Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Konkursiki w prasie - "wyslij sms"

firley
04-03-2008, 18:22
Zawsze sceptycznie podchodziłem do konkursów wszelkiej maści. O dziwo w "Fotografia & Aparaty Cyfrowe" dwa miesiące później pokazało się moje nazwisko, no ale mija miesiąc i po nagrodzie ani śladu i w ogóle. Chyba że jakiś inny Radek Opoczyński też odpowiedział poprawnie przede mną :P
Wygrywał z forumowiczów ktoś coś w takich konkursach?
Może to jedna wielka ściema z tymi nagrodami i tylko zarabianie na smsach? :P
Albo to po prostu ja się niepotrzebnie gorączkuje (pierwsza wygrana w życiu :P)

Jak wątek zostanie uznany za niepotrzebny i zaśmiecający proszę usunąć

terminator
04-03-2008, 20:15
Moja córka dwukrotnie wygrała: raz kosmetyki, następnym razem bon na ciuchy w markowym sklepie. Za każdym razem ktoś z gazety komunikował się telefonicznie z nią jeszcze przed ukazaniem się kolejnego numeru gazety z wynikami wygranych...

Hatik
05-03-2008, 00:37
Moja siostra wygrała kiedyś komórkę w jakimś Tele Tygodniu (rozwiązała krzyżówkę czy coś podobnego :-) ).
Nagroda dotarła bez problemów...
Kilkanaście lat temu udało mi się wygrać CD z muzyką w "Tylko Rock" - to dopiero było święto i wydarzenie! (ale wtedy nie "puszczało" się SMS-ów).
firley - chwilę jeszcze poczekaj, jeśli nagroda nie dotrze, to skontaktuj się z redakcją i poproś o wyjaśnienie.
Powodzenia!

ToSemJa
05-03-2008, 01:22
ja dostalem dyplom za najladniejsza budke legowa w konkursie organizowanym przez miasto :D Ale to bylo w podstawowce :)
A tak poza tym to unikam tego typu konkursow, jesli juz to konkursy organizowane przez firmy, z konkretnymi nagrodami i na konkretnych warunkach :P

LemonR
05-03-2008, 07:09
Moja żona to ma szczęście do konkursów wygrała już kilkakrotnie jakieś pierdółki. Raz nawet biżuterię nie małej wartości. Mi osobiście raz zdarzyło się wygrać rowerek dziecięcy ale to żona wysłała sms-a na moje nazwisko. Nagrody najczęściej dostarczane są przez firmę zajmującą się obsługą konkursów. Rzadko robią to redakcje gazet.

adamek
05-03-2008, 09:24
http://igunia91-konkursy.blog.onet.pl/

mikeqp
07-03-2008, 01:34
http://igunia91-konkursy.blog.onet.pl/

LOL:eek:

sergi
07-03-2008, 09:32
Ja wygrałem 3 miesiące temu płytę w radiu złote przeboje i nagrody nie dostałem. 3 razy pisałem emaila z zapytaniem ale nigdy nawet nie odpisali. Buraki...

firley
07-03-2008, 11:31
LOL:eek:
To nie lol, to hardcore:

Nie wylosowali mnie z kinder czekolady
:D

firley
16-05-2008, 12:55
Zwracam honor wydawnictwu Bauer, zadzwonili do mnie sami, powiedzieli że wyślą, co prawda z jakimś 2-3 miesięcznym opóźnieniem, ale zadzwonili :)

RNz
16-05-2008, 13:08
To miałeś fart po raz drugi :)

firley
17-05-2008, 00:41
To może taki "chłyt", żeby się czytelnik dwa razy cieszył z jednej nagrody :)