Zobacz pełną wersję : Tipa czy tip?? Od bratowej
Canon jest cienki !! Jedynie 450tka daje radę jako lustro zaawansowane;)
http://nt.interia.pl/foto/news/najlepsze-aparaty-cyfrowe,1099890
alfa 200 zaawansowana heheheheh szum szum szum no i plasik. ta tipa to jakas lypa. fajnie miec ulotki z tipy w sklepie... towar szybko idzie prowizja rosnie bo sie ludzie poradza wuja dobra rada heheheh eos450 dobre :) najlepszy semi pro to d300 heheheheh chyba jakis zart! ten aparat jest nieznosnie drogi ato tez powinni wziac pod uwage.
Wszystko było by jasne, gdybu TIPA przeczytać zmnieniając pierwszą literęna "C".
Nagrody, wyróżnienia, dyplomy, puchary wydawane przez organizacje zrzeszające cokolwiek to, delikatnie mowiąc, oszustwo. Biorąc udział w wielu imprezach targowych, konferencjach czy sympozjach zauważyłem pewną prawidłowość. Czym większy wkład finansowy w sponsoring danej imprezy, organizacji czy wydawnictwa tym więcej nagród i wyróżnień. Dlatego wprowadzili tak wiele kategorii, żeby jakoś wilk był syty i owca cała. Jedyne co można zrobić, to olewać takie doniesienia. Są bezwatrościowe z technicznego punktu widzenia.
ewa_olsztyn
27-04-2008, 11:15
Ten Nikkor 14-24mm f/2.8G ED bardzo mnie zainteresował.
Istnieją przejściówki?
:D :D :D
Ten Nikkor 14-24mm f/2.8G ED bardzo mnie zainteresował.
Istnieją przejściówki?
:D :D :D
A ja się właśnie zastanawiałem wczoraj, czemu jeszcze nie ma przejściówek C->N z przeniesieniem elektroniki. Manualne są od dawna, są też firmy które mają specyfikacje elektryczną jednego i drugiego... i mogłyby zbić na tym miliony ;) Z copyrightami nie powinno być problemu, w końcu "reverse engineering for interoperability" jest dozwolone (ba, cała Sigma na tym jedzie w końcu).