Zobacz pełną wersję : Obiektyw 70-200 mm, 2,8 L IS - brak kompatybilności z 30 D?)
Sprawa gardłowa. Otrzymałem informację o tej stronie i o oferowanym tam obiektywie o w/w parametrach. Czy to jest możliwe, aby ten obiektyw nie współpracował w pełni z cyfrowymi lustrzankami (Canon EOS 30 D) http://www.pricingdepot.com/compare.asp?item=7042A002&show=specs. Proszę o Wasze zdanie w tej kwestii, mi się nie chce wierzyć, że jest to możliwe.:sad:
iktorn92
11-06-2008, 14:02
Musi smigac nie ma innej opcji ja robilem nim na 20d i latal jak marzenie:)
korzystalem z zestawu 30d 70-200 2,8 IS i dzialal pieknie
znam osoby ktore takiego zestawu uzywaja i dziala ok
Skąd pochodzi informacja, że mógłby nie współpracować?
Ja używam tego szkła z 20D. Nie zauważyłem żadnej niekompatybilności.
Sprawa gardłowa. Otrzymałem informację o tej stronie i o oferowanym tam obiektywie o w/w parametrach. Czy to jest możliwe, aby ten obiektyw nie współpracował w pełni z cyfrowymi lustrzankami (Canon EOS 30 D) http://www.pricingdepot.com/compare.asp?item=7042A002&show=specs. Proszę o Wasze zdanie w tej kwestii, mi się nie chce wierzyć, że jest to możliwe.:sad:
skad ten wniosek?
bo ja również nie moge się tam dopatrzyć żadnej informacji jakoby miał nie współpracować :confused:
Odpowiedź została udzielona przez sprzedawców na tej stronie, której odnośnik zamieściłem w mojej wiadomości. Stwierdzili oni, że w/w obiektyw nie będzie właściwie współpracował z w/w puszką (30 D)
terminator
11-06-2008, 15:25
Moja trzydziestka z oshinowym 70-200 2.8 IS śmigała jak marzenie na plenerku. Zamierzam kiedyś kupić to szkło do 30D.
Odpowiedź została udzielona przez sprzedawców na tej stronie, której odnośnik zamieściłem w mojej wiadomości. Stwierdzili oni, że w/w obiektyw nie będzie właściwie współpracował z w/w puszką (30 D)Ale na podanej przez Ciebie stronie nie ma żadnej informacji o niekompatybilności. Dobra, nieważne. Obiektyw JEST zgony z tą puszką, niezależnie od tego co i od kogo się dowiedziałeś.
Nie ma takiej możliwości. To obiektyw dedykowany do cyfrowych puszek canona. U mnie śmiga z 350 D, 5D, analogowym EOSem 5 i 30D kolegi. Jeden z najlepszych obiektywów dedykowanych, pozdrawiam
Kolekcjoner
11-06-2008, 21:40
Działał - być może moja 30-tka nie wiedziała o tym, że jest z nim niekompatybilna :D.
To bzdura jakaś....
Nocarz, nie wierz w takie brednie....
No takiej glupoty to ja juz dawno nie slyszalem... To jakby ktos powiedzial, ze Speedlite z puszka Canona nie chodzi. Nocarz, nie sluchaj brachu takich bzdur i najlepiej nasze forum traktuj jako skarbnica wiedzy.
hit miesiaca normalnie... nie moge, no...
MacGyver
12-06-2008, 00:50
Koledzy mają rację, dosyć tych głupot !