec rosnie w sile na forum ;-) Witamy i wspolczujemy ;-)
KuchateK
08-06-2005, 23:43
Ale was tu duzo nagle sie zrobilo :)
Tradycyjnie juz: "Witamy na Canon-board. Przykro nam z powodu Twoich wydatkow". :)
Eos 33 to juz niezla klasa sprzetu. Zachecam do bycia nie tylko sluchaczem.
Tak zwana slaba plec rosnie w sile na forum ;-) Witamy i wspolczujemy ;-)
... tylko nie słaba... :D
... tylko nie słaba... :D
no nie... skad. a sloiki to sobie sama otwierasz? :mrgreen:
"Was" tzn. nas-kobitek? Czy to źle? :)
no nie... skad. a sloiki to sobie sama otwierasz? :mrgreen:
Akustyk - strzeliłeś w samą 10!! Tak, sama :)
o zesz w morde... :grin: kawal chlopa widac z tej kobitki ;-)
zapytalbym, czy jeszcze jak Jagienka tluczesz orzechy ...
..piescia...
ale moze nie bede, bo to nieladnie :-)
o zesz w morde... :grin: kawal chlopa widac z tej kobitki ;-)
zapytalbym, czy jeszcze jak Jagienka tluczesz orzechy ...
..piescia...
ale moze nie bede, bo to nieladnie :-)
Kto pyta- nie błądzi :wink: Ale wyobraź sobie, że jak Jagienka - NIEpięścią :) Czasami warto pójść na siłownię!
Czesc! Figulka :-)
Hej Jacku! Postaram się " udzielac i czynnie uczestniczyc w zyciu forum". Mam nadzieję, że czas mi na to pozwoli :)
canis_lupus
09-06-2005, 01:22
Cholera... EOS33 "musi wystarczyć" LOL
Jakbyś miała zenita to mozna napisać ze musi wystarczyc, ale nie przy takim sprzęcie! Ja cykam eosem 300 na którego pracowałem 3 wakacje pod rząd i jestem z niego bardzo zadowolony. Widze ze tutaj na forum zaczyna sie onanizm sprzętowy a w podpisach prześcigacie sie tylko kto ma więcej L'ek. :/ ZENITEM TEZ MOZNA ROBIC ZDJĘCIA!
Widze ze tutaj na forum zaczyna sie onanizm sprzętowy a w podpisach prześcigacie sie tylko kto ma więcej L'ek. :/ ZENITEM TEZ MOZNA ROBIC ZDJĘCIA!
A eLka nie mozna? :twisted: :lol: :D
Nie no bez kitu NIE WIERZĘ :)
Witaj Figulko.
Forum ostatnio się powiększa o płeć piękną, tak trzymać.
JasiuPstryk
09-06-2005, 20:27
Hanysy i Hanyski:) Trzeba Cystersów focić...Rudzkich...No i Kobyłkę Stodołową:)
Widze ze tutaj na forum zaczyna sie onanizm sprzętowy a w podpisach prześcigacie sie tylko kto ma więcej L'ek. :/ ZENITEM TEZ MOZNA ROBIC ZDJĘCIA![/QUOTE]
"Onanizm" powiadasz... Upsss... :oops:
Ja tam nie należę do tych, co się prześcigają. Po prostu taki model sobie kupiłam i mam nadzieję, zepomoże mi w pstrykaniu fajnych fotek!
Nie no bez kitu NIE WIERZĘ :)
A co w tym dziwnego ?
;-)
KuchateK
09-06-2005, 20:50
Niektorym to sie wydaje ze to trzeba silowo...
A mozna czasami jeszcze sposobem :)
Ja cykam eosem 300 na którego pracowałem 3 wakacje pod rząd i jestem z niego bardzo zadowolony. Widze ze tutaj na forum zaczyna sie onanizm sprzętowy a w podpisach prześcigacie sie tylko kto ma więcej L'ek. :/ ZENITEM TEZ MOZNA ROBIC ZDJĘCIA!
I kolejny zawistnik lubiacy zaglada do cudzego portfela.
Tobie rowniez zycze milej lektury: http://canon-board.info/showthread.php?t=3607
canis_lupus
09-06-2005, 23:35
I kolejny zawistnik lubiacy zaglada do cudzego portfela.
Tobie rowniez zycze milej lektury: http://canon-board.info/showthread.php?t=3607
Bo widzisz, mając taki sprzęt jak Ty, mozna zrobić 1000 fotek i oś wyjdzie ładnego. A jak sie ma zenitka albo podobnego starocia, ograniczone fundusze na filmy, to trzeba nieźle zdjęcie przemyśleć, nie mozna cykać ot tak sobie.
Bo widzisz, mając taki sprzęt jak Ty, mozna zrobić 1000 fotek i oś wyjdzie ładnego.
Nie, nie można. Ciągle trzeba myśleć.
I proszę o skończenie dyskusji na ten temat w tym wątku, albo zacznę przenosić/kasować.