PDA

Zobacz pełną wersję : Serwis na Żytniej - serwisem DSLR SONY

Bieda
10-06-2008, 13:03
Czołem

Serwis na Żytniej poszerza działalność, będzie teraz realizował również naprawy gwarancyjne lustrzanek i akcesoriów spod znaku Sony.

Globalizacja pełną gębą, ciekawe czy czas oczekiwania na naprawę się wydłuży :roll:

pozdr
Bieda

konradl
10-06-2008, 13:13
No widac jakosc realizowanych uslug jak magnes dziala na inne duze firmy :)

mattnick
10-06-2008, 13:39
ciekawe czy czas oczekiwania na naprawę się wydłuży

Nie czy a o ile :)

Bieda
10-06-2008, 16:18
No widac jakosc realizowanych uslug jak magnes dziala na inne duze firmy :)

Na pewno czytują forum i opinie rzeszy zadowolonych klientów :lol:

BelYaal
10-06-2008, 16:24
Jakbys poczekal na naprawe lustra SONY ponad miesiac i wrociloby Ci nic nie zrobione a dodatkowo popsute, to przepraszalbys szybko Zytnia :)
Moim zdaniem dla nich to duuuza poprawa, bo tu masz nic nie zrobione, a cos dodatkowo popsute juz po tygodniu :)

slouON
10-06-2008, 16:25
hehe, z własnej nieprzymuszonej woli się wpakowali :wink: :mrgreen:

ale dla Sony to i tak będzie duży plus, nie będą czekać 4tygodni by jakiś Węgier im napisał że ma och w d.... :razz:

Bieda
10-06-2008, 16:48
hehe, z własnej nieprzymuszonej woli się wpakowali :wink: :mrgreen:

ale dla Sony to i tak będzie duży plus, nie będą czekać 4tygodni by jakiś Węgier im napisał że ma och w d.... :razz:

W sumie, jak z tej strony na to spojrzeć to masz rację. Nie musiałem na szczęście nigdy korzystać z serwisu Sony (i mam nadzieje, że nie będę musiał), ale rzeczywiście uniezależnieni się od Węgrów to jest jakiś argument za Żytnią 8)

JiNN
10-06-2008, 17:18
HaHa teraz to bedą wysyłali najpierw na Żytnią, a po powrocie z Żytniej do Węgier. Czy zaoszczędzą? - serwis na pewno zarobi ;p. Tylko ciekawe ile uzytkoników SONY się tutaj zarejestruje aby się dowiedzieć o serwisie na Żytniej:)

Pozdrawiam

pawelsz
10-06-2008, 18:45
zdarzają się i tacy, co mają soniacza i canona...także wieść pójdzie