Zobacz pełną wersję : Torba Winer Jazz 9
Czy ktoś z Was posiada taką torbę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=402669316
i mógłby coś o niej napisać? Czy jest solidnie wykonana? Na zdjęciach sprawia dobre wrażenie.
p.s. jeżeli umieściłem post w niewłaściwym miejscu to proszę moderatora o przeniesienie do właściwego :smile:
Nie mam tego modelu ale moge opisac Ci pozytywne wrazenia z innego winnera bedacego kopia albo wzorowanego na lowepro reporter.
- cena - poprostu 50pln :) [trzeba dorwac dobego sprzedawce na allegro bo inni zdzieraja za to 150]
- jakosc wykonania - doskonala, po tej torbie juz wiem ze nigdy nie dam sie nabrac na zadne lowepro za 350pln, to jest jeden z tych produktow chinskiej republiki ludowej ktory jest wart o wiele wiecej niz te 50pln
- calkiem lekka
- duzo miejsca i przegrodek na rzepy, wszytsko mozna poustawiac a nawet wyjac calosc bez zadnych problemow
- mily pas na ramie
- zadnego zarowiastego logo
- dodatkowy kaptur przed deszczem
wada:
- dlugo po kupnie utrzymuje sie zapach fabryczny
Elo :)
Co do zapachu - uzywam od blisko 3 m-cy Lowepro FastPack'a 350...
Przywyklem do tego, ze jest 'łomatko-łogromny' (wym. zewn. -> trudnosci z pakowaniem tego w autokarach...), ale za cho..ry nie moga sie przyzwyczaic do tego 'fabrycznego smrodu'...
'Wietrzylem' ten plecak przez 3 tygodnie - ciaaagle zajezdza chemia :]
To chyba norma w wiekszosci tego typu plecakow/toreb made in zolta republika :]
Sito1301
18-07-2008, 13:50
Ja posiadam bardzo fajny plecaczek TAMRAC 5547 - ADVENTURE 7 kosztował 229zl i nie śmierdział chemią (kupiony w sklepie nie na aukcji)
Nie mam tego modelu ale moge opisac Ci pozytywne wrazenia z innego winnera bedacego kopia albo wzorowanego na lowepro reporter.
- cena - poprostu 50pln :) [trzeba dorwac dobego sprzedawce na allegro bo inni zdzieraja za to 150]
bo może te za 50 PLN to podróby:D
a kto by chinczykow podrabial ;) wietnam ?
a powaznie to sprawa jest prosta .... chodzi o chciwosc,
normalnie winner robiony jest w chinach i jak tu trafi to mozna wlasnie takie "winner lowepro reporter" miec za 50pln z allegro. Za 150 to sa fomei czy jak to sie nazywa i jest to winner ktory idzie bodajze przez czechy gdzie dostaje nowa wszywke i cene. Plus fakt ze polscy sprzedawcy juz sie poznali na jakosci tych toreb i tez chca zarobic. Naprawde jak ktos ma okazje dotknac winnera ala reporter w cenie 50pln to juz nie kupi lowepro
Ja posiadam bardzo fajny plecaczek
Plecak posiadam i potrzebuję torbę na krótkie wypady. Na razie jest puszka i kit ale planuję za jakiś czas stałkę 50/1.8 i jeszcze jeden obiektyw (może tamrona 17-50) i na dłuższe wyjazdy będę zabierał plecak.
wlasnie kupilem winera ...podrobe lowepro reportera....jak dla mnie za te pieniadze jest bardzo ok w zasadzie nie mozna sie przyczepic do niczego.....nawet jesli po roku sie rozpadnie to 1/3 ceny lowepro to rekompensuje
Conik możesz napisać którą i gdzie kupiłeś?