Zobacz pełną wersję : [KRAKÓW] Jutro rano - wiewiórki
canis_lupus
04-07-2008, 18:56
Jutro (sobota) wybieram sie zapolowac na wiewiórki w parku Jordana. Ktoś chetny? Ja tam będę ok godziny 7:30 do ok 8:45. Ktoś chętny?
Dzwonić. 505-599-950.
Calliactis
04-07-2008, 20:00
A to jakieś specyficzne wiewiórki są? :)... Ja widziałem jedynie w UK śmieszne takie - szare... już się śmiałem, że po emigracji na wyspy z racji wielu "kolorów" na ulicach same postanowiły się w oczy nie rzucać :)...
Jeśli mi się uda wstać, możliwe, że się spotkamy :)
Z chęcią bym się wybrał ale moja 350 leży w serwisie na Czapskich po pikniku lotniczym i czeka na diagnozę :/
Psiakosc chlopaki, jak sie chcecie piwa napic, to nie o tak barbarzyńskiej porze, ja mam co robic o 9 rano ;) i zapowiadajcie troche wczesniej. Dajcie znac jak cos bedziecie ciekawego szykowac w krk chetnie sie poonanizuje, oczywiscie sprzętowo :mrgreen:
hmm akurat jestem w Kraku ale o tak nieludzkiej (jak na sobote) porze ?? :)
byc moze sie zobaczymy jutro
pozdrav
Jutro (sobota) wybieram sie zapolowac na wiewiórki w parku Jordana. Ktoś chetny? Ja tam będę ok godziny 7:30 do ok 8:45. Ktoś chętny?
Dzwonić. 505-599-950.
Ciekawe czemu rano? To i tak 4 godziny po wschodzie Słońca, więc żadnego specjalnego światła nie będzie i równie dobrze można się wyspać i popołudniem, ok 16-17 iść.
Ciekawe czemu rano? To i tak 4 godziny po wschodzie Słońca, więc żadnego specjalnego światła nie będzie i równie dobrze można się wyspać i popołudniem, ok 16-17 iść.
Skąd wiesz jakie jest światło w parku Jordana w Krakowie o 8 rano?
A rano zapewne dlatego, że jest wtedy mało ludzi i wiewiórki nie chowają się po kątach.
canis_lupus
04-07-2008, 22:54
Ano dlatego że wtedy jest ich masa a później się chowają. Nie ma ludzi. Poza tym od 9 pracuję. Światło powinno byc ok. Piwko odpada bo później idę do pracy.
a to w parku Jordana są jakies wiewiórki? :D tak często tamtędy przechodzilem, nawet rano i nigdy nie spotkałem ani jednej ;)
canis_lupus
04-07-2008, 23:45
Może Cię nie lubią? Mam przygotowana siatkę orzechów... :D
Skąd wiesz jakie jest światło w parku Jordana w Krakowie o 8 rano?
A rano zapewne dlatego, że jest wtedy mało ludzi i wiewiórki nie chowają się po kątach.
Wszystko jedno gdzie. Wiem jakie jest światło 4 godziny po wschodzie (jednym słowem - nijakie) i stąd taka a nie inna sugestia.
Drugi argument już bardziej przekonujący :p .
canis_lupus
05-07-2008, 07:33
Drugi argument już bardziej przekonujący :p .
Szczególnie dla wiewiórek. Niestety pogoda nie dopisała.