Zobacz pełną wersję : 350D, firmware
witam, mam zamiar zacząć spotkanie z lusterkami od 350D, mały zasób finansowy i takie tam powodują że patrze się na ten aparacik... czytając różne fora spotkałem się z czymś takim że z 300D można zrobić 20D dzięki odpowiedniemu firmware (nie oryginalnemu), czy jest jakiś ciekawszy tego typu do 350D ? - takie pytanie z ciekawości ;)
Pozdrawiam
>>że z 300D można zrobić 20D
Myslisz, ze zmieni mu wyglad ? :-)
czytając różne fora spotkałem się z czymś takim że z 300D można zrobić 20D dzięki odpowiedniemu firmware (nie oryginalnemu), czy jest jakiś ciekawszy tego typu do 350D ? - takie pytanie z ciekawości ;)
Pozdrawiam
Przy odrobinie ingerencji w firmware na bank da się z niego zrobić przycisk do papieru, ew. ozdobę do gablotki. Powodzenia :)
mam zamiar zacząć spotkanie z lusterkami od 350D,
spotkałem się z czymś takim że z 300D można zrobić 20D dzięki odpowiedniemu firmware (nie oryginalnemu), czy jest jakiś ciekawszy tego typu do 350D ?
wiec spotkanie zaczynasz od d**y strony :mrgreen: :wink:
proponuje bys najpierw wzial aparat do reki i zaczal z niego korzystac.. potem zastanow sie co Cie ogranicza.. soft do 300d miał wiele mankamentow ktore nie pojawily sie juz w 350d - stad jego "nieoficjalne' wersje..
>>że z 300D można zrobić 20D
Myslisz, ze zmieni mu wyglad ? :-)
moglby zmienic uchwyt :lol:
hehe guzików nie dorobi, ale np parę funkcji z 20d już by się dało...
:/
do 350D nie ma nie oficjalnego softu, a przynajmniej nie slyszalem
wystarczy prownac wyniki zapytan "300D hacked" a "350D hacked" w googlach :]
Riccardo
30-04-2008, 15:29
hehe guzików nie dorobi, ale np parę funkcji z 20d już by się dało...
jakich?
michal_sokolowski
30-04-2008, 15:44
a szybkostrzelność migawki ? np. 5 klateczek na sekundę ?
taki upgrade by mnie interesował :-)
MacGyver
30-04-2008, 16:11
No dobra, koniec tego trollowania :-)