PDA

Zobacz pełną wersję : przerywana linia w PhotoShopie



Voytas
10-05-2005, 22:31
Jak zrobic przerywaną linie w Photoszopie?

Pszczola
10-05-2005, 22:39
Jakos dziwnie podforum dobrales do tego pytania - "Sprzet fotograficzny - inny"

http://www.aci.pl/~stig/tutoriale/dot-line.htm

rysiaczek
10-05-2005, 22:59
haha, no w 'szopowych' czasach dobór podforum jak najbardziej na miejscu... niedługo definicja 'robienia zdjęcia' zmieni się na: zdjęcie robi fotograf, poprawia photoshop... Obiektyw czy aparat to akcesoria...;)

Voytas
11-05-2005, 02:21
"Sprzet fotograficzny - inny"
ups..sorki musialem jaks zle kliknac....napewno nie mialem tego na mysli :) sorka wielka