Zobacz pełną wersję : Proszę o opinie o Foto-Towers z Allegro
Witam.
Jak w temacie - Czy ktoś z CB kupowal sprzet od użytkownika Foto-Towers z Allegro i jeśli tak to jakie są doświadczenia? Aktualnie użytkownik ten oferuje body które mnie interesuje w bardzo atrakcyjnej cenie stąd moje pytanie. Dziekuję za wszelkie informacje.
obserwator
27-04-2008, 20:56
Człowieku, kupuje u niego pół forum, 1/4 polski, 1/8 europy - weź się i przeszukaj forum, a znajdziesz nie jeden wątek na ten temat...
A feee.... leniuchom...
Witam.
Jak w temacie - Czy ktoś z CB kupowal sprzet od użytkownika Foto-Towers z Allegro i jeśli tak to jakie są doświadczenia? Aktualnie użytkownik ten oferuje body które mnie interesuje w bardzo atrakcyjnej cenie stąd moje pytanie. Dziekuję za wszelkie informacje.
akurat tak składa że :
1. Ten użytkownik jest też użytkownikiem tego forum
2. Kupiło od niego mnóstwo ludzi - bez kłopotów
3. Jesteś leniem któremu nie chce się wpisać "TOWERS" w wyszukiwarkę forumową bo inaczej znalazłbyś ten wątek: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=26897&highlight=towers i nie wiem dlaczego mnie się chciało ;)
4. Do mnie właśnieje jedzie 35L od Towersa
5. Pewnie coś bym jeszcze dopisał ale też jestem leniem ;)
Skorzystalem z szukaczki forum ale faktycznie wyszukalem Foto-Towers i nie znalazla nic. Towers juz cos wyswietla, ale nie mialem pewnosci czy to ten sam user ;) Tak czy inaczej dziekuje za szybkie odpowiedzi i pozdrawiam...
i nie jestem leniem :rolleyes: