Zobacz pełną wersję : [nowy] przywitanie
Witam Szanownych Userow. Ja tylko chwilke tu zajme czasu, ja tylko pozwole sie przywitac. Mam na imie Pawel i jestem z Kalisza. Z fotografia mam stycznosc tylko amatorska choc juz to trwa szmat czasu. Jesli chodzi o sprzet to nie gra on specjalnie dla mnie roli choc fakt, ze mialem w swoich raczkach dosc wiele modeli aparatow, zazwyczaj z logo "canon" :) Obecnie wpadlem w wir fotografii cyfrowej. Efektami sie pownie kiedys podziele a teraz chetnie poczytam i czasem moze cos tez napisze.
Pozdr.
Pawel
Pszczola
15-05-2005, 21:09
Witam
Przedrzezniajac Pszczole ;-) powiem tak --> ten temat byl juz walkowany wiele razy... uzyj wyszukiwarki ;-) :lol: :mrgreen:
Sorry, mam dzisiaj dobry humorek (bez wspomagania) pod wieczor :lol:
Witam.
Dobrze zaczynasz, ja się nie przywitałem i coś mnie starzy bywalcy ignorują :wink:
A poza tym jestem kanonierem od kilku lat, odkąd kupiłem A200. Potem się nawróciłem na fotografię analogową. A obecnie moje hobby (bom amator) jest uśpione z powodu pisania pewnej pracy.
Pszczola
16-05-2005, 00:16
Przedrzezniajac Pszczole ;-) powiem tak --> ten temat byl juz walkowany wiele razy... uzyj wyszukiwarki ;-) :lol: :mrgreen:
Sorry, mam dzisiaj dobry humorek (bez wspomagania) pod wieczor :lol:
Dobry humorek, dobra rzecz ;-)
Pszczola
16-05-2005, 00:17
Witamy i pozdrawiamy !
O... pluralis maiestaticus :mrgreen:
Leprekan
16-05-2005, 12:41
Witam.
Dobrze zaczynasz, ja się nie przywitałem i coś mnie starzy bywalcy ignorują :wink:
No to musisz powazelinić, bo niektórzy są jak stare panny, którym wytknięto brak dziewictwa. ; )
No to musisz powazelinić, bo niektórzy są jak stare panny, którym wytknięto brak dziewictwa. ; )
Co do niektórych to podziwiam ich zasobność portfeli i posiadany sprzęt, którym się chwalą w podpisach.
Nie przejmuj się to tylko przechwałki.
Co do niektórych to podziwiam ich zasobność portfeli i posiadany sprzęt, którym się chwalą w podpisach.
Przeczytaj i sprobuj zrozumiec zanim zaczniesz powtarzac przytoczone tam argumenty:
http://canon-board.info/showthread.php?t=3607
Witamy, witamy!
Ja jestem tu od wczoraj :)