Zobacz pełną wersję : Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK
wydzielone z wątku: http://canon-board.info/showthread.php?t=22021
ustalenia z KrzysK zaczęły się na stronie 59: http://canon-board.info/showthread.php?p=452822#post452822
Witajcie!
JAK WYGLĄDAĆ BĘDZIE SMYCZ
http://www.wrzuta.pl/obraz/w1OJmkO3Eh/
sama smycz tak jak na obrazku, oczywiście z napisem "CANON-BOARD - FORUM UŻYTKOWNIKÓW APARATÓW MARKI CANON. Tak jak to było w poprzednich edycjach. Na zdjęciu pokazany jest tylko sposób wykonania smyczy:
http://www.wrzuta.pl/obraz/j7Mr4rggsA/
Jest to smycz wykonana w technice podwójnej gęstości (3 kolory) o szerokości 1,6cm naszywana na taśmę miękką o szerokości 2cm z klamrą metalową i karabińczykiem
JAK WYGLĄDAĆ BĘDZIE IDENTYFIKATOR
http://www.wrzuta.pl/obraz/ofHthlLukX/
tak jak poprzednie (odsyłam do postu #1 niniejszego wątku),
http://canon-board.info/showpost.php?p=314102&postcount=1
czyli:
wymiary karty: 86x54 mm (format karty kredytowej)
nadruk dwustronny, login z forum, numer użytkownika z forum zakodowany także w kodzie paskowym, imię i nazwisko.
Na zdjęciu 1 Ds MK III z 24-70/2.8
Numer użytkownika można odczytać klikając w nazwę swojego nick'a na forum a następnie "Zobacz publiczny profil". W adresie podany jest numer, np. http://canon-board.info/member.php?u=1338 czyli użytkownik ma numer 1338. Ten numer znajduje się na ID (i zakodowany jest w kodzie paskowym ).
Zamówienia proszę składać na formularzu, który jest do pobrania ze strony:
(najpierw proszę używać tego):
http://www.sendmefile.com/00622064
ewentualnie:
http://www.wrzuta.pl/pliki/lYBEWVEU96/
W formularzu należy wypełnić zielone pola.
Przed wysłaniem wypełnionego formularza proszę o przelanie kwoty podając w tytule przelewu:
CANON BOARD
nick z forum użytkownika dla którego jest smycz bądź identyfikator
imię i nazwisko użytkownika dla którego jest smycz bądź identyfikator
adres mailowy użytkownika dla którego jest smycz bądź identyfikator
i wysłanie formularza na adres:
cbkrzysk@poczta.onet.pl
Skrzynka ta stworzona jest specjalnie dla Was. Nie przesyłajcie maili na inny adres. Bardzo mi to ułatwi pracę. Na tę skrzynkę proszę kierować ewentualne pytania.
Poniżej podaję nr konta. Jest to jedyne konto na które proszę wpłacać pieniądze. Proszę o uważne sprawdzanie numeru. Będzie on opublikowany jedynie poniżej. Nie będę wysyłał go mailem ani tym bardziej zmieniał jego numeru.
dane osobowe oraz nr rachunku pozostają w wiadomości moderatorów.
Po otrzymaniu zamówienia oraz pieniędzy potwierdzę ich otrzymanie drogą mailową.
Co tydzień będę przedstawiał w wątku zamówione ilości.
Zakończenie tury poprzedzone będzie ostrzeżeniem około tydzień wcześniej.
Proszę pamiętać o dokonaniu przelewu i szybka jego realizacje. Zamówienia nie mające potwierdzenia w postaci przelewu na koncie zostaną usunięte. Przypominam również o konieczności dokonania wpłaty za przesyłkę. Informacje o wszystkich zapominalskich oraz ostateczny termin zakończenia tej tury będą umieszczone w tym wątku. Zalecam uważne śledzenie wątku.
Minimalna ilość zamówień to 100 sztuk smyczy i 60 identyfikatorów.
W przypadku nie zebrania powyższych ilości (co nie powinno być problemem) zwracam pieniądze.
Nie biorę odpowiedzialności za przesyłki zwykłe priorytetowe.
Cennik:
Identyfikator - 16 zł
Smycz - 18 zł
list polecony priorytetowy za potwierdzeniem odbioru - Cena 7,70 zł
list polecony priorytetowy - Cena 5,80 zł
List zwykły priorytetowy - Cena 3,60 zł
UWAGA!
podobnie jak w poprzednich edycjach, wszelkie posty typu "poszło", "doszło", "wysłałem przelew", "czekam", "otrzymałem", "dzięki" itp. są persona non grata (http://www.sjp.pl/co/persona+non+grata) w związku z czym będą permanentnie i bezlitośnie usuwane
Wszystko pięknie i ładnie. Brakuje mi tylko potwierdzenia Twojej wiarygodności... Chyba nie powinienes sie z tego powodu dziwić o czym zreszta sam wczesniej wspomnaiels. 20zl to nie jakeis duze pieniadze ale jesli wpalci je 200 osob to robi sie niezla sumka. Czy jakis moderator ma mozliwość spotkac sie z kolega i potwierdzić że wszystko gra..
Czy jakis moderator ma mozliwość spotkac sie z kolega i potwierdzić że wszystko gra..
Oczywiście. Sam wspomniałem i się nie wycofuję. Tylko niech to będzie Rybnik bądź okolice. Czekam na propozycję spotkania.
EDIT
Adres już macie...
Posprawdzajcie czy wszystko gra i ogłoście oficjalne rozpoczęcie wpłat i zamówień.
Eee....jak mam podać datę przelewu w formularzu skoro jeszcze go nie zrobilam?
KrzysK, a nie lepiej by zrobić może jakiś formularz na stronie osobnej, gdzie by był aktualny licznik? można zrobić na bazie danych bez wysyłania maili i całej tej reszty :D
KrzysK, a nie lepiej by zrobić może jakiś formularz na stronie osobnej, gdzie by był aktualny licznik? można zrobić na bazie danych bez wysyłania maili i całej tej reszty :D
Może byłoby lepiej, ale ja tego nie potrafię zrobić.
Przypominam, że z mojej winy wkradł się błąd do formularza. Link podany w poście #671 jest już uaktualniony. Wszystkich, którzy do tej pory nie wykonali przelewu i nie przesłali wypełnionych formularzy proszę dla uniknięcia problemów o ściągnięcie go ze strony http://www.wrzuta.pl/pliki/lYBEWVEU96/ jeszcze raz. Przepraszam za małe zamieszanie
Jaki będzie czas oczekiwania na smycze i ID od zebrania całej puli?
Eee....jak mam podać datę przelewu w formularzu skoro jeszcze go nie zrobilam?
Przed wysłaniem wypełnionego formularza proszę o przelanie kwoty podając w tytule przelewu:
Pozdrawiam:)
Witajcie!
Dostałem już formularze od 3 czy 4 osób. Dzisiaj potwierdzę wpływ pieniędzy na konto.
Pytacie także o termin. Od momentu uruchomienia zlecenia - ok. 2 tygodni
O pieniądze naprawdę nie musicie się martwić. Nie jestem złodziejem. Wszystko będzie tak jak uzgodniliśmy
Propozycja spotkania ciągle aktualna.
Krzysztof
Mi sie f/1.2 bardziej podoba :D ale nie biore identyfikatora wiec mnie nie sluchaj :P
W danych do przelewu potrzebna jest jeszcze nazwa banku.
Witajcie!
JAK WYGLĄDAĆ BĘDZIE SMYCZ
sama smycz tak jak na obrazku:
http://img100.imageshack.us/img100/9...nuj0014jc6.jpg
Link powyżej nie działa. Ale mniejsza o to...tak w ramach ścisłości.
Pozdrawiam
Czy jakis moderator ma mozliwość spotkac sie z kolega i potwierdzić że wszystko gra..
Oczywiście. Sam wspomniałem i się nie wycofuję. Tylko niech to będzie Rybnik bądź okolice. Czekam na propozycję spotkania.
Pszczyna Ci odpowiada?
Jeśli tak, to odezwij się na priv po weekendzie.
Jak najbardziej. Nie ma sprawy. Może być Pszczyna. Odezwę się w poniedziałek.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Link powyżej nie działa. Ale mniejsza o to...tak w ramach ścisłości.
Pozdrawiam
Przepraszam Was. Nie wiem dlaczego nie działa. Wrzucam jeszcze tutaj
http://www.wrzuta.pl/obraz/j7Mr4rggsA/
Tylko proszę patrzeć na samą smycz nie na klamrę i karabińczyk. Jest to tylko przykład wykonania smyczy.
:( wczoraj wypelnialam ten formularz i bylo ok ale dzisiaj spowodowal jakis blad excela i nie moge go teraz otworzyc, w zaden sposob:( Wg office nalzey skorzystac z kopii zapasowej ale ja nei mam kopii zapasowej tego pliku :(
Krzysk - jakoś hurtem bedziesz to wysyłał?
:( wczoraj wypelnialam ten formularz i bylo ok ale dzisiaj spowodowal jakis blad excela i nie moge go teraz otworzyc, w zaden sposob:( Wg office nalzey skorzystac z kopii zapasowej ale ja nei mam kopii zapasowej tego pliku :(
Zawsze można ściagnąć jeszcze raz plik - wypełnianie formularza trwa minutę :). Może konflikt office'ów? Poniżej linka do strony o excelu z pakietu 2003, może sie przyda (na zakładce bocznej pozostałe excelki) :)
http://office.microsoft.com/pl-pl/excel/results.aspx?qu=odzyskiwanie&av=ZXL110 (http://office.microsoft.com/pl-pl/excel/results.aspx?qu=odzyskiwanie&av=ZXL110)
cineo...akurat na ten pomysł również wpadłam i ściągnełam ten plikm z 5 razy i nic:/ Ja mam office 2007 i tak jak pisałam, wczoraj 1 wersja form. otworzyla sie,wypelnilam ja ptrawie kmpletnie i zapisalam, potem dociagnelam druga wersje formularza ale juz jej nie otwieralm, dzisiaj to zrobilam i zonk...nowo sciagniete wersje rowniez nie dzialaja;/
chyba juz wiem co zrobic ale nie wiem gdzie to znaleźć w excelu;/ mam znaleźć menu pomo a w nim informacje i włączyć wyłączony plik, bo wg komunikatu na takiej liscie znajduje sie ten plik no i nie moge tego znaleźć w excelu :(
cineo...akurat na ten pomysł również wpadłam i ściągnełam ten plikm z 5 razy i nic:/ Ja mam office 2007 i tak jak pisałam, wczoraj 1 wersja form.
