Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tipa czy tip?? Od bratowej

kucza21
27-04-2008, 00:12
Canon jest cienki !! Jedynie 450tka daje radę jako lustro zaawansowane;)
http://nt.interia.pl/foto/news/najlepsze-aparaty-cyfrowe,1099890

sothis
27-04-2008, 01:02
alfa 200 zaawansowana heheheheh szum szum szum no i plasik. ta tipa to jakas lypa. fajnie miec ulotki z tipy w sklepie... towar szybko idzie prowizja rosnie bo sie ludzie poradza wuja dobra rada heheheh eos450 dobre :) najlepszy semi pro to d300 heheheheh chyba jakis zart! ten aparat jest nieznosnie drogi ato tez powinni wziac pod uwage.

1jac
27-04-2008, 09:21
Wszystko było by jasne, gdybu TIPA przeczytać zmnieniając pierwszą literęna "C".
Nagrody, wyróżnienia, dyplomy, puchary wydawane przez organizacje zrzeszające cokolwiek to, delikatnie mowiąc, oszustwo. Biorąc udział w wielu imprezach targowych, konferencjach czy sympozjach zauważyłem pewną prawidłowość. Czym większy wkład finansowy w sponsoring danej imprezy, organizacji czy wydawnictwa tym więcej nagród i wyróżnień. Dlatego wprowadzili tak wiele kategorii, żeby jakoś wilk był syty i owca cała. Jedyne co można zrobić, to olewać takie doniesienia. Są bezwatrościowe z technicznego punktu widzenia.

ewa_olsztyn
27-04-2008, 11:15
Ten Nikkor 14-24mm f/2.8G ED bardzo mnie zainteresował.
Istnieją przejściówki?
:D :D :D

jceel
29-04-2008, 01:43
Ten Nikkor 14-24mm f/2.8G ED bardzo mnie zainteresował.
Istnieją przejściówki?
:D :D :D

A ja się właśnie zastanawiałem wczoraj, czemu jeszcze nie ma przejściówek C->N z przeniesieniem elektroniki. Manualne są od dawna, są też firmy które mają specyfikacje elektryczną jednego i drugiego... i mogłyby zbić na tym miliony ;) Z copyrightami nie powinno być problemu, w końcu "reverse engineering for interoperability" jest dozwolone (ba, cała Sigma na tym jedzie w końcu).