Zobacz pełną wersję : David Bailey
Czy może są fani tego pana na forum?
Interesują mnie linki z jak największą ilością zdjęć. Może ktoś zna, lubi, kolekcjonuje?
interesuje Cię jeszcze więcej niż 16 100 000 linków, które wywala google?
interesuje Cię jeszcze więcej niż 16 100 000 linków, które wywala google?
Właśnie nie bardzo. Akurat guglanie gówno daje, bo dotyczy dziesiątek ludzi fotografujących - co ciekawe - o takim samym nazwisku, a mnie chodzi o jakieś wartościowe strony biograficzne poparte interesującymi galeriami. Wikipedia też bardzo uboga, więc Twoje pytanie niewiele wnosi do wątku.
a probowales w cudzysłowiu imie z nazwiskiem? :D
Generalnie google jest potężnym narzędziem, jeśli się wie jak go używać.
Jeśli wiesz czego szukasz to znajdziesz... a jeśli nie wiesz to wejdź na pierwszą lepszą stronę o nim, przeczytaj ubogą biografię (nawet na wiki) i szukaj w googlech fraz "David Bailey + epizod z życia lub nazwa albumu" - po nitce do kłębka... poza tym jest inne potężne narzędzie na googlach http://images.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi jeśli poznajesz styl autora
Generalnie google jest potężnym narzędziem, jeśli się wie jak go używać.
Jeśli wiesz czego szukasz to znajdziesz... a jeśli nie wiesz to wejdź na pierwszą lepszą stronę o nim, przeczytaj ubogą biografię (nawet na wiki) i szukaj w googlech fraz "David Bailey + epizod z życia lub nazwa albumu" - po nitce do kłębka... poza tym jest inne potężne narzędzie na googlach http://images.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi jeśli poznajesz styl autora
ok, ok, dzięki za wykłady :-) Liczyłem, na to, że może ktoś ma coś ciekawego odłożone, tym bardziej, że był już tu wątek, że w TV leci o nim film. A do zabawy w googlanie trzeba mieć masę wolnego czasu. Ja tego nie mam, pracuję po 10 czasem 12 godzin, do tego dwójka cudownych dziecków, więc sorry, ale zabawy w google mnie już nie rajcują...
W każdym razie dzięki za dobre chęci.