Zobacz pełną wersję : Dobra cena Canon 70-200 2.8 L
elvis700
31-03-2008, 19:25
Witam
Znalazłem w necie Canona 70-200 2.8L w cenie 4099 zł Brutto ale bez Cash Back, dzwoniłem też do sklepow z podobnymi cenami i wszyscy zgodnie potwierdzili że to szkło nie podlega pod Cash Back ?? nie wiem dlaczego tak jest może dlatego że cana jest tak niska?
Chciałbym dostac zwrot VATu więc musze szkło kupic "legalnie" , może ktoś z was gdzieś spotkał się z dobrym sklepem w dobrej cenie z góry dziekuję za INFO
Pozdrawiam
nie podlega pod CB ponieważ nie jest z dystrybucja eurpoejskiej, tylko amerykańskiej pewnie. dlatego też cena jest niższa. polecam skapiec.pl:)
persival
31-03-2008, 20:51
nie podlega pod CB ponieważ nie jest z dystrybucja eurpoejskiej, tylko amerykańskiej pewnie. dlatego też cena jest niższa. polecam skapiec.pl:)
jestes pewien odnosnie tych wymagan co do dystrybucji? dla mnie to jest nieco dziwne...gdy byl ostatni cashback to kupilem 70-200 na ebay od goscia ktory jest z UK natomiast handluje sprzetem przywiezionym z US , normalnie wystawil mi dowod sprzedazy na szklo i tyle, i zwrot kasy z Canona dostalem....
pzdr
Jarek
elvis700
31-03-2008, 21:23
Pytałem sprzedawców dokładnnie o CB, zgodnie odpowiadali że jest to cena promocyjna i Canon też coś z tego musi mieć ?
Masz tu listę CashBack'ową i nie siej plotek, że nie podlega.
Chyba, że ci sprzedawcy cashback biorą dla siebie :D
http://canonlensacc2008.onlinerebates.com/howtoclaim.aspx
byłem pewien że musi być z europejskiej dystrybucji. jak nie to sorki za wprowadzenie w błąd.
elvis700
01-04-2008, 16:59
Nie będę podawał listy sprzedawców z najniższymi cenami 3800 - 4100 zł na rynku bo właśnie te fitrmy nie podlegają pod Cash Back dlaczego ? można się chyba domysleć :) Bynajmniej znalazłem jedną firmę która ma niską cenę nieco ponad 4000 zł i można odliczy CB
Pozdrwiam
Jacek Kidoń
01-04-2008, 17:39
Cytowany link dotyczy Canon Europe. Na stronie Canon USA cash back nie znalazłem. Może słabo szukałem. Obawiam się, że przedstawiając dowód zakupu ze stanów płatny w usd, nie dostaniemy cash back przeliczany w euro. Na marginesie wczoraj dostałem canon 24-70 f/2.8. Kupowany w stanach w ciemno, ostry jak trzeba, koszt w pln 2620. Czemu tak nie u nas? Do tego zarobki kilka razy w górę.
Może spróbujesz u forumowych TIPów?
Cytowany link dotyczy Canon Europe. Na stronie Canon USA cash back nie znalazłem. Może słabo szukałem. Obawiam się, że przedstawiając dowód zakupu ze stanów płatny w usd, nie dostaniemy cash back przeliczany w euro. Na marginesie wczoraj dostałem canon 24-70 f/2.8. Kupowany w stanach w ciemno, ostry jak trzeba, koszt w pln 2620. Czemu tak nie u nas? Do tego zarobki kilka razy w górę.
Elvis700 dzwonił po sprzedawcach, cóż - może i dzwonił do Stanów - o tym już nie napisał...
Pisząc moją odpowiedź cały czas miałem na myśli europejską dystrybucję. Proponuję wczytywanie się ze zrozumieniem...