Zobacz pełną wersję : Proszę o opinię o sprzedawcy Pity
Może, któryś z szanownych forumowiczów miał doświadczenia handlowe z tym sprzedawcą?
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=98373
Może ktoś już coś u niego kupował i się podzieli doświadczeniem?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Jak widzę też jesteś (tak jak sprzedawca) z Wrocka, to podedź i sprawdź. tak będzie chyba najszybciej i najpewniej.
Jak widzę też jesteś (tak jak sprzedawca) z Wrocka, to podedź i sprawdź. tak