Zobacz pełną wersję : [1DsII i 1DII] co za fajny błąd
1. When pressing the DISPLAY button immediately after shooting, the LCD monitor would turn completely white, the camera would hang, and the images in the buffer memory would be lost. Countermeasures for this issue have been incorporated into this update.
mozna pobrać aktualizacje firmware z
a wy sie BB/FF przejmujecie :-)
1. When pressing the DISPLAY button immediately after shooting, the LCD monitor would turn completely white, the camera would hang, and the images in the buffer memory would be lost. Countermeasures for this issue have been incorporated into this update.
mozna pobrać aktualizacje firmware z
a wy sie BB/FF przejmujecie :-)
Moderatorzy: przesunąć do Hydeparku
Moderatorzy: przesunąć do Hydeparku
Temat dotyczy Canonow 1Ds MarkII i 1D Mark II. Mozesz jakos uzasadnic swoja prosbe?
(choc napisales w formie rozkazu to jednak uznam ze to byla prosba :p )
Temat dotyczy Canonow 1Ds MarkII i 1D Mark II. Mozesz jakos uzasadnic swoja prosbe?
(choc napisales w formie rozkazu to jednak uznam ze to byla prosba :p )
Rozkazywać to mogę co najwyżej swojej 20D
Rozkazywać to mogę co najwyżej swojej 20D
Co nie zmienia faktu, ze nie uzasadniles swojej prosby wiec watek tak czy siak zostaje tu :p
KuchateK
31-05-2005, 18:31
A pozatym to tak w sumie juz bylo o tym ;)
A pozatym to tak w sumie juz bylo o tym ;)
A to w takim razie nie Hydepark a 'Dla Poczatkujacych' ;)
ta... jak bylo to sorry ale apdejt softu jest swiezutenki... czyli sobie troche poczekali fotopro na zmiane bledu... ciekawe ile sie zdziwilo kasujac super fotka zamiast ja podejzec :-)... spora niedoroba, pozno usunieta :-(