Też mam Office 2007 (PL) i bez problemu otworzyłem, wypełniłem i zapisałem. Więc to pewnie jakiś jednostkowy problem. Masz poinstalowane update'y wszystkie?
chyba juz wiem co zrobic ale nie wiem gdzie to znaleźć w excelu;/ mam znaleźć menu pomo a w nim informacje i włączyć wyłączony plik, bo wg komunikatu na takiej liscie znajduje sie ten plik no i nie moge tego znaleźć w excelu :(
Może w ten sposób - otwórz cokolwiek w excel. Nastepnie z zakładki excela rozwiń plik (lewy górny róg) i naciśnij otwórz folder (ctrl+O). W otwartym oknie w prawym dolnym rogu roziń zakładkę "otwórz" do opcji "otwórz i napraw" - otwórz w ten sposób ostatnio zapisany plik. To ścieżka pod excel 2003 (taki mam w pracy). Być może w 2007 jest podobnie?.
Może się uda?
Pozdrawiam :p :p
Może w ten sposób - otwórz cokolwiek w excel. Nastepnie z zakładki excela rozwiń plik (lewy górny róg) i naciśnij otwórz folder (ctrl+O). W otwartym oknie w prawym dolnym rogu roziń zakładkę "otwórz" do opcji "otwórz i napraw" - otwórz w ten sposób ostatnio zapisany plik. To ścieżka pod excel 2003 (taki mam w pracy). Być może w 2007 jest podobnie?.
Może się uda?
Pozdrawiam :p :p
dzięki za instrukcje to już również robiłam
mam wszystkie updaty:( no nic chyba poczekam az wroce do domu i wskocze na inny komputer
moje również wysłane...
Krzysk - jakoś hurtem bedziesz to wysyłał?
Po oficjalnym zakończeniu tury zacznę robić smycze i identyfikatory. Jak będę miał wszystko, popakuję w bąbelkowe koperty, posegreguję na wybrany rozdzaj przesyłki i postoję sobie z półtorej godzinki na poczcie :-), aby to wszystko nadać. Czyli hurtowo :-)
Krasuski
11-04-2008, 14:23
albo ja ślepy albo ...
czy ktoś mi powie ile za smycz i ile za identyfikator ?
proszę
albo ja ślepy albo ...
czy ktoś mi powie ile za smycz i ile za identyfikator ?
proszę
Witaj!
Identyfikator - 16 zł
Smycz - 18 zł
list polecony priorytetowy za potwierdzeniem odbioru - Cena 7,70 zł
list polecony priorytetowy - Cena 5,80 zł
List zwykły priorytetowy - Cena 3,60 zł
Ceny te są wymienione w formularzu zamówień. Poproszę moda, aby powyższe podkleił pod mój post.
Krasuski
11-04-2008, 14:48
Dzięki wielkie :)
Ale ja przykry jestem :(
przecież wszystko jest opisane w formularzu :(
i na pierwszej stronie też :(:(:(:(
przepraszam
Bardzo dziękuję za zaufanie osób, które złożyły już zamówienie, ale proponuję wstrzymać się z przelewami do oficjalnego potwierdzenia mojej uczciwości przez gwozdzt. Powinno to nastąpić w przyszłym tygodniu. Dokładnego terminu nie podam. Jesteśmy w trakcie umawiania się.
Ach ta inflacja :D
Będę szczery. Cenę liczyłem na tę ilość sztuk smyczy i identyfikatorów jakie były w poprzednim wątku zadeklarowane przez forumowiczów. Muszę ich zrobić dużo więcej lub za nie zapłacić. Niewielką kasą mogę zaryzykować, ale kwotą w granicach 5000 zł już nie. Bo wszystko można zrobić, ale jak ja wyłożę całą kwotę a potem zamówicie u mnie 10 szt. to co ja zrobię? Pójdę z tym na targ? Muszę wziąś pod uwagę ewentualne szarpanie się z pocztą na wypadek zaginięcia przesyłki no i mój jakiś wkład. Szczerze mówiąc nie myślałem, że będzie to tak absorbujące. Ponadto biorę na siebie odpowiedzialność za jakość tego, co zamawiacie.
A słowo się rzekło.
Jeżeli nie uzbieram minimalnych ilości zwracam pieniądze. Macie moje słowo.
Krzysztof
EDIT
Może wykonawca smyczy z poprzedniej edycji nie wziął tego wszystkiego pod uwagę, źle skalkulował i dlatego do tej pory jeszcze są osoby, które wpłaciły a nie dostały tego, za co zapłaciły. Ja nie pozwolę sobie, by coś nie wypaliło.
Szkoda, ze nie ma mozliwosc PayPalowania, niestety banki we Francji zrezygnowaly z mozliwosci przelewow przez internet (wzgledy bezpieczenstwa), bede sie musial wybrac do banku i dokonac oplaty "recznie" lub poprosic kogos z mojej Rodziny :/
Tak sie jeszcze zapytam: nie ma szans na PayPal, uproscilo by to niesamowicie sprawe (przynajmniej mi). Oczywiscie nie narzekam, wrecz przeciwnie szczerze podziwiam KrzysK@ za cala operacje :)
Gdyby PayPal nie wchodzil w rachube to do przelewow miedzynarodowych potrzeba dodatkowych danych. Czy nie byloby problemem podanie brakujacych informacji docelowego konta?
PZDR
Czy nie byloby problemem podanie brakujacych informacji docelowego konta?
PZDR
Żadnym :-)
ING BANK ŚLĄSKI O/RYBNIK
SWIFT: INGBPLPW
IBAN: PL 18 1050 1344 1000 0022 0836 6183
Będę szczery. Cenę liczyłem na tę ilość sztuk smyczy i identyfikatorów jakie były w poprzednim wątku zadeklarowane przez forumowiczów.
Zle to zrozumiales, to bylo raczej ubolewanie nad stanem mojego wlasnego portfela.
Wszyscy wiedza ze w cala sprawe wlozysz sporo pracy i czasu, wrecz powinienes jeszcze dodatkowo dostac od zainteresowanych na jakims zlocie jakiegos drogiego łyskacza w ramach podziekowania: P
Witam, mam mały problem z formularzem, tzn. Mam go, ale nie moge go odszyfrowac gdyż pojawiają mi sie tylko jakieś dziwne kwadraciki.
!!! Pomocy!!!
Roger_Sway
11-04-2008, 17:53
Miałem dokładnie to samo, plik ściągnął się *.doc i wyskakiwały jakieś śmieci -zamiast Word'em otworzyłem plik Excel'em. Wcześniej tylko zmieniłem rozszerzenie na *.xls ;)
Miałem dokładnie to samo, plik ściągnął się *.doc i wyskakiwały jakieś śmieci -zamiast Word'em otworzyłem plik Excel'em. Wcześniej tylko zmieniłem rozszerzenie na *.xls ;)
Dzieki za tak szybką reakcje, zadziałało.
Bo to jest plik w excelu. Tylko nie wiadomo czemu wrzuta pokazuje go jako .doc. Kurczę, ja używam Open Office i otwiera się bez problemu
Link do Open Office: http://www.ux.pl/openoffice/?page=download
Na rapidshare nie chciałem wrzucać, bo tam się czasami czeka. Tutaj znowu takie problemy. Dajcie namiar na jakiś pożądny serwer to wrzucę i tam. Przepraszam za problemy
Soundman
11-04-2008, 20:22
No to teraz jak wszystko już dojdzie do skutku to wypadało by zrobić zlocik żeby sie swierzymi identyfikatorami pochwalić ;p
krzychoo
11-04-2008, 23:59
No to teraz jak wszystko już dojdzie do skutku to wypadało by zrobić zlocik żeby sie swierzymi identyfikatorami pochwalić ;p
hm... moze pochwal sie swoimi zdjeciami w Galerii? Przeciez w zabawie "Fotografia" wlasnie o to chodzi...
Makudonarudo
12-04-2008, 11:42
Witam
Ja w ogóle nie mogę ściągnąć tego formularza czy czegoś . stronka sie nie odpala.
Ja mógłbym zmontować formularz zamówień przez bazę danych to byłoby wygodne , i od razu bym dorobił panel gdzie Krzysztof będzie wyklikiwał tych co już wpłacili . I będzie wiadomo o co chodzi.
Tylko potrzebny byłby mi hosting jako że mój na dniach wygasa, chyba że zakupię jakiś inny bo tamten za bardzo się nie sprawdził .
Bazę danych mam na razie na jeszcze innym serwerze toto działa.
Nie wiem od czego to zależy, ale przed chwilą ściągnąłem bez problemu formularz. Jeżeli jednak ktoś będzie miał z tym kłopoty proszę do mnie napisać na cbkrzysk@poczta.onet.pl Prześlę formularz na maila.
Krzysztof
Dziękuję za przesłanie formularza, który wreszcie odpałił:) Formularz został wypełniony, wysłany...przelew również.
Soundman
12-04-2008, 15:41
hm... moze pochwal sie swoimi zdjeciami w Galerii? Przeciez w zabawie "Fotografia" wlasnie o to chodzi...
Chwaliłem sie już kilkukrotnie moimi galeriami i jakoś były olewane więc dałem sobie z tym spokój
Witam, to ja może w kwestii technicznej.
Proszę o informacje, co jest potrzebne, żeby od strony technicznej linki/bazy danych działaby bez problemu. Może będę w stanie jakoś pomóc i wrzucić, co trzeba na porządny serwerek :)
Pozdrawiam
Witam
........
Tylko potrzebny byłby mi hosting jako że mój na dniach wygasa, chyba że zakupię jakiś inny bo tamten za bardzo się nie sprawdził .
Bazę danych mam na razie na jeszcze innym serwerze toto działa.
Unos problemos muczaczos
Mówisz i masz
Jeśli innym nie przeszkadza taka wersja to napisz na PM dam ci dane do dostępu mojego hostingu wykupionego na masternet.pl
Witajcie
Przesyłam jeszcze jeden link do ściągania plików. Tym razem dobrze sprawdziłem. Ściąga się jako .xls I tak ma być.
Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy, ale specjalnie zrobiłem to w excelu, by potem móc wszystko sumować, filtrować pod różnymi wyznacznikami itp.
link do pliku http://www.sendmefile.com/00622064
Krzysztof
Są osoby, których pieniądze dotarły już na moje konto (te otrzymały mailem potwierdzenia) oraz takie, których formularze dostałem, ale z powodu weekendu pieniądze dotrą w poniedziałek. Do tych osób prześlę potwierdzenia w poniedziałek.
Poza tym w prosty sposób kopiuję Wasze dane do głównego formularza wykluczając jakąkolwiek pomyłkę.
Na pewno baza danych byłaby lepsza, ale boję się, że przepisując dane popełnię jakiś błąd. Niech zostanie tak jak jest. Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. :-) Jeśli chcecie pomóc to prześlijcie mi dobrej jakości zdjęcie "jedynki" z 24-70. Takiej jaka będzie na identyfikatorze. Fajny plik znalazłem na http://a.img-dpreview.com/previews/CanonEOS1DsMarkIII/Images/Additional/with24-70wft.jpg ale jak widać jest z transmiterem i wodnymi znakami. Chyba, że ktoś to ładnie wytnie i obrobi. Będę wdzięczny.
Żeby rozwiać wątpliwości - znalazłem i mam wystarczającą fotkę, ale myślę, że im większe zdjęcie tym lepsze będzie odzwzorowanie na identyfikatorze
Makudonarudo
12-04-2008, 22:14
Witajcie
Przesyłam jeszcze jeden link do ściągania plików. Tym razem dobrze sprawdziłem. Ściąga się jako .xls I tak ma być.
Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy, ale specjalnie zrobiłem to w excelu, by potem móc wszystko sumować, filtrować pod różnymi wyznacznikami itp.
No oki:) widzę że siedzisz w Excelu. Ja tam w tym wypadku wolałbym bazkę , łatwo przez sieć , komunikat dwustronny itd.
A tak w innej beczki , dałoby radę w tych idikach dać np zdjęcie osoby jej noszącej? Wtedy byłoby to jeszcze ciut bardziej "wiarygodne"
Wszystko można. Tylko znowu zaczynalibyśmy rozmowę o wyglądzie raz jeszcze. Jakie duże to zdjęcie, gdzie umieszczone itp. Poza tym pierwsza tura zrobiona była bez zdjęć. Ze względu na poczynione ustalenia i na poprzednie wersje ID ja nie zminiałbym nic. Ale to zostawiam Wam. Do wykonania jest jeszcze trochę czsu. Niech reszta zainteresowanych się wypowie. Tylko proszę bez krytyk, krzyków itp. na autora pomysłu. Porozmawiać można przecież zawsze.
dla mnie moze byc ze zdjeciem lub bez...w koncu to tylko gadżet a nie dokument czy legitymacja
Makudonarudo
12-04-2008, 23:48
dla mnie moze byc ze zdjeciem lub bez...w koncu to tylko gadżet a nie dokument czy legitymacja
E tam gadżet, ja tym odbieram przesyłki polecone z poczty:P
A na serio to chyba od strony technicznej byłoby utrudnienie , jedni by chcieli fotki inni nie , i jedno wielkie zamieszanie , ale fotka byłaby fajna.
Jak na razie mam idika z poprzedniej tury , i brakuje mi mojego wizerunku:)
Chris_11
13-04-2008, 00:01
E tam gadżet, ja tym odbieram przesyłki polecone z poczty:P
A na serio to chyba od strony technicznej byłoby utrudnienie , jedni by chcieli fotki inni nie , i jedno wielkie zamieszanie , ale fotka byłaby fajna.
Jak na razie mam idika z poprzedniej tury , i brakuje mi mojego wizerunku:)
To... ja wiem? Może sobie doklej...? Na kropelkę! ;) ;)
i brakuje mi mojego wizerunku:)
narcyz ;-)
zasadniczo miejsce na fotke jest - wywalic wielki napis UAC i juz ;)
Makudonarudo
13-04-2008, 01:04
zasadniczo miejsce na fotke jest - wywalic wielki napis UAC i juz ;)
Nieeeeeeee, Ubóstwiam Aparaty Canon musi zostać:D:D
Taki dodatek do narcyzowego zdjęcia.
teraz luknąłem na id i faktycznie ciężko byłoby to gdzieś upchnąć:(
całość trzeba by było jakoś przeorganizować,
Wydaje mi się, że skoro powstał wzór ID, wypadało by się go trzymać :)
A fotka jest w dowodzie/prawku chyba wystarczy.
Heheh, bo idąc dalej, to avatar tez należało by nanieść ;)
Soundman
13-04-2008, 02:35
Niech każdy kupi po dwie smycze i zrobi sie drugi identyfikator pokryty w całości zdjęciem żeby było wiadomo z daleka do kogo nalerzy :p hehe
Panowie mnie przekonuje skoro poprzednie tury byly bez to ja rowniez wole bez. Nie chce zeby bylo jak z oswiata w naszym pieknym kraju. Kazdy ma inne wyksztalcenie i jest wielki burdel. Chociaz my badźmy jednolici pod kątem CB card:)
Makudonarudo
13-04-2008, 10:45
Panowie mnie przekonuje skoro poprzednie tury byly bez to ja rowniez wole bez. Nie chce zeby bylo jak z oswiata w naszym pieknym kraju. Kazdy ma inne wyksztalcenie i jest wielki burdel. Chociaz my badźmy jednolici pod kątem CB card:)
No tak , tym ostatnim zdaniem to mnie realnie przekonałaś.Powinnaś być negocjatorką:P
Już trochę tych CB-card , jak to nazwałaś poszło w świat.
Będziemy mieszać , potem wpadnie na siebie dwóch Canonowców z różnymi kartami i sie nie poznają.
Soundman
13-04-2008, 14:54
Racja lepiej nie kombinować jak kolejna tura to kolejna tura a nie nowości a pozatym po co ta dyskusja i tak już wybraliśmy złożyliśmy zamowienia i zapłaciliśmy :)
PawelGeo
13-04-2008, 17:10
Ja z góry przepraszam za głupie pytanie, ale gdzie mogę znaleźć swój numer na forum? :oops:
Nic mi nie pomógł opis na pierwszej stronie wątku i nadal nie widzę. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć gdzie szukać tego numeru, lub go odczytać? ;)
Soundman
13-04-2008, 17:39
16234
PawelGeo
13-04-2008, 18:03
Dziękuję :-)
Soundman
13-04-2008, 18:06
Klikasz na swoj nick potem zobacz publiczny profil i w adresie przeglądarki masz --- > http://canon-board.info/member.php?u=16234 a na koncu swoj numerek
PawelGeo
13-04-2008, 18:09
Już się połapałem ;-)
Dzięki
No tak , tym ostatnim zdaniem to mnie realnie przekonałaś.Powinnaś być negocjatorką:P
Już trochę tych CB-card , jak to nazwałaś poszło w świat.
Będziemy mieszać , potem wpadnie na siebie dwóch Canonowców z różnymi kartami i sie nie poznają.
A ty chyba kija połknąłeś od szczotki skoro nie trafiają do ciebie żarty :/ Więcej dystansu życzę, pozdrawiam;/
Czy jest jakiś przewidywany termin zakończenia tej tury?
Wszystko zależy od tego jak szybko uzbieram pulę. Na razie mam zamówione ok. 25 smyczy i 16 identyfikatorów. Myślę, że się ruszy jak mod potwierdzi, że istnieję i nie chcę nikogo wpuścić w maliny. Większość ludzi na pewno czeka na potwierdzenie, bo mój poprzednik, który wykonywał smycze nie wywiązał się z umowy w stosunku do niektórych osób (opieram się tylko na tym co czytam. Być może sytuacja wyglądała całkiem inaczej, ale brak odzewu też o czymś świadczy).
Ok, przyznam się, ja jestem jednym z czekających na potwierdzenie :).
Zresztą, mam wrażenie, że we wcześniejszych postach pisałeś, żeby nie przelewać kasy, dopóki mod nie stwierdzi, że Ty, to Ty ;)
Tak więc, mnie spoko możesz doliczyć do tej puli (biorę komplet, a co tam ;) )
A z ciekawości, jak duże musisz mieć "zamówienie", żeby sprawa ruszyła?
Ok, przyznam się, ja jestem jednym z czekających na potwierdzenie :).
Będę potwierdzał dzisiaj tak ok 23. O 20-tej bowiem mam spotkanie z moderatorem. Tak, że wkrótce zostaniecie poinformowani komu wpaciliście pieniądze :-)
Zresztą, mam wrażenie, że we wcześniejszych postach pisałeś, żeby nie przelewać kasy, dopóki mod nie stwierdzi, że Ty, to Ty ;)
Oczywiście. I się z tego nie wycofuję ani nie oczekuję przelewów. :-)
A z ciekawości, jak duże musisz mieć "zamówienie", żeby sprawa ruszyła?
100 smyczy i 60 ID
EDIT
KAŻDY KTO WPŁACIŁ PIENIĄDZE NA MOJE KONTO MOŻE JE W KAŻDEJ CHWILI WYCOFAĆ. WARUNEK JEST JEDEN: MUSI SIĘ Z TYM ZGOŁSIĆ PRZED OFICJALNYM ZAMKNIĘCIEM PULI
To tak, aby rozwiać wątpliwości...
Aha, PRZELEWAM TYLKO NA KONTO Z KTÓREGO WPŁYNĘŁY PIENIĄDZE
Formularz wysłany, przelew zrobiłem, jutro pieniądze powinny wpłynąć na konto :D zapomniałem tylko w tytule dopisać maila ;p mam nadzieję, że to nie sprawi kłopotu :D Teraz uzbrajam się w cierpliwość :D
a więc spotkałem się z Krzyśkiem, potwierdzam że istnieje on naprawdę, a dane osobowe podane w pierwszym poście są zgodne z okazanymi mi dokumentami (prawo jazdy, dowód rejestracyjny samochodu).
Ponadto kolega pokazał mi pierwsze próbki smyczy, które są w zasadzie identyczne z tą, którą posiadam z poprzednich edycji.
No to skoro mamy potwierdzenia pozostaję tylko zebrać zamówienia i wyczekiwać na upragnioną smycz i ID!:-D
Soundman
14-04-2008, 21:46
No to do robotki paniwie i panie do robotki im prędzej sie zprężycie tym prędzej będą smyczki :)
Formularz i pieniądze poleciały wczoraj :)
Jaki jest sens pisania tego typu postów?
Żaden!
Tak więc proszę się od nich powstrzymywać - to do wszystkich którzy w przyszłości mogą odczuć ciśnienie by się zbędnie pochwalić "wysłałem przelew".
Dziś miałem przyjemność spotkać się z Krzyśkiem, w końcu w tym samym mieście mieszkamy. Porównywaliśmy smycze z poprzednich edycji do tych wykonywanych teraz. 8)
Chciałem potwierdzić, iż smycze będą prawie takie same jak te z poprzednich edycji. A nawet lepsze, gdyż klamra przy krótszej części będzie metalowa (poprzednio była plastikowa). A piszę o tym dlatego, że w tym miejscu było najsłabsze ogniwo tych smyczy, przynajmniej u mnie bo pękała ta klamra. Teraz będzie mocniej, a waga tak diametralnie nie wzrośnie. :wink:
Sam planuje już zakup kilku sztuk.
Więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko zamawiać i czekać, aż uzbieramy wymaganą ilość.
Ok, to ja powtórzę swoje pytanie: jaki na dzień dzisiejszy jest "portfel zamówień" ?
O ile to oczywiście nie tajemnica handlowa ;)
Będę potwierdzał dzisiaj tak ok 23. O 20-tej bowiem mam spotkanie z moderatorem. Tak, że wkrótce zostaniecie poinformowani komu wpaciliście pieniądze :-)
Oczywiście. I się z tego nie wycofuję ani nie oczekuję przelewów. :-)
100 smyczy i 60 ID
EDIT
KAŻDY KTO WPŁACIŁ PIENIĄDZE NA MOJE KONTO MOŻE JE W KAŻDEJ CHWILI WYCOFAĆ. WARUNEK JEST JEDEN: MUSI SIĘ Z TYM ZGOŁSIĆ PRZED OFICJALNYM ZAMKNIĘCIEM PULI
To tak, aby rozwiać wątpliwości...
Aha, PRZELEWAM TYLKO NA KONTO Z KTÓREGO WPŁYNĘŁY PIENIĄDZE
A co z tymi którzy nie mają konta, TZN. czy dopuszczasz możliwośc wysłania pieniędzy pocztą???
Można oczywiście nadać pieniądze na poczcie. Nie ma sprawy
Wypełniasz odpowiedni druk i pieniądze trafiają na moje konto. Nikt tu nie jest dyskryminowany w żaden sposób.
Jeżeli ktokolwiek będzie miał większy czy mniejszy problem, pytanie bądź prośbę to proszę śmiało pisać na adres z postu 1-go bądź na priva.
Witam!
Obiecałem Wam cotygodniowy raport. Więc tak:
Zamówiły poniższe osoby:
cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGR Zaku
Łącznie: 33 identyfikatory i 52 smycze. Półmetek mamy za sobą.
Krzysztof
Soundman
18-04-2008, 00:49
No to fajnie a jak osiągniesz wymaganą ilość to co zrobimy ?? dajemy czas powiedzmy tydzien osobom które jeszcze chcą kupić i zamykamy liste czy jakoś inaczej to wymyśliłeś ??
Jak będziemy mieli całą pulę ogłoszę, że zamykamy za tydzień. Tak obiecałem w poście #1 i wiele osób, które zbierają pieniądze mogłoby mi mieć za złe, że zamknąłem pulę bez uprzedzenia. Po tym tygodniu ruszam z robotą tak szybko jak to możliwe
Mam nadzieję, że do tego czasu strajk pocztowców będzie już tylko wspomnieniem.
KrzysK - dzięki raz jeszcze za zaangażowanie.
Pozdrawiam. :-D
Jak będzie szło w takim tempie to... przełożyli strajk więc jest szansa że się władujemy w środek ;)
i ja też podziękować KrzysK ... się robi jakoś miło ;)
Mam pytanie odnośnie smyczy. A mianowicie czy będzie ona wyglądała tak jak w poprzedniej turze czyli czarno-czerwona z napisem "Canon Board-Info"?
Chris_11
20-04-2008, 16:41
Ponadto kolega pokazał mi pierwsze próbki smyczy, które są w zasadzie identyczne z tą, którą posiadam z poprzednich edycji......
Mam pytanie odnośnie smyczy. A mianowicie czy będzie ona wyglądała tak jak w poprzedniej turze czyli czarno-czerwona z napisem "Canon Board-Info"?
Witajcie!
Niektórych może zmylić to, co pokazałem w poście #1. To jest tylko i wyłącznie pokazane jak będzie ta smycz zrobiona. Krótko po tym miałem już w ręku próbę tkaną i pokazałem ją gwozdzt'owi i Zaku'owi (nie wiem jak te nicki odmienić :-) )Smycz i identyfikator, będą takie jak tu na zdjęciu:
http://img229.imageshack.us/img229/8451/identyfikatoruacsmycz2vb.jpg
Tylko klamra będzie metalowa.
Krzysztof
Czyli pozostaje stara sprawdzona forma. Dzięki wielkie.
Proponuję, o ile to możliwe, umieścić info o zbliżającym się zakończeniu akcji na stronie głównej forum.
Jak na chwilę obecną wyglądają liczbowo zamówione ilości smyczy i identyfikatorów?
Chris_11
21-04-2008, 17:57
Co tydzień będę przedstawiał w wątku zamówione ilości.
Zakończenie tury poprzedzone będzie ostrzeżeniem około tydzień wcześniej.
Proponuję czytać posty.
Codzienne odpowiadanie na pytanie o ilość zamówień to niepotrzebne zaśmiecanie forum, a jeśli naprawdę potrzebujesz wiedzieć, to poślij PW do KrzysKa.
Smycz i identyfikator, będą takie jak tu na zdjęciu:
http://img229.imageshack.us/img229/8451/identyfikatoruacsmycz2vb.jpg
Tylko klamra będzie metalowa.
Krzysztof
Niestety ktoś, kto umieścił zdjęcie smyczy z poprzedniej tury na imageshack wyrzucił je stamtąd. Nie wchodzę w to, czy zrobił to złośliwie czy nie. Nie ważne. Ale w poście #1 (z wielkimi podziękowaniami dla Zaka i gwozdzt'a!!!!) umieszczone są już świeżo zrobione zdjęcia smyczy i identyfikatora.
KrzysK wiadomo coś nowego na temat smyczy? Jak wygląda wpłacanie pieniędzy?
KrzysK wiadomo coś nowego na temat smyczy? Jak wygląda wpłacanie pieniędzy?
Sposób wpłaty post #1, smycz post #91.
Przez jak wygląda wpłacanie miałem na myśli ile osób już wpłaciło... kiedy mniej więcej należy spodziewać się przekazania do realizacji całości?
Witam!
Jako, że większość z Was na pewno się niecierpliwi informuję, że zamówiono 89 smyczy i 58 idenyfikatorów. Dokładny raport umieszczę jutro na forum tak jak to obiecałem. Już niedługo. Wytrzymacie? :-)
Krzysztof
EDIT
Ale na dzień dzisiejszy wszyscy, którzy zamówili smycze bądź identyfikatory otrzymali ode mnie potwierdzenie wpływu pieniędzy na moje konto
Czyli pozostaje cierpliwie czekać. Napewno będzie warto :-)
Obiecany tygodniowy raport:
Zamówiły osoby:
cineo Soundman JAWORZYNA rzukov JiNN romko emiel tmaciak Jedi Roger_Sway Krasuski balc3r Yoshitaka mario_n Paenka grek Gutek PawelGeo RafalR loco75@tlen.pl RHF gof aleks chmurny Tomek S. poss abcdariusz Chris_11 RobertS terminator Skakun JurekGr gareth tgrzyska Adam Bedla gacek werek Foto Epoka popniunia -MM- Canon T 70 rob76 arturro szkot111 freeq-art (unicorn78) Chyrek chifre axk SPUKI Daniel Torzewski airhead eryk_g uzależniony CFR Marek69 Chrabu Kali730 Zaku joohoo tom517 Noel
Razem: 64 identyfikatory, 97 smyczy
UWAGA:
Wobec powyższych ilości dnia 1 maja oficjalnie zamykam turę. 1 maja będzie ostatnim dniem w którym przyjmuję zamówienia. Nie dotyczy to osób, które zobowiązały się zamówić po 1-szym maja z powodów finansowych a które poinformowały mnie o tym fakcie. Informuję także, że termin wysyłania przeze mnie smyczy i identyfikatorów powinien nastąpić w połowie maja. Jedyne opóźnienie jakie przewiduję to opóźnienie, które może wystąpić (ale nie musi) z powodu długiego weekendu na początku maja. W tym czasie nie będzie mnie na forum i nie będę odpowiadał na maile. W końcu mały urop... :-)
Osoby zainteresowane proszę o sprawdzenie swojego nicka w formularzu (wielkość liter, spacji itp jest znacząca) oraz numeru na forum, imienia i naziwska (? ;-) - to tak pół żartem, pół serio) i ewentualne poinformowanie mnie o zmianach. Chcę uniknąć błędów na identyfikatorach. Wszystkie zmiany zostaną potwierdzone mailem. Potwierdzenie jest gwarancją wprowadzonych zmian.
Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.
I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.
Krzysztof
nic tylko sie cieszyc z solidnego raportu i pozostaje oczekiwac na listonosza ;)
Yoshitaka
24-04-2008, 23:13
nic tylko sie cieszyc z solidnego raportu i pozostaje oczekiwac na listonosza ;)
Żebyś się doczekał, od maja znowu zapowiadają strajk patałachy.
Ja to chyba osobiście odbiorę.
Soundman
25-04-2008, 22:09
Niech napisze ze to zeznanie podatkowe na kopercie mowili że takie będą dostarczac :D
Wiajcie!
W związku z przeprowadzoną sondą identyfikatory będą robione w etui. Dla dwóch osób zrobię dziurkowane.
Proszę nie wysyłać już pieniędzy. Tura zamknięta została 1 maja. Smycze już są w produkcji. Identyfikatory idą do druku dzisiaj.
Przesyłek spodziewajcie się w następnym tygodniu.
Krzysztof
Wiajcie!
W związku z przeprowadzoną sondą identyfikatory będą robione w etui. Dla dwóch osób zrobię dziurkowane.
Proszę nie wysyłać już pieniędzy. Tura zamknięta została 1 maja. Smycze już są w produkcji. Identyfikatory idą do druku dzisiaj.
Przesyłek spodziewajcie się w następnym tygodniu.
Krzysztof
Głosowałem za identyfikatorem dziurkowanym, bez etui ale jeśli mam być jednym z dwóch wyjątków to się Krzysztof nie kłopocz. Może być karta w etui ;)
ja się piszę na kolejną turę! Nie wiadomo kiedy będzie następna? Wyczytałem że jak się zbierze X osób więc się zgłaszam :)
ArminoTauruS
07-05-2008, 12:03
ja się piszę na kolejną turę! Nie wiadomo kiedy będzie następna? Wyczytałem że jak się zbierze X osób więc się zgłaszam :)
no to robimy nową listę ;)
eMpi
ArminoTauruS
Tylko napiszcie jeszcze kto na co się pisze.
ID:
1. xxx
2. xxx1
Smycz:
1. xxx
2. xxx2
Pozdrawiam
ja piszę się na komplet. moje id to chyba 16804 jak źle to przepraszam.:oops:
Przed "tworzeniem" nowej tury w pierwszej kolejności trzeba znaleźć osobę która zajmie się wszystkimi sprawami związanymi z przyjmowaniem zamówień oraz wykonaniem gadżetów, chyba że osoba taka już istnieje.
ja piszę się na komplet. moje id to chyba 16804 jak źle to przepraszam.:oops:
Tak jak było to praktykowane do tej pory zamówienia składa się za pomocą specjalnego formularza a nie postów.
Osoby, które będą chętne na drugą turę proszę o niewpłacanie pieniędzy na moje konto a utworzenie w tym wątku listy. Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek. Dlaczego nie wpłacać przed? Dlatego, że jak nie zbierze się miniumum 50 osób to skutkować to będzie dla mnie dodatkową pracą w odsyłaniu pieniędzy.
I jeszcze jedno: Osoby, które chcą z jakichkolwiek powodów wycofać pieniądze wpłacone na moje konto mogą to zrobić do niedzieli 27 kwietnia włącznie. Po tym czasie przygotowuję się już do wykonania Waszych zamówień i będzie to niemożliwe.
Krzysztof
przepraszam, ale kilka postów wcześniej było napisane że następna tura będzie zorganizowana gdy uzbiera się ok. 50 osób powyżej potwierdzenie. Tak że chyba możemy zrobić wstępną listę. Kolejnym razem polecam czytać cały wątek i okazać człowieczeństwa to że jestem tutaj nowy nie oznacza, że nie wiem co robię. Pozdrawiam eMpi
Lista:
Identyfikator:
16804 eMpi jak źle to przepraszam.
16116 ArminoTauruS(?)
Smycz:
16804 eMpi jak źle to przepraszam.
16116 ArminoTauruS(?)
empi nie denerwuj się , nikt tu nie chciał być nieuprzejmy lub coś wtym stylu
a co do czytania postów to we wcześniejszych postach można zobaczyć jak cała sprawa wygląda
a wygląda tak
przykład
id
empi x 1
james bond 30
smycz
empi x1
james bond x 23
a cała reszta jak numer, nick, nazwisko, imię, czyli to co ma się znaleść na identyfikatorze potrzebna będzie jak już uzbiera się potrzebna ilość id i smyczy.
Soundman
07-05-2008, 21:55
Głosowałem za identyfikatorem dziurkowanym, bez etui ale jeśli mam być jednym z dwóch wyjątków to się Krzysztof nie kłopocz. Może być karta w etui ;)
Moim zdaniem lepiej w etui bo zawsze można z niego wyciągnąć identyfikator i zrobić dziurke.
ArminoTauruS
07-05-2008, 23:23
no to można się już dopisywać do następnej listy? kto organizuje następną turę?
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
[B]no to można się już dopisywać do następnej listy? kto organizuje następną turę?
Mogę się tym zająć, ale poczekajcie przynajmniej na oceny tych, którym smycze i id już organizuję. Wtedy zadecydujecie
pozdrawiam
Krzysztof
A dla czekających. Etui już mam, koperty zaadresowane, identyfikatory będę miał jutro, najpóźniej w poniedziałek. Czekam jeszcze na smyczki. Potem tylko pakuję i... będę miał Was z głowy ;-) Potem wszystko w rękach WSZECHMOCNEJ POCZTY.
... będę miał Was z głowy ;-)....
z głowy to będziesz Nas miał ja paczusie dotrą :lol:
z głowy to będziesz Nas miał ja paczusie dotrą :lol:
Jak nie dotrą to każdemu gratis wyślę podbitą pieczątką stronę z książki nadawczej. A potem zmieniam nick, adres zamieszkania, miejsce pracy, dane osobowe i wyjeżdżam do Ekwadoru. Za dużo Was jest. Nie miałbym już życia w Polsce :-)
EDIT
Na poważnie. To właśnie miałem na myśli. Z pocztą są czasami kłopoty, ale nie aż takie, żeby coś nie dotarło. Czasem tylko zakupione latem przez internet sandały przychodzą w styczniu :-) ...A miało być na poważnie... :-)
=Potem wszystko w rękach WSZECHMOCNEJ POCZTY.
:mrgreen:Krzychu bardziej się boję że poczta zawali jak Ty. Kurcze z nią mam naprawde wiele i nie zawsze miłych doświadczeń.:twisted:
O! Marek69! Zamawiałeś u mnie??? Muszę sprawdzić...
:-)
nie narzekajcie na Pocztę Polską.......
mój rekord....priorytet z Warszawy szedł do mnie tylko 16 dni,
czyli średnio robił 7,5 km na dobę (120km),
a mogło być przecież gorzej (bo zawsze może być) np: tylko 2km/dobę ,
więc nie narzekajcie ;) i więcej optymizmu :)
O! Marek69! Zamawiałeś u mnie??? Muszę sprawdzić...
:-)
Krzyś :mrgreen: a ty spojrzałeś w profil hihi blisko mam żeby cię odwiedzic.:evil: :mrgreen: no i wspólnie fotki porobi hihihih.
przemencjusz
10-05-2008, 14:37
W takim razie ja również zgłaszam chęć nabycia drogą kupna identyfikatora i smyczy. Razem ze mną lista przedstawia się:
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 4
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 6
Ja także zgłaszam chęć kupna identyfikatora i smyczy. Razem ze mną lista przedstawia się następująco:
LISTA
ID:
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 5
SMYCZ:
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 7
LISTA
ID:
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 6
SMYCZ:
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 8
Do wszystkich, którzy kupili smycze i id:
Spodziewajcie się dostaw pod koniec tego tygodnia, bądź z początkiem następnego. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to nadaję wysztko we czwartek tj. 15 maja.
pozdrawiam
Krzysztof
witam jak można się jeszcze dopisac to ja z chęcią na id i smycz dajcie znac
LISTA
ID:
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 7
SMYCZ:
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 9
Nastepny proszę :smile:
Chris_11
13-05-2008, 20:45
Co do dopisywania się, to czy przypadkiem nie miało być tak, żeby pisać bezpośrednio do KrzysKa, żeby nie zaśmiecać tematu i samego forum??
Co do dopisywania się, to czy przypadkiem nie miało być tak, żeby pisać bezpośrednio do KrzysKa, żeby nie zaśmiecać tematu i samego forum??
Zapewne tak jak w poprzedniej turze do składania zamówień służy formularz zgłoszeniowy a nie posty.
Zapewne tak jak w poprzedniej turze do składania zamówień służy formularz zgłoszeniowy a nie posty.
a Ty, axk dalej swoje... czytaj cały wątek i zbieraj informacje wyraźnie jest napisane, a dokładniej Krzysiek pisał
Krzysztof
więc zbieramy CHĘTNYCH na kolejną turę gdzieś te 50 os musi się zgłosić. NIE ZAMAWIAMY A ZAPISUJEMY SIĘ NA KOLEJNĄ TURĘ! Drugi raz nam wypominasz że zamawia się poprzez formularz-owszem, lecz my tylko zgłaszamy się (jako chętni) do kolejnej tury.
dark4blade
13-05-2008, 23:10
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 9
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 11
a Ty, axk dalej swoje... czytaj cały wątek i zbieraj informacje wyraźnie jest napisane, a dokładniej Krzysiek pisał
Właśnie, czytaj dokładnie cały wątek.
Po zebraniu minimum 50 osób chętnych otworzony zostanie nowy wątek.
... zostanie utworzony nowy wątek.
Wypisywanie chętnych w obecnym wątku nic do niego nie wnosi, a tylko zaśmieca. Proponuję założyć nowy wątek np. "Identygikatory i smysze - TURA KOLEJNA ..." itp. gdzie osoby zainteresowane będą mogły zadeklarować swoją chęć wzięcia udziału w w/w akcji.
--------------------------------------------------------------------------------
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
suma=11
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
suma=12
Axk masz racje ale eMpi też ma racje. W poprzedniej turze też zapisy odbywaly sie w wątku z 2005r. o ile dobrze pamietam. Sam pytalem moda gdzie jesty formularz (a później sie zorientowałem,że to rok 2005 LoL)...pewnie teraz bedzie tak samo. Po zapisaniu min. ilosci osób - wątek zostanie wycięty i nazwany tura III czy coś takiego :)
Ten wątek został wydzielony - patrz strona pierwsza.
wydzielone z wątku: http://canon-board.info/showthread.php?t=22021
ustalenia z KrzysK zaczęły się na stronie 59: http://canon-board.info/showthread.p...822#post452822
... zostanie utworzony nowy wątek.
Tak po tym jak na liscie znajdzie sie 50 chętnych.Nie przed :)
Pozdrawiam
Tak po tym jak na liscie znajdzie sie 50 chętnych.Nie przed :)
Trochę to potrwa ... :-).
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
suma=12
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
suma=13
ArminoTauruS
14-05-2008, 21:18
myślę, że szybciej powinna się zebrać liczba chętnych, co raz więcej osób wie o akcji, np ja nie zdecydowałem się w poprzedniej turze, ale obserwowałem jak wyglądać będzie przebieg tury i decyduję się teraz wziąć udział w kolejnej
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
suma=11
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
suma=13
Dla zainteresowanych I turą: JUTRO WYSYŁKA!
mariuszz
15-05-2008, 12:08
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
suma=12
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
suma=14
Jako iż właśnie przed chwilą otrzymałem przesyłkę i jestem po "oględzinach" zestawu pozwolę sobie na kilka słów komentarza. Jeżeli chodzi o jakość wykonania to stoi ona na wysokim poziomie, zarówno identyfikator jak i smycz wykonane są bardzo dobrze, nie ma żadnych niedoróbek, całość jest estetyczna. Dodatkowe "etui" na identyfikator zwiększa funkcjonalność całego "zestawu" i eliminuje konieczność dziurawienia karty. Metalowa klamra smyczy także jest dobrym rozwiązaniem ponieważ właśnie ten element jest dosyć podatny na uszkodzenia.
Ze swojej strony chciałbym podziękować Krzysztofowi za świetną organizację całego projektu oraz poświęcony wolny czas, którego nie można przeliczyć na wartość materialną.
A całość wygląda tak :
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://axk28.w.interia.pl/CB/cb1.jpg)
źródło (http://axk28.w.interia.pl/CB/cb2.jpg)
źródło (http://axk28.w.interia.pl/CB/cb3.jpg)
źródło (http://axk28.w.interia.pl/CB/cb4.jpg)
źródło (http://axk28.w.interia.pl/CB/cb5.jpg)
Ja również z chęcia sie dopisuje do listy
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
suma=13
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
suma=15
Czy mozna wiedziec, kiedy ruszy i czy wogole, kolejna tura id+smycz?
Za każdym razem omijała mnie ta przyjemnosc posiadania ID, dlatego teraz chce miec reke na pulsie. Ale to napewno przez moje gapiostwo :)
ArminoTauruS
16-05-2008, 14:08
a wie ktoś czy można gdzieś dostać/zamówić naszywki Canon/Canon-Board
interesuje mnie taki gadżet np na plecak, torbę lub czapkę.
Gdyby można było coś takiego załatwić, to też na pewno zebrałaby się lista chętnych.
Czy mozna wiedziec, kiedy ruszy i czy wogole, kolejna tura id+smycz?
w ogóle to chyba będzie, bo prowadzący zdradza chęć:
http://canon-board.info/showpost.php?p=468754&postcount=112
a kiedy?
zapewne gdy ta się skończy i zbierze się kolejna wymagana liczba chętnych (najprawdopodobniej 50 osób, ale to zalezy od Krzyśka, jakimi partiami bedzie chciał wykonywać zlecenia.)
Za każdym razem omijała mnie ta ptzyjemnosc posiadania ID, dlatego teraz chce miec reke na pulsie.
to po prostu ją miej i czytaj na bieżąco niniejszy wątek.
a wie ktoś czy można gdzieś dostać/zamówić naszywki Canon/Canon-Board
interesuje mnie taki gadżet np na plecak, torbę lub czapkę.
Wyślij PM do Krzysztofa. Być może firma której dał do wykonania smycze wytwarza także naszywki. Oczywiście znowu pozostaje problem ilościowy.
plyszczarz86
16-05-2008, 14:29
fajnie by byo miec taka naszywke :)
jakby sie kroily jakie zapisy to prosze mnie wziasc pod uwage
przemencjusz
16-05-2008, 20:20
Zależnie od ceny też byłbym chętny na kilka sztuk naszywek :)
Witajcie!
Jeśli chcecie naszywki to projekt pokażę Wam we wtorek. Próby tkane może po 25-tym maja
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
suma=14
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
suma=16
fajnie by byo miec taka naszywke :)
jakby sie kroily jakie zapisy to prosze mnie wziasc pod uwage
Trochę to zabawne, bo gdyby Canon od dawna tak demonstracyjnie nie olewał polskiego rynku, to sam by takie naszywki rozdawał, albo sprzedawał.
A tak za własne pieniądze będziesz firmie Canon robił darmową reklamę. :mrgreen:
Pozdrówka
A tak za własne pieniądze będziesz firmie Canon robił darmową reklamę.
I firmie i forum :-).
Rafal913
16-05-2008, 22:42
A ja dopatrzyłem się błędu :mrgreen:
Na smyczy jest :
"Forum użytkowników aparatów firmy Canon"
A na forum jest:
"Forum użytkowników aparatów marki Canon"
igła,biała nitka i się poprawi ;) czepiasz się detali, przecież nie może być każda tura identyczna, bo nie organizuje jej nikt z władz CB
I tu chochlik namieszał podwójnie :-) Raz, bo takie smycze szły do początku. Dwa, że ja także tego nie wyłapałem :-).
Patrz zdjęcia:
http://canon-board.info/showthread.php?t=22021
http://canon-board.info/showthread.php?t=22021&page=58
Rafał913 - to się nazywa spawdzać jakość wyrobu, co? :-) A liczyłem na pochwały :-( ;-)
To ja też sie dopiszę bo ostatnio przegapiłem
LISTA
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
suma=15
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
suma=17
Rafal913
17-05-2008, 00:36
I tu chochlik namieszał podwójnie :-) Raz, bo takie smycze szły do początku. Dwa, że ja także tego nie wyłapałem :-).
Patrz zdjęcia:
http://canon-board.info/showthread.php?t=22021
http://canon-board.info/showthread.php?t=22021&page=58
Rafał913 - to się nazywa spawdzać jakość wyrobu, co? :-) A liczyłem na pochwały :-( ;-)
Pochwały będą na 100% :)
A co do sprawdzania to poprostu rzuciło mi się w oczy :)
A ja dopatrzyłem się błędu :mrgreen:
A ja na swoim (starym) identyfikatorze mam oprócz nicka również imię i nazwisko. Na tych nowych ID jest tylko nick. Co niewiele może dać przy próbie wbicia się "na pro" na jakąś imprezę bo wygląda nie pro ;) .
A ja na swoim (starym) identyfikatorze mam oprócz nicka również imię i nazwisko. Na tych nowych ID jest tylko nick. Co niewiele może dać przy próbie wbicia się "na pro" na jakąś imprezę bo wygląda nie pro ;) .
Na nowych ID także jest imię i nazwisko, więc wszystko jest "PRO" :-).
Na nowych jest indentycznie tak samo jak na starych - z imieniem i nazwiskiem. Chyba, że ktoś zażyczył sobie inaczej.
Zdjęcie identyfikatora na wrzucie z pierwszej strony wątku ma wyszopowane imię i nazwisko. Właściciel nie chciał po prostu zdradzać swoich danych :-)
Na nowych jest indentycznie tak samo jak na starych - z imieniem i nazwiskiem. Chyba, że ktoś zażyczył sobie inaczej.
Zdjęcie identyfikatora na wrzucie z pierwszej strony wątku ma wyszopowane imię i nazwisko. Właściciel nie chciał po prostu zdradzać swoich danych :-)
Dopiero teraz się przyjrzałem, bo zasugerowałem się tym zdjęciem... myślałem że to jakiś farfocel ozdobny a to tak sprytnie zamazane :mrgreen: .
:) No i id dotarlu rowniez do mnie, jednak ja mam jedno zastrzeżenie...za krótka jestem na tę smycz...sięga mi hmmm aż do kroku ;)
nie no żartuje oczywiście, nie robie problemu z czegoś takiego ;)
wg mnie wszystko wykonane pierwsza klasa a etui rzeczywiscie porządne, sztywny plastik a nie jakaś tam folijka
Mam pytanie jedno do tych co tworzyli wzór id co oznacza skrót UAC? -> user aparatu canona? :D
No i tym samym teraz już nie musze robić zdjęć bo samo id wyraźnei wskazuje, że jestem photographerem <rotfl> ;) no a przeciez tylko o to w tym chodzi :D
co oznacza skrót UAC? -> user aparatu canona? :D
między innymi :lol:
http://canon-board.info/search.php?query=uac&titleonly=0&showposts=1 (http://canon-board.info/search.php?query=uac&titleonly=0&showposts=1&searchdate=0&beforeafter=after&sortby=lastpost&sortorder=descending&replyless=0&replylimit=0&searchthreadid=0&saveprefs=0&quicksearch=0&searchtype=0&exclude=&nocache=0&ajax=0&imagehash=353bfcde70d75a844d0ec7a4fbea6dc7&imagestamp=wehmb8)
Przy okazji przypominam:
http://canon-board.info/showthread.php?t=32748
podobnie jak w poprzednich edycjach, wszelkie posty typu "poszło", "doszło", "wysłałem przelew", "czekam", "otrzymałem", "dzięki" itp. są persona non grata (http://www.sjp.pl/co/persona+non+grata) w związku z czym będą permanentnie i bezlitośnie usuwane
:) No i id dotarlu rowniez do mnie, jednak ja mam jedno zastrzeżenie...za krótka jestem na tę smycz...sięga mi hmmm aż do kroku ;)
nie no żartuje oczywiście, nie robie problemu z czegoś takiego ;)
Witaj!
Jeśli żartem, to mogę skrócić Ci smycz. Jednak nalepiej zrobi to Twój chłopak bądź mąż ;-).
A tak na serio - tę, którą dostałaś skrócić mogę także, ale dopiero w następnej turze.
Napisz mi na priva o ile ma być krótsza.
Krzysztof
papuziara
19-05-2008, 13:01
Też się dopisuje :D
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
suma=16
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
suma=18
Witaj!
Jeśli żartem, to mogę skrócić Ci smycz. Jednak nalepiej zrobi to Twój chłopak bądź mąż ;-).
A tak na serio - tę, którą dostałaś skrócić mogę także, ale dopiero w następnej turze.
Napisz mi na priva o ile ma być krótsza.
Krzysztof
Nie trzeba skracać jest ok, bez przesady ;)
Zmieniam ilość
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
suma=17
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
suma= 20
Rafal913
19-05-2008, 20:13
Mam pytanie jedno do tych co tworzyli wzór id co oznacza skrót UAC? -> user aparatu canona? :D
Proszę bardzo :mrgreen:
mam pytanko do szefostwa.
Co oznacza to UAC na idikach?
(unikaj aparatów Canon?)
papuziara
20-05-2008, 12:55
Coś już wiadomo o naszywkach???
Chris_11
20-05-2008, 13:12
Ja proponuję iść za ciosem.
Zainspirowany jednym tematem z działu "dSLR" proponuję wprowadzenie pasków na szyję do aparatów z logo Canon-board. ;) ;)
Smycz + ID to jeszcze przejdzie, ale paski do aparatów, naszywki, a w dalszej przyszłosci kurtki, czapeczki, plecaki. Nie ma co z siebie robic choineczki, z daleka bedziesz wyglądał jak reklama Canon'a. Nigdzie sie nie zakradniesz zrobic fajnej fotki, zaraz zwierzaki, ludzie pouciekaja :)
Chris_11
20-05-2008, 13:23
Ja chcę czuć bardzo bliską więź z macierzystą firmą produkującą moje zabawki, dlatego docelowo planuje wprowadzenie bielizny CB. ;) :) :) :) :)
Poczekajcie chwilkę. Jestem w kontakcie z ArminoTauruS-em i wspólnie wymyślamy jakąś fajną naszywkę. Jeszcze trochę cierpliwości.
A co do gadżetów:
Nie chce któryś(aś) logo forum lakierowanego na masce samochodu z naklejką wysokiej jakości (zalewanej) odpornej na czynniki zewnętrzne i bardzo trudnej do odklejenia na tylniej szybie? :-). Wszystko da się zrobić. Tylko potem samochód można odsprzedać koledze z forum albo samochód będzie miał dożywocie u właścieciela :-)
....
Tak mi przyszło teraz na myśl.... tatuaż?????? :mrgreen:
....
Tak mi przyszło teraz na myśl.... tatuaż?????? :mrgreen:
Ale to tylko na czole aby był dobrze widoczny ;p
Co do tej bielizmy, to nawet fajny pomysł, gustowne majteczki plus staniczek ze specjalną smyczą szybko rozpinajacą. Z pewnościa uatrakcyjniły by deszczowe dni bez plenerów fotograficznych. A co najważniejsze dalej by można obcowac z canonem... ach te zboczenia :)
hej,
nie bylo mnie przez miesiac... czy nadal aktualne?
Ja bym się pisał na koszulkę :) Na plenerach byłby chicior :)
Ale to tylko na czole aby był dobrze widoczny ;p
Popieram, z daleka będzie widać ... :mrgreen:
Pozdrówka
Tomek S.
20-05-2008, 22:51
No nie... to się nie źle zaczyna. Zaczęło się od smyczy i ID a skończy się na Bóg wie czym.
Koszulki z logiem czemu nie !!!
diabelek275
21-05-2008, 12:13
Ja, jeżeli oczywiście mogę :) to też się dopisuję
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
suma=18
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
suma= 21
Ja na koszulki ze 3 szt. byłbym chętny. Stare już mi się trochę sprały (ale nadal nadają się do wyjścia).
Wzór nieskomplikowany - po prostu biała koszulka z logo forum w poprzek piersi (dość duże).
Koszulki to bardzo dobra sprawa, można w niej na przykład spać. Kupując drugą sztukę dla swojej połówki to nawet przytulic sie Do tego jeszcze pościel aksamitną z dużym logiem. Zrobi sie bajka...
Wracając do koszulki to ja też bym się na to pisał...
diabelek275
21-05-2008, 13:59
Koszulki to bardzo dobra sprawa, można w niej na przykład spać. Kupując drugą sztukę dla swojej połówki to nawet przytulic sie Do tego jeszcze pościel aksamitną z dużym logiem. Zrobi sie bajka...
Wracając do koszulki to ja też bym się na to pisał...
No to się nam kolega rozmarzył:) Ale tak od siebie, to zachowanie godne naśladowania.
Uzgodniliśmy z AminoTauruS-em wygląd naszywek poziomych. Zrobię także pionowe. Jak będę miał próbę tkaną w ręku pokażę je na zdjęciach i w rzeczywistości moderatorowi. To samo dotyczy koszulek. Więc znowu proszę o cierpliwość
A jesli chodzi o koszulki, to jaka byla by cena??? Bo ja tez jakies 3 chetnie zamowie.
Jest tylko pytanie, jak dlugo sie utrzyma takie logo na koszulce. Ile pran przezyje?
Poprosiłem Vitezia aby przesłał mi zdjęcie koszulki, by zobaczyć jak wygląda logo i po to, by je wycenić. Cenę zwykłej mniej więcej znacie ze sklepów. A cenę druku podam w przyszłym tygodniu. Muszę się też rozejrzeć, bo jak widzieliście po smyczach ja nie lubię tandety i jeżeli juz mam robić to dobrze. Możecie więc jednego być pewni - sama koszulka i nadruk będzie naprawdę wysokiej jakości. Na pewno nie wybiorę takiej, która po trzech praniach będzie wyglądała jak żagiel po burzy.
Ja też
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
suma=19
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
suma= 23
KOSZULKI
Stone 3 szt
razem 3 szt
Poprosiłem Vitezia aby przesłał mi zdjęcie koszulki, by zobaczyć jak wygląda logo i po to, by je wycenić. Cenę zwykłej mniej więcej znacie ze sklepów. A cenę druku podam w przyszłym tygodniu. Muszę się też rozejrzeć, bo jak widzieliście po smyczach ja nie lubię tandety i jeżeli juz mam robić to dobrze. Możecie więc jednego być pewni - sama koszulka i nadruk będzie naprawdę wysokiej jakości. Na pewno nie wybiorę takiej, która po trzech praniach będzie wyglądała jak żagiel po burzy.
Vitez, to moze wrzuc tu ze 2 foty tej koszulki, zeby kazdy mogl sobie mniej wiecej obczaic jak to wyglada, a KrzysK jak bedzie gotow to zaprezentuje gotowy projekt.
Poprosiłem Vitezia aby przesłał mi zdjęcie koszulki
Odmienia się Viteza. Znajdź mi wyraz z polską literą zaczynający się na V :roll: .
Za karę, póki się nie nauczysz, nie zrobię tego zdjęcia :foch: .
A tak bajdełej wpisanie "koszulki" w wyszukiwarkę daje ciekawe rezultaty:
http://canon-board.info/showthread.php?t=4510 +
http://98924.spreadshirt.net/pl/PL/Shop
http://canon-board.info/showthread.php?t=3730 + http://canon-board.info/showpost.php?p=52552&postcount=105
Dzięki Ci o waleczny rycerzu stojący na straży poprawnej pisowni za linki! :-)
Jutro bądź w poniedziałek podam cenę koszulek.
tak niesmiało zapytam czy nie lepsiejsze byłyby polówki? :D
tak niesmiało zapytam czy nie lepsiejsze byłyby polówki? :D
Dla kobiet może lepsiejsze, ale np ja polo nigdy na siebie nie założę :p .
Proponuję dwie wersje Tshirtów - damski (z wcięciem) i męski.
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
razem 6 szt
A połączenie koszulki z id wygląda tak: http://img117.imageshack.us/my.php?image=img9731qd9.jpg
ps. mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że wrzuciłem zdjęcie. jeśli jednak masz to daj znać, a wywalę;)
unicorn78
22-05-2008, 19:57
A połączenie koszulki z id wygląda tak: http://img117.imageshack.us/my.php?image=img9731qd9.jpg
ps. mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, że wrzuciłem zdjęcie. jeśli jednak masz to daj znać, a wywalę;)
No ładnie, bardzo ładnie, TYLKO SPRZĘTU OWEJ FIRMY NIE WIDZĘ :twisted: gadżeciarz:twisted: ;)
Vitez to się chyba nazywa dekolt w serek, ale wiecie co :( jak patrze na zdjęcie tej koszulki na koledze to taka ,ścierkowa mi się wydaje :/ proponuje jakiejś lepszej gramatury koszulkę
Vitez to się chyba nazywa dekolt w serek, ale wiecie co :( jak patrze na zdjęcie tej koszulki na koledze to taka ,ścierkowa mi się wydaje :/ proponuje jakiejś lepszej gramatury koszulkę
Masz rację, najtańsza chińszczyzna rozpada się po trzech praniach, a nie o to nam chodzi.
Nb. dobrze by było mieć koszulki w dwóch kolorach: białe i czarne.
Chyba czarne miałyby powodzenie.
Pozdrówka
Paenka
[...]Stare już mi się trochę sprały (ale nadal nadają się do wyjścia).
Może to dlatego
ak patrze na zdjęcie tej koszulki na koledze to taka ,ścierkowa mi się wydaje :/
Ale IMHO na żywo wygląda dobrze, nie przyglądałem się zbytnio, ale nie rzucało się w oczy, że słaba itp.
ID:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
jak patrze na zdjęcie tej koszulki na koledze to taka ,ścierkowa mi się wydaje :/ proponuje jakiejś lepszej gramatury koszulkę
Wiesz... ma 3 lata i kilkadziesiąt (jak nie lepiej) prań za sobą. Chyba nieźle się trzyma.
Mam i takie co po pół roku i kilkunastu praniach na wyjście się nie nadają bo napisy/ozdoby na nich porozpadały się.
1. A jak wygląda ten laserowy grawer?
2. Może już w tym momencie rozbić wątek na mniejsze (osobno id+smycz, osobno kubki, koszulki...) bo się bajzel robi
3. Przesyłka dotarła, klient (ja) zadowolony ;)
Zgadzam sie z Toba calkowicie. Vitez polo niezalozy za nic, ale ja chetnie wrzucilbym cos polo podobnego na siebie.
Soundman
23-05-2008, 12:22
A może logo canonboard na plecach i małe na piersi ??
Po wstępnych ustaleniach mam mniej więcej to:
Jaka: 185g/m2, 100% bawełna, podwójny szew wokół wykroju szyi, przy rękawach i u dołu koszulki, bez szwów bocznych, taśma wzmacniająca wzdłuż karku, logo wzdłuż piersi wykonane metodą sitodruku.
Haft też jest możliwy, ale ceny nie znam
Materiał przyjąłem już naprawdę wyższej jakości, więc Paenka nie martw się proszę o jakość. :-)
Na razie jestem po wstępnych rozmowach. Dokładną wycenę podam w poniedziałek, ale niewiele będą odbiegały i myślę, że na minus.
Ceny dla 100 sztuk
T-SHIRT w każdym rozmiarze tak dla mężczyzn jak i kobiet
- biały - 25 zł/szt
- czarny - 30 zł/szt
POLO w każdym rozmiarze (dla panów i pań)
- biała - 31 zł/szt
- czarna - 35 zł/szt
Przy zamówieniu w ilościach ok 30 cena wzrasta o 5 zł na sztuce.
Co do strony wizualnej to zostawiam to Wam, ale myślę, że nie ma co kombinować i zostać przy starej formie.
W polo wchodze w ciemno, i to w oba kolory, a koszulki tez pewnie lykne.Robimy jakas liste na koszulki???
Moze by tak extra watek, bo tu sie zrobi zamieszanie niedlugo.
już są zapisy na koszulki
http://canon-board.info/showthread.php?t=32748&page=21
A jak wygląda kwestia rozmiarów? Bo często L nie równa się L ;)
Podam w centymetrach dokładne rozmiary w przyszłym tygodniu. Nie martwcie się. Wiem, że różnie to bywa :-)
Uaktualnienie
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
razem 6 szt
Rozmawialiśmy dzisiaj z axk i podjęliśmy decyzję o podziale wątków na dwa:
Jeden to: identyfikatory, smycze i koszulki by KrzysK
Drugi to: Kubki by axk :arrow: http://canon-board.info/showthread.php?t=34291
Z rozmowy z axk wynika, że kubki będą pierwsza klasa. Dostawcę ma sprawdzonego.
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
schuvi 3 szt( 2 polo i jedna zwykla)
razem 9 szt
papuziara
23-05-2008, 20:01
Wiadomo już coś o naszywkach??? [a ja znowu swoje... HYHYHY]
Wiadomo już coś o naszywkach??? [a ja znowu swoje... HYHYHY]
W poniedziałek lub wtorek będzie wszystko wiadomo :-)
Krzysiek przesyłka dotarła dzięki
Dla mnie dwie polo biała i czarna.
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 3 szt (2polo i jedna zwykła)
razem 12 szt
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
razem 11 szt
papuziara
24-05-2008, 11:53
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
papuziara 1 szt [polo czarne]
razem 12 szt
Mam dylemat, czarna czy biała....mm...dobra. biała:) więc się dopisuję
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
Paenka 1 szt (polo białe)
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
suma=21
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
suma= 24
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
Jedi 2 szt. (1 polo, 1 zwykła)
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
Modzel
suma=22
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
Modzel
suma= 25
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
IDENTYFIKATOR
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
Modzel
suma=22
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
Modzel
suma= 25
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
Elgi 2 szt. (polo i zwykla) -białe
ArminoTauruS
25-05-2008, 13:59
Można podać jeszcze raz ceny każdego gadżetu w każdej wersji?
IDENTYFIKATOR:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
Modzel
suma = 22
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
Modzel
suma = 25
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
ArminoTauruS (zwykła czarna)
pozwolę sobie zliczyć koszulki ;)
IDENTYFIKATOR:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
Modzel
suma = 22
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
Modzel
suma = 25
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
ArminoTauruS 1 szt (zwykła czarna)
koszulki zwykłe suma: 10 szt
polo suma: 8 szt
IDENTYFIKATOR:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x2
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k
Daniell x2
Modzel
suma = 22
SMYCZ:
dark4blade x2
BuRton
M.I.K
mina x3
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
jar1404
schuvi
mariuszz
Elgi
kuka
peie
papuziara
diabelek275
marek_k x2
Daniell
Modzel
suma = 25
KOSZULKI
Stone 3 szt
werek 3 szt
Marek69 2 szt (2polo)
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne
koszulki zwykłe suma: 16 szt
polo suma: 8 szt
IDENTYFIKATOR:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x2, eMpi, ArminoTauruS, przemencjusz x2
jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k
Daniell x2, Modzel
suma = 22
SMYCZ:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS, przemencjusz x4
jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k x2
Daniell, Modzel
suma = 25
KOSZULKI
Stone 3 szt, werek 3 szt, schuvi 3 szt( 2 polo i jedna zwykla)
Marek69 2 szt (2polo), papuziara 1 szt [polo czarne]
Paenka 1 szt (polo białe), Jedi 2 szt. (1 polo, 1 zwykła)
Elgi 2 szt. (polo i zwykla) -białe, ArminoTauruS 1 szt (zwykła czarna)
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne, marek_k 3xpolo czarne (XL)
koszulki zwykłe suma: 16 szt
polo suma: 11 szt[/QUOTE]
PS. nie podliczałem podsumowań... pozdr, mk
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel
suma = 22
SMYCZ:
Daniell, Modzel
suma = 25
KOSZULKI
Stone 3 szt (2 x polo czarna, 1 x polo biała) , werek 3 szt, schuvi 3 szt( 2 polo i jedna zwykla)
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne, marek_k 3xpolo czarne (XL)
koszulki zwykłe suma: 13 szt
polo suma: 14 szt[/quote]
Doprecyzowałem wymagania :)
yogi-bear
26-05-2008, 22:58
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel
suma = 22
SMYCZ:
Daniell, Modzel
suma = 25
KOSZULKI
Stone 3 szt (2 x polo czarna, 1 x polo biała) , werek 3 szt, schuvi 3 szt( 2 polo i jedna zwykla)
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne, marek_k 3xpolo czarne (XL), yogi-bear 1x biały t-shirt + 1x białe polo
koszulki zwykłe suma: 14 szt
polo suma: 15 szt
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin
suma = 23
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin
suma = 26
KOSZULKI
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne, marek_k 3xpolo czarne (XL), yogi-bear 1x biały t-shirt + 1x białe polo, Malin x2polo(1x czarna i 1x biala) + 1 T-shirt czarny
koszulki zwykłe suma: 15 szt
polo suma: 17 szt
IDENTYFIKATOR:
suma = 23
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin
suma = 26
KOSZULKI
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne, marek_k 3xpolo czarne (XL), yogi-bear 1x biały t-shirt + 1x białe polo, Malin x2polo(1x czarna i 1x biala) + 1 T-shirt czarny, dobert T-shirt 2szt. białe
koszulki zwykłe suma: 17 szt
polo suma: 17 szt
Chris_11
27-05-2008, 13:30
IDENTYFIKATOR:
suma = 23
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin
suma = 26
KOSZULKI
Stone 3 szt (2 x polo czarna, 1 x polo biała) ,
werek 3 szt, schuvi 3 szt( 2 polo i jedna zwykla)
Marek69 2 szt (2polo),
Paenka 1 szt (polo białe),
Elgi 2 szt. (polo i zwykla) -białe,
Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne,
marek_k 3xpolo czarne (XL),
yogi-bear 1x biały t-shirt + 1x białe polo,
Malin x2polo(1x czarna i 1x biala) + 1 T-shirt czarny,
dobert T-shirt 2szt. białe
Chris_11: 1 szt. polo czarne + 1 t-shirt czarny
koszulki zwykłe suma: 18 szt
polo suma: 18 szt
Pozwoliłem sobie uporządkować, żeby było bardziej czytelne.
gunia1990
27-05-2008, 15:58
IDENTYFIKATOR:
suma = 23
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin
suma = 26
KOSZULKI
Marek69 2 szt (2polo),
gunia1990: 3 szt. polo czarne+ 1szt. t-shirt biały
koszulki zwykłe suma: 19 szt
polo suma: 21 szt
ArminoTauruS
27-05-2008, 19:57
Widać ludzie bardziej wolą funkcjonalność gadżetów chyba, koszulek się już sporo uzbierało, bo można w nich chodzić, spać ;) ale ID też jest niezłym bajerem.
Czekamy KrzysK na info o naszywkach... ;)
przemencjusz
27-05-2008, 20:19
Smyczy i ID idzie trzecia tura (jeśli dobrze policzyłem), więc biorą nowi, albo ci co przegapili, koszulki biorą wszyscy :)
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin, comatus
suma = 24
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin, comatus
suma = 27
KOSZULKI
Marek69 2 szt (2polo),
comatus: 1 szt czarny T-shirt
koszulki zwykłe suma: 20 szt
polo suma: 21 szt
Identyfikator i smycz juz mam :-)
Są naprawdę extra !!!
Piszę się się na polo białe XL - narazie.
Reasumując:
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin, comatus
suma = 24
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin, comatus
suma = 27
KOSZULKI
Marek69 2 szt (2polo),
JurekGr: polo XL białe 1 szt.
polo suma: 22 szt
Krzychu - wielkie dzięki dobry człowieku.... za fatygę, chęci i profesjonalizm.
Kawał dobrej roboty.
Ukłony. :grin:
Witajcie!
Mam ceny na naszywki. Będą wyglądały tak:
pionowa i pozioma
http://www.wrzuta.pl/obraz/vUdyDMjIP7/
Cena za sztukę przy 100 szt - 8 zł
Hej,
pisze się na 1x ID i 1x SMYCZKA !
pzdr.
mam nadzieje, ze w koncu sie zalapie -_- :)
Hej,
pisze się na 1x ID i 1x SMYCZKA !
pzdr.
mam nadzieje, ze w koncu sie zalapie -_- :)
Pozwole sobie na aktualizacje dla kolegi:
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T
suma = 25
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T
suma = 28
KOSZULKI
werek 3 szt, schuvi 3 szt( 2 polo (1x biala + 1x czarna) i jedna zwykla biala)
Marek69 2 szt (2polo),
przemencjusz
29-05-2008, 09:04
IDENTYFIKATOR: (cena 16 zł + wysyłka)
suma = 25
SMYCZ: (cena 18 zł + wysyłka)
suma = 28
KOSZULKI (T_SHIRT biały/czarny 25/30 zł; POLO biały/czarny 31/35zł)
Marek69 2 szt (2polo),
przemencjusz 5 szt (3 czarne+2 białe)
koszulki zwykłe suma: 25 szt
ps. czy logo na koszulkach będzie takie jak logo forum: aparatów MARKI canon?
unicorn78
29-05-2008, 09:07
Dzięki wielkie za ID super jakość, raz jeszcze THX
IDENTYFIKATOR:
suma = 25
SMYCZ:
suma = 28
KOSZULKI
Marek69 2 szt (2polo),
unicorn78: 6szt. polo 4x biała + 2x czarna
polo suma: 28 szt
;-)
IDENTYFIKATOR:
suma = 25
SMYCZ:
suma = 28
KOSZULK:
Marek69 2 szt (2polo),
-MM-: 3szt. ( T-shirt biały i czarny, 1 polo białe)
koszulki zwykłe suma: 22 szt
polo suma: 29 szt
ArminoTauruS
29-05-2008, 12:30
KrzysK, możesz podać ceny wszystkiego jeszcze raz?
Robimy listę na naszywki?
IDENTYFIKATOR:
suma = 25
SMYCZ:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS x2, przemencjusz x4
suma = 29
KOSZULKi:
werek 3 szt, schuvi 3 szt( 2 polo (1x biała + 1x czarna) i jedna zwykła biała)
Marek69 2 szt (2polo),
Elgi 2 szt. (polo i zwykła) -białe,
Malin x2polo(1x czarna i 1x biała) + 1 T-shirt czarny,
polo suma: 29 szt
NASZYWKI:
ArminoTauruS (1x komplet)
poziome suma: 1
pionowe suma: 1
ljwisnia
29-05-2008, 13:50
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia
suma = 26
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia
suma = 30
KOSZULKi:
Marek69 2 szt (2polo),
ljwisnia: 1 x polo biała
polo suma: 30 szt
NASZYWKI:
Przygotowuję takie zbiorcze zestawienie ze zdjęciami, cenami, wizualizacjami, rozpisywaniem rozmiarów. Pojawi się ono w poniedziałek tj 02 czerwca
pozdrawiam
IDENTYFIKATOR:
suma = 26
SMYCZ:
Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia
suma = 30
KOSZULKi:
Marek69 2 szt (2polo),
yenox 1x polo biała, 1x tshirt biały
koszulki zwykłe suma: 23 szt
polo suma: 31 szt
NASZYWKI:
papuziara
29-05-2008, 19:46
IDENTYFIKATOR:
suma = 26
SMYCZ:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS x2, przemencjusz x4, jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k x2, Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia
suma = 30
KOSZULKi:
Marek69 2 szt (2polo),
koszulki zwykłe suma: 23 szt
polo suma: 31 szt
NASZYWKI:
papuziara 1xpozioma 2xkwadratowa
kwadratowe suma: 3
poziome suma: 2
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo.
suma = 27
SMYCZ:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS x2, przemencjusz x4, jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k x2, Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo.
suma = 31
KOSZULKi:
Marek69 2 szt (2polo),
Matteo:1X polo czarna, 1X tshirt biały
koszulki zwykłe suma: 24 szt
polo suma: 32 szt
NASZYWKI:
IDENTYFIKATOR:
suma = 27
SMYCZ:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS x2, przemencjusz x4, jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k x2, Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo.
suma = 31
KOSZULKi:
Marek69 2 szt (2polo) XL,
polo suma: 32 szt
NASZYWKI:
Mam propozycję dla Krzyska... Może jak wszstko okaże się jasne co do płatności itd. poprosiłbyś moderatorów o dodanie informacji w pierwszym poście dla tych co wpisali się na listę. Dzięki temu nie trzeba będzie codziennie zaglądać na ostatnie posty...
pozdrawiam, Malin.
Tomiblax
31-05-2008, 13:51
A może dało by się zrobić "forumowy" pasek/smycz do aparatu?
swiderski
02-06-2008, 12:13
IDENTYFIKATOR:
suma = 27
SMYCZ:
suma = 31
KOSZULKi:
swiderski: 1x polo biała
polo suma: 33 szt
NASZYWKI:
Obiecałem uaktualnienie cen na forumowe gadżety:
Ceny obowiązują jeżeli zbierze się chętnych na około 100 sztuk.
IDENTYFIKATOR: 16 ZŁ
jak wygląda: http://www.wrzuta.pl/obraz/7BpT6GT45c/
SMYCZ: 18 ZŁ
jak wygląda: http://www.wrzuta.pl/obraz/4t3mXqujPM/
KOSZULKA T-SHIRT: BIAŁY - 25 ZŁ, CZARNY - 30 ZŁ
KOSZULKA POLO: BIAŁA - 31 ZŁ, CZARNA - 35 ZŁ
Przy zamówieniu w ilościach ok 30 cena wzrasta o 5 zł na sztuce.
Wizualizacja:
POLO BIAŁA - http://www.wrzuta.pl/obraz/hhcnznBkO3/
POLO CZARNA - http://www.wrzuta.pl/obraz/7ESGQbtNum/
T-SHIRT BIAŁY - http://www.wrzuta.pl/obraz/vvAIRpAJXC/
T-SHIRT CZARNY - http://www.wrzuta.pl/obraz/qBSaZlTpRT/
rozmiary:
POLO - http://www.wrzuta.pl/obraz/tgosuuQRn0/
T-SHIRT - http://www.wrzuta.pl/obraz/z5M8KmzCUn/
NASZYWKA POZIOMA I PIONOWA: 8 ZŁ
wizualizacja: http://www.wrzuta.pl/obraz/vUdyDMjIP7/
Trzeba jeszcze doliczyć koszty wysyłki, które będą się kształtowały na poziomie mniej więcej 5 do 10 zł w zależności od tego, co i ile kto zamówi.
IDENTYFIKATOR:
Daniell x2, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo, endrju.
suma = 28
SMYCZ:
dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS x2, przemencjusz x4, jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k x2, Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo, endrju.
suma = 32
KOSZULKi:
swiderski: 1x polo biała
polo suma: 33 szt
NASZYWKI: