PDA

Zobacz pełną wersję : Informacje G2

vivro
11-03-2008, 17:31
Witam jestem od niedawna w posiadaniu Canona G2,mam pytanie czy przez ciągle otwieranie ekranu moze sie uszkoidzić taśma albo cos innego powiedzcie mi jak mam sie ustrzec przed wadami oraz zniszczeniem sprzętu i mam pytanie czy jest potrzebny program zeby sie połączyć Canon via PC??

Mam też prosbe o instrukcje obslugi w PC mozecie mi podac link
wiem na forum jest z linkiem elektroda ale on niedziala download cały czas stoi:confused:

vivro
12-03-2008, 16:17
Kurde widze ze te forum spadlo na psy tyle userow a nik nawet nieodpisze

fotna
12-03-2008, 16:32
Jest to możliwe ale ja mam g3 5 lat i zawsze otwierałem ekranik - nadal działa - teraz go meczą moje smyki 5 i 8 lat - też działa.
z tego co słyszałem to bardziej mu szkodzi przekręcanie tak by był zamknięty z ekranem na zewnątrz.
Co do przegrywania zdjęć
Prościej jest kupić sobie szybki czytnik i zgrywać z niego - to również bezpieczne dla gniazda na kable w aparacie i dla samego aparatu.
mam tez G2 ale instrukcji i do niej nie posiadam.
Jak chcesz coś się dowiedzieć więcej pytaj

MacGyver
12-03-2008, 16:40
Kurde widze ze te forum spadlo na psy tyle userow a nik nawet nieodpisze
A może by tak grzeczniej trochę ? Pytasz o mocno wirtualny problem, związany z dość starym aparatem wiec nie oczekuj odpowiedzi w godzinę. Forum to nie informacja telefoniczna komercyjnej instytucji.

Mam też prosbe o instrukcje obslugi w PC mozecie mi podac link
wiem na forum jest z linkiem elektroda ale on niedziala download cały czas stoi:confused:
Poszukaj tutaj (http://www.canon-board.info/showthread.php?t=26).

vivro
12-03-2008, 17:37
Ale poniekąt forum od pytania,gadania pomagania jak i prezentowania