Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 1D-nie dziala zupelnie

Tytusdezoo
06-08-2008, 20:52
Witam!!
Trafilem taka oferte na allegro www.allegro.pl/item407160226_canon_eos_1d_protoplasta_profesjonal nej_fotografii.html
Zadzwonilem i gosc powiedzial ze body zupelnie nie zyje i nie pamieta zeby kiedykolwiek dzialalo.Czy ktos z Was z doswiadczenia i domyslow moze wysnuc wniosek dlaczego nie dziala zupelnie i jaki moze byc w przyblizeniu maksymalny koszt naprawy?
Pozdrawiam!!

ErnestPierwszy
06-08-2008, 20:58
Witam!!
Trafilem taka oferte na allegro www.allegro.pl/item407160226_canon_eos_1d_protoplasta_profesjonal nej_fotografii.html (http://www.allegro.pl/item407160226_canon_eos_1d_protoplasta_profesjonal nej_fotografii.html)
Zadzwonilem i gosc powiedzial ze body zupelnie nie zyje i nie pamieta zeby kiedykolwiek dzialalo.Czy ktos z Was z doswiadczenia i domyslow moze wysnuc wniosek dlaczego nie dziala zupelnie i jaki moze byc w przyblizeniu maksymalny koszt naprawy?
Pozdrawiam!!

Może w środku nic nie ma? :lol:
Maksymalny koszt naprawy zna tylko Żytnia:(

Tytusdezoo
06-08-2008, 21:04
Może w środku nic nie ma? :lol:
Maksymalny koszt naprawy zna tylko Żytnia:(
No moze, i jak zdejme dekielek to mysza wyskoczy i trza ja bedzie karmic:mrgreen:

himi
07-08-2008, 07:57
Daj sobie spokój z tym panem i tą aukcją. Wisi w necie już od .....Dawna. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie sprzedaje kota w worku za tysiąc złotych. Stawiam na wersję, że puszka była na Żytniej w naprawie, ale koszt okazał się zbyt wysoki. inaczej nie potrafię sobie tej kuriozalnej oferty wyjaśnić. Można kliknąć kup teraz jedynie dla ładowarki aku:)

BelYaal
07-08-2008, 08:52
Albo wszyscy wlasnie czaja podstep a facet nie przeczytal instrukcji i nie naladowal baterii... moze wogole jej nie wlozyl :)

Rafal913
07-08-2008, 09:58
Powiem szczerze, że zastanawiałem się poważnie nad tą aukcją wcześniej ale odpuściłem :)

poss
08-08-2008, 06:58
koszt naprawy pewnie przekroczy 800 zł które brakuje do sprawnego 1d z innych aukcji, więc chyba nie ma co sobie zawracać głowy, choć może to być np. odgięta blaszka od baterii albo uszkodzony włącznik.Niestety musisz się liczyć z tym, że może to też być spalona płyta...

himi
08-08-2008, 16:43
Możliwe było wodowanie i masz dupę bladą. Stawiałbym na taką historię.