Zobacz pełną wersję : Koszulki/kamizelki foto (odblaskowe kolory)
Witam,
dostałem właśnie info od organizatora imprezy sportowej na której będę robił zdjęcia, że muszę mieć koszulkę/kamizelkę w odblaskowym zielonym kolorze, na której nalepią mi nalepkę foto (zamiast identyfikatora).
Czy orientujecie się gdzie mogę dostać taką koszulkę i czy może być taka jaką wozi sięw samochodzie ????
HELP
Napisz do Viteza, on chyba kiedyś taką kupował.
Chyba możesz mieć taka jaką wozi się w samochodzie ale głowy uciąć sobie za to nie dam. Chodzi o to abyś wyróżniał się w tłumie.
Pozdrawiam
Riccardo
18-04-2008, 12:57
Wpisz w Allegro "odblaskowa".
http://canon-board.info/showthread.php?t=4516
ewa_olsztyn
18-04-2008, 17:40
Jak masz zaprzyjaźnionego policjanta - to Ci załatwi bardzo gustowną. Ja mam taką na rower ;)
Viracocha
18-04-2008, 17:49
Jak masz zaprzyjaźnionego policjanta - to Ci załatwi bardzo gustowną. Ja mam taką na rower ;)
Z bardzo gustownym napisem... ;)
ewa_olsztyn
18-04-2008, 17:55
Z bardzo gustownym napisem... ;)
Wiesz jak działa na kierowców?
Kiedyś musiałam lewą łapę wyciągać, jak czułam, że mnie weźmie "na obcierkę" - teraz wyprzedzają mnie bardzo szerokim łukiem...
Viracocha
18-04-2008, 17:59
Wiesz jak działa na kierowców?
Kiedyś musiałam lewą łapę wyciągać, jak czułam, że mnie weźmie "na obcierkę" - teraz wyprzedzają mnie bardzo szerokim łukiem...
Naprawdę jeździsz z napisem Policja na plecach? To chyba troszkę nielegalne...
Witam,
dostałem właśnie info od organizatora imprezy sportowej na której będę robił zdjęcia, że muszę mieć koszulkę/kamizelkę w odblaskowym zielonym kolorze, na której nalepią mi nalepkę foto (zamiast identyfikatora).
Czy orientujecie się gdzie mogę dostać taką koszulkę i czy może być taka jaką wozi sięw samochodzie ????
HELP
Dziwnie... W sumie po raz pierwszy spotykam się z tym, żeby organizator nie dawał/pożyczał takich kamizelek. Co to dokładnie za impreza?
Kup po prostu najtańszą i już. ;)
kup na pierwszym lepszym bazarze cos wsciekle rozowego - nie ma szans, zebys sie ukryl w tlumie chocby byl o glowe nizszy :D
HELP
Może być zwykła odblaskowa (ta z samochodu). Dostaniesz w każdym hipermarkecie, allegro, stacji benzynowej...
Ja jezdze w takiej z napisem "Glina"... ostatnio mnie nawet Pan Policjant zatrzymal i pytal skad mam taka kamizeleczke... odrzeklem, ze z TVP, to sie tylko usmiechnal.
MacGyver
19-04-2008, 01:55
Na większości imprez sportowych kamizelki foto to nic innego jak zwykłe samochodowe, wzbogacone przez organizatora o napis bądź logo, a czasami i nie.
Zdarzają się też białe (lub "niegdyś" białe), bawełniane, zakładane przez głowę. Bardzo fajne na lato,kompletnie niepraktyczne w okresie jesienno-zimowym, bo nie można pod nie schować aparatu ja zaczyna lać :-)
Napisz do Viteza, on chyba kiedyś taką kupował.
Jak ktoś z Warszawy to mogę pożyczyć :) .
Na Allegro zamówiłem -była oferta odblaskowej kamizelki z dowolnym napisem to sobie FOTO zamówiłem.
Na dwóch demonstracjach nosiłem - chyba się przydała :roll: .
O tu jest: http://www.allegro.pl/item342745847_kamizelki_odblaskowe_z_twoim_nadruki em_napisem.html
davidbaluch
19-04-2008, 10:01
To na pewno nielegalne. Można się za to załapać na mandat. Wiem bo sam za to dawałem mandaty.
ewa_olsztyn
19-04-2008, 12:20
Parę razy mnie Policja zatrzymywała, ale zawsze mówię, ze dał mi jeden pan generał policji, bo uznał, że to najlepsza ochrona przed samochodami dla starszej pani upierającej się nie jeździć po chodnikach. Plus uśmiech od ucha do ucha... Działa! A jak nie zadziała, to zadzwonię z komórki do pana generała i już :)
Soundman
21-04-2008, 01:56
To na pewno nielegalne. Można się za to załapać na mandat. Wiem bo sam za to dawałem mandaty.
Za kamizelki z napisem foto ??
W normalnej kamizelce wyglada się jak pracownik MPO, ja bym chciał taką:
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://www.legia.com/www/galerie/fun/big/1111.JPG)