PDA

Zobacz pełną wersję : Kubki forumowe by axk - zbieramy chętnych !

Strony : 1 [2]

Tezet-gdynia
26-08-2008, 23:53
A nie mozna tego dac jako jedno logo dookola ? Takie jak jest na forum ? i pod tym Nick ? Bo jak narazie to widze tylko projekty z dwoma logo canona i pod jednym jest nick, a pod drugim jest b.i ;)

Modzel
27-08-2008, 07:40
kieza- zaczyna sie robic burdel.. jesli moge cos zaproponowac- jest osobny watek w ktorym zbierasz zamowienia. Wrzuc tam wszystkie projekty ktore oferujesz, podaj TYLKO zdjecie/projekt kubka, krotkie info (pojemnosc, kolor..), cene i minimalna ilosc zamowienia. Mi osobiscie podobaja sie wszystkie kubki:) ale troche jest namieszane teraz..

Pozatym tez bylbym za tym, zeby jednak na nadruku adres forum pojawil sie w calosci, w jednej linijce. Moze w jednej linijce duzy napis "Canon" a pod spodem "canon-board.info"? Albo jakkolwiek inaczej, ale zeby adres forum byl w calosci.. my znamy adres, ale nie wierze, ze jak ktos zobaczy w jednej linijce "Canon" a w drugiej "Board.info" to sie domysli, ze chodzi tutaj o Canon-Board.info :) przeciez kubek ma byc reklama forum, a nie canona... czy nie? :P
Tak poza ta jedna sprawa to dla mnie kubki sa super :)

PS
Juz myslalem ze wiem ktory kubekchce, ale dodales nowy projekt.. i teraz chyba bede musial wiecej kubkow zamowic:mrgreen:

Tomek W.
27-08-2008, 08:13
Moze w jednej linijce duzy napis "Canon" a pod spodem "canon-board.info"? ....przeciez kubek ma byc reklama forum, a nie canona...
Tak poza ta jedna sprawa to dla mnie kubki sa super :)

Dokladnie tak jak mowisz :-) Kieza zrob tak i bedzie to moim zdaniem koniec modzenia, zrob zestawienie kubkow i jedziemy z tym zamowieniem.

CANON

canon-board.info

https://canon-board.info/imgimported/2008/08/2801749409_1b345b3762_b-2.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3189/2801749409_1b345b3762_b.jpg)

kieza
27-08-2008, 21:36
kurcze - wtrącając się do wątku myślałem że jest na finiszu i jest 70 rządnych kubka forumowiczów - którym zaproponuje tylko lepszą cenę i zamówienia pójdą lawinowo - byłem naiwny ;]
ale ok - jutro wrzucę zdjęcia wszystkich dostępnych kubków z ceną i opisem i zaznaczonymi polami zadruku oraz zaprojektuje kilka różniastych projektów nadruku - mam nadzieję że szybko coś wybierzemy i damy rade puścic chociaż 36 szt.

aha, prosze nie proponowac nadruków w 2 kolorach - bo wtedy minimalka to 108 szt. a tyle to nie uzbieramy, i nadruk dookoła kubka - czasami fajnie to wygląda czasami wygląda nieelegancko - tutaj trzeba się dobrze zastanowic żeby lipy nie bylo - zrobie wizualke jak to się będzie zawijac to się porówna (bo jak to ma byc reklama to powinno byc łatwo czytelne - a przy zawijaniu to jest problem)

i ostatnie - wrzucę to wszystko do nowego wątku i tam spróbujmy coś wypracowac a tu już nie zaglądajmy bo się burdel zrobił

Tomek W.
27-08-2008, 21:58
Jak powiesz ze umiesz robic wizki w 3dsmaxie to sie usmieje :-)...co dokubkow, zrob tak jak napisales, mysle ze pojda szybko zamowienia, mi sie dzis kubek zbil (zostalo juz tlyko 8 w kolekcji).

Ps. Co do tego jpg. co go umiescilem wyzej to chyba nie za bardzo zrozumiales. Tam sa 2 wersje na bialym tle odzielona kreska czarna a tlo czerwone oznacza kolor tego czerwonego kubka. Takze nie ma tam zadncyh 2 kolorw. Jest czerwony kubek z biala czcionka :)

kieza
27-08-2008, 23:37
z tymi dwoma kolorami to odpowiadałem na inny post - tylko nie mogę go teraz znaleźc - może go nie było :) śjakieś omamy wzrokowe - bo twój projekt dobrze zrozumiałem - jako dwie propozycje, a do wizualki corelek wystarczy - po co wytaczac ciężkie działa do małego wroga ;]

aleks
04-09-2008, 20:47
Hmm, temat umarł?

Vitez
08-09-2008, 00:52
Hmm, temat umarł?

Tu coś się kręci ale też nie do końca zdecydowanie: http://canon-board.info/showthread.php?t=37721