Zobacz pełną wersję : [gmmarcin] Dzień Dobry.
gmmarcin
18-05-2008, 16:14
I na przywitanie pierwsza fotka:
http://blog.marcingminski.com/blog/images/20080503100010_img_0732.jpg
troche ten slupek mnie wk....
Canon SX-100
pozdrawiam
No i... ? Jeśli zakładasz wątek i chcesz pokazać swoje zdjęcia, to na forum jest dział z galeriami użytkowników.
gmmarcin
18-05-2008, 16:20
no dobra, to mialo byc na przywitanie, a jako ze poczatkujacy no to tutaj dalem.
mozna to przeniesc?
iktorn92
18-05-2008, 16:27
Tak można poproś modów może będą na tyle łaskawi i przeniosą:)
Co do zdjęcia jeżeli Cie słupek wk... to trzeba było podejść bliżej i już by go nie było;)
Pozdro.
gmmarcin
18-05-2008, 16:38
blizej to by nic nie dalo, raczej bardziej w lewo...to bylo na max ogniskowej... ale jakos go nie widzialem dopiero na kompie :) , ten koles i tak juz dziwnie sie patrzal :)
iktorn92
18-05-2008, 16:41
Chodzilo mi o to adys poszedl za slupek.... Nie wiem czy wiesz ale reporterke robi sie głównie na szerokim kacie...
Mogles podejsc pogadac i przy okazji cyknac pare fajnych fotek z bliska np. twarz ma bardzo bardzo ciekawa....Moze by Cię nie zjadł:)
Pozdro.
A propo to pan na zdjęciu też nie wygląda na zadowolonego że strzeliłeś mu fotke ... :)
gmmarcin
18-05-2008, 17:06
Chodzilo mi o to adys poszedl za slupek.... Nie wiem czy wiesz ale reporterke robi sie głównie na szerokim kacie...
nie mam pojecia o reporterce, niestety.
ja jakos nie mam talentu do rozmawiania z ludzmi... podejrzewam ze by sie to nie skonczylo dobrze.
I całkiem słusznie.Człowiek to nie rzecz,więc go tak nie traktuj.
Może by pomogło gdyby cosik wrzucić do kubeczka
gmmarcin
18-05-2008, 22:29
no wlasnie, to moze byc dobry OT...
ja bym nawet nie smial zapytac czy moge walnac fotke, nawet po wrzuceniu... wrzucic moge tak czy siak ale to jakies takie "kupowanie" ludzi... nie mam doswiadczenia...
jak Wy to robicie? z ukrycia czy pytacie wprost?
No niestety, to była myśl czysto teoretyczna. Mi też trudno zagaić :(
Pytanie nie boli, ja bym dał "pienądz" i poprosił o zgodę.
I lepiej nie zrobić zdjęcia niż kogoś urazić ,szczególnie w takiej sytuacji życiowej jak na zdjęciu.
Etyka.