PDA

Zobacz pełną wersję : David Bailey

iREM
08-05-2008, 14:27
Czy może są fani tego pana na forum?
Interesują mnie linki z jak największą ilością zdjęć. Może ktoś zna, lubi, kolekcjonuje?

poss
09-05-2008, 13:20
interesuje Cię jeszcze więcej niż 16 100 000 linków, które wywala google?

iREM
09-05-2008, 19:10
interesuje Cię jeszcze więcej niż 16 100 000 linków, które wywala google?

Właśnie nie bardzo. Akurat guglanie gówno daje, bo dotyczy dziesiątek ludzi fotografujących - co ciekawe - o takim samym nazwisku, a mnie chodzi o jakieś wartościowe strony biograficzne poparte interesującymi galeriami. Wikipedia też bardzo uboga, więc Twoje pytanie niewiele wnosi do wątku.

Paenka
09-05-2008, 20:58
a probowales w cudzysłowiu imie z nazwiskiem? :D

poss
09-05-2008, 21:54
Generalnie google jest potężnym narzędziem, jeśli się wie jak go używać.
Jeśli wiesz czego szukasz to znajdziesz... a jeśli nie wiesz to wejdź na pierwszą lepszą stronę o nim, przeczytaj ubogą biografię (nawet na wiki) i szukaj w googlech fraz "David Bailey + epizod z życia lub nazwa albumu" - po nitce do kłębka... poza tym jest inne potężne narzędzie na googlach http://images.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi jeśli poznajesz styl autora

iREM
10-05-2008, 08:46
Generalnie google jest potężnym narzędziem, jeśli się wie jak go używać.
Jeśli wiesz czego szukasz to znajdziesz... a jeśli nie wiesz to wejdź na pierwszą lepszą stronę o nim, przeczytaj ubogą biografię (nawet na wiki) i szukaj w googlech fraz "David Bailey + epizod z życia lub nazwa albumu" - po nitce do kłębka... poza tym jest inne potężne narzędzie na googlach http://images.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi jeśli poznajesz styl autora

ok, ok, dzięki za wykłady :-) Liczyłem, na to, że może ktoś ma coś ciekawego odłożone, tym bardziej, że był już tu wątek, że w TV leci o nim film. A do zabawy w googlanie trzeba mieć masę wolnego czasu. Ja tego nie mam, pracuję po 10 czasem 12 godzin, do tego dwójka cudownych dziecków, więc sorry, ale zabawy w google mnie już nie rajcują...
W każdym razie dzięki za dobre chęci.