PDA

Zobacz pełną wersję : Czy ktoś potrzebuje pomocnika fotografa?

romgor
27-03-2008, 21:23
Witam, mam takie małe pytanko, oczywiście z czystej ciekawości, ale kto wie, jeśli będzie jakaś konkretna propozycja to możliwe że skorzystam.
Chodzi o to, że chciałbym nawiązać jakąś współpracę z doświadczonym fotografem. Chciałbym nabyć doświadczenia, aktualnie studiuję w Krakowie i jestem uchwytny w poniedziałki, piątki, soboty i niedziele. Czy ktoś miałby jakieś propozycje współpracy?

Posiadam własny sprzęt (w stopce) i zacięcie do fotografii, posiadam również zaświadczenie do fotografowania w obiektach sakralnych. Brak mi jak narazie doświadczenia, gdyż narazie nie było okazji to fotografowania na wszelkiego rodzaju imprezach. Prosze o kontakt na mail:

romgor123@op.pl

Pozdrawiam Roman

Adam Kasprzak
27-03-2008, 21:44
ja proponowałbym samemu pisać. Przykład z mojego podwórka. Wysłałem 150 maili do firm na około z zapytaniem, czy potrzebują zdjęcia. Odpisała jedna firma :) Pomyśl, co by było, gdybyś*wysłał 1500 maili :) Nie ma co się*załamywać na początku. Popraw tylko stronę, bo "access forbidden" pachnie amatorszczyzną...

romgor
27-03-2008, 21:54
Hehe, odnośnie strony to jest w budowie, więc narazie nie jestem w stanie nic zamieścić. Chyba masz rację z tym że lepiej samemu wysyłać maile. Dzięki za pomysł. Pozdrawiam.