Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Jarek_001] Kot czy tygrys ?

Jarek_001
20-07-2008, 23:15
Poproszę o opinie

http://img229.imageshack.us/img229/8959/cat2yq9.jpg

DonBolano
20-07-2008, 23:17
Widze, ze Tobie w przeciwienstwie do mnie udalo sie zlapac ostrosc ;)

Jarek_001
20-07-2008, 23:21
Widze, ze Tobie w przeciwienstwie do mnie udalo sie zlapac ostrosc ;)

Właśnie Twoje zdjęcie zainspirowało mnie do wstawienia swojego :) kiedyś w końcu trzeba zacząć :)

DonBolano
20-07-2008, 23:29
Właśnie Twoje zdjęcie zainspirowało mnie do wstawienia swojego :) kiedyś w końcu trzeba zacząć :)

O jak miło.. ;) heh No to wrzuc wiecej fotek tego kotka, jak masz cos do pokaznia :)

EDIT:
Czym pstrykales?

wojkij
21-07-2008, 03:10
Miej litosc, co w tym pstryku jest takiego niezwyklego by to wystawiac na forum? Co to za moda na wrzucanie takich kwiatkow na forum? Ani to ladne, ani oryginalne, przeslania czy tresci brak. Na nie - i na przyszlosc zastanow sie czy chcialbys cos takiego ogladac gdyby to nie bylo Twoje zdjecie.

Vitez
21-07-2008, 04:26
kiedyś w końcu trzeba zacząć :)

W tym przypadku mogłeś jeszcze się trochę wstrzymać :roll: .

A konstruktywniej - kot leży, kadr leży, kompozycja leży, rozświetlone ucho i tło leżą.
Tylko jeden z tych leżących elementów ma pozytywny wydźwięk :p .
To że trafiłeś w moment ziewania i "o, wyszło ostre" wcale nie usprawiedliwia tego zdjęcia.

sowask8
21-07-2008, 15:51
Miej litosc, co w tym pstryku jest takiego niezwyklego by to wystawiac na forum? Co to za moda na wrzucanie takich kwiatkow na forum? Ani to ladne, ani oryginalne, przeslania czy tresci brak. Na nie - i na przyszlosc zastanow sie czy chcialbys cos takiego ogladac gdyby to nie bylo Twoje zdjecie.

mały offtop Aparaty tanieją i niestety bedzie coraz wiecej takich odważnych zdjęć:sad::sad:

Jarek_001
21-07-2008, 23:50
W tym przypadku mogłeś jeszcze się trochę wstrzymać :roll: .

Ale to był objaw desperacji :) pierwsze zdjęcie z canona :) a ze teraz tanieją to każdy może mieć :)

Tak czy inaczej rzeczywiście zdjęcie nie ma kompozycji itd oraz nie mówi nic ale za to mówią o innych ich wypowiedzi .... moje współczucia i kondolencje

Szacunek dla osób zachowujących się w wypowiedziach jak profesjonaliści, to ważne by takich ludzi spotkać w trakcie nauki fotografowania...

Do następnego ... prawdziwie przeznaczonego do oceny zdjęcia .... pozdrawiam

aleks
22-07-2008, 08:43
To może osobny wątek: Moje Pierwsze zdjęcie Canonem ;) ?

Jarek_001
22-07-2008, 18:37
To może osobny wątek: Moje Pierwsze zdjęcie Canonem ;) ?

Aleks pomysł bardzo mi się podoba ale nie przeciągajmy wątku. Proponuję nawet go zamknąć. Pozdrawiam serdecznie.

gwozdzt
22-07-2008, 19:15
Proponuję nawet go zamknąć.
Prosze bardzo.

Przyjmuję do wiadomości, że to zdjęcie miało być swoistą prowokacyjną "parafrazą" kocich zdjęć zamieszczonych przez innego autora, zatem zamykam i wszyscy czekamy na "prawdziwie przeznaczone do oceny zdjęcia".