Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomocy fotograficzna braci!

sid
16-05-2005, 18:34
Potrzebuje wypelnienia ankiety. Jej wyniki beda potrzebne mi na studjach na pracy empirycznej, calosc zajmie max 5 min i jest w zupelnosci anonimowe! Ankiete mozna znalesc pod tym adresem

http://www.rybczynski.foxnet.pl/ankieta/form.php

Bardzo bede wdzieczny za pomoc. Kazda wypelniona ankieta zwieksza zetelnosc wynikow! Rozeslijcie po swoich znajomych :) To przynajmniej nie glupia reklama :)

Z gory dziekuje za pomoc :)

KuchateK
16-05-2005, 18:42
Jak by to klikane bylo to moze predzej... Mogles ustandaryzowac nieco odpowiedzi i dac cos do wyboru ;) Niektore pytania az sie o to prosza...

sid
16-05-2005, 18:55
owszem niektore pytania sie prosza... ale pozostale nie koniecznie... zreszta ankiety na ogol sa klikane wlanie, a tak daje mozliwosci stworzenia czegos wlasnego... (no moze poza plcia i miejscem zamieszkania :P) ale wyniki musze miec na srode wiec nie miale za bardzo czasu, zeby to dopicowac :) sam rozmuesz... na przyszlosc bardziej sie psotaram... a teraz pomooocy! Wypelniajcie (ale tylko raz :P)

KuchateK
16-05-2005, 19:07
Bylo by Ci latwiej moim zdaniem potem sortowac wypociny... No ale cokolwiek...

Ja jestem mocno niestatystyczny i mam zapedy na dlugie wypowiedzi wiec moze byc problem z ta ankieta :mrgreen:

Venio
16-05-2005, 19:38
done :]

KuchateK
16-05-2005, 20:00
Kryzys mam sprzetowy... Zobaczymy przy czym jeszcze zostane... Ostatnio wpadlem na pomysl kupic sobie kompakta i olac ten caly... nie powiem co... Tyle ze to na czixy tak nie dziala jak powinno i przy iso 200 bym umarl po tygodniu chyba jednak ;) To jest jakies zboczenie... Dwa razy sie pomaca czegos i nagle sie okazuje niezbedne i koniecznie potrzebne...

Olympusa mialem okazje niedawno przestrzelic pare godzin i stwierdzam ze mechaniczno-ergonomicznie to to fajne jest i Canon moze sie nieco nauczyc jak sie robi wygodne lustro w XXI wieku... Celowo pisze wygodne, bo dobre to to 20D jest bardziej... Jakosciowo (zdjecia ma sie rozumiec) to to takie sobie... Balans bieli jednak z tego extra sensora widac ze inaczej wychodzi... Chociaz dla mnie znowu nienaturalnie... Z Canona to wiadomo co bedzie, a z tego siakies niebieskie... Ot sila przyzwyczajenia... Pozatym ogolnie... Hmm... Nadal jestem za Canonem... Mimo ze body fajne i w dotyku i na papierze to jednak po zdjeciach nie bylo tego widac tak bardzo...

Chociaz Nikun to nie ma szans... nieeee... Nawet jak bym na glowe upadl mocno i mi sie poprzestawialo to dalej nie ma szans :P Oslepl bym na tym ich forum od tego zoltego... To juz w podswiadomosci gdzies zakodowane kolorystycznie :mrgreen:

Jesli 70-200 masz f4 to niedlugo znowu moze byc porfolio obiektywowo-aparatowe bardzo podobne :mrgreen: Jedynie tamron bedzie raczej Sigma, ale to i tak 3/4 zgodnosci (mowilem juz o laskach?)... Generalnie podstawowa rzecz w calym foto to zwiekszyc wydatki na transport i wypady turystyczno-rekreacyjno-poznawcze...

Btw... Zeby mnie moderatory nie scigaly ze offtop :P Staram sie odpowiedziec statystycznie jakos ;P

Moze by tak ankiete dla onanistow sprzetowych? Jakies bardziej rozlegle badania czy cos... Moze jakas pomoc sie uda zorganizowac i ograniczyc zapedy :mrgreen: :twisted: Zauwazylem ze im wiecej zlomu foto tym mniej i gorsze zdjecia mam ;)

Mowilem ze mam zapedy do dlugich wypowiedzi?

Voytas
16-05-2005, 20:20
zrobione :)

KuchateK
16-05-2005, 20:26
I takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem :mrgreen:
Tak, F4
Ladne te czerwone L'ki tak w podpisie :) Cholera... Zeby jeszcze ceny mialy mniej cyferek... ;) Ale jak to mowia zaprawieniu w "boju" rodacy "powoli po scianie"... :mrgreen:

Ankieta done...

KuchateK
16-05-2005, 20:47
W domowym ołtarzyku też się dobrze prezentują :mrgreen:
Ta... I kurza sie nieziemsko... Chyba ze by jakis zaszkielkowany odpowiednio nieskokurzowy...

No, ty to na ceny narzekać nie powinieneś w tej hameryce ;)
Nie samym Canonem czlowiek zyje :P A im fajniejsze zabawki tym wiecej cyferek :/

Arkan
16-05-2005, 21:14
wysłane

sid
16-05-2005, 21:14
Dzieki za wszystkim za pomoc. Milo jest wiedziec, ze mozna liczyc na forumowa brac! Termin ankiety to do srody wlacznie (16 maja 2005) i dotad smialo nowi w tym topiku moga wypelniac ankiete. Jeszcze raz wielkie dzieki. Pomyslnych lowow najlepszych zdjec :)

Arkan
16-05-2005, 21:19
.... Termin ankiety to do srody wlacznie (16 maja 2005) i dotad smialo nowi w tym topiku moga wypelniac ankiete. Jeszcze raz wielkie dzieki. Pomyslnych lowow najlepszych zdjec :)
No to ja mam chyba jakiś inny kalendarz, bo u mnie 16-ty to się właśnie kończy ;-)

Kubaman
16-05-2005, 21:33
wysłane

muflon
16-05-2005, 22:37
Zauwazylem ze im wiecej zlomu foto tym mniej i gorsze zdjecia mam ;)
Ja niestety też :-(

sid
16-05-2005, 23:39
wielka pomylka przepraszam do 18 maja :) faktycznie 16 maja jest dzis :P przepraszam za sianie zametu :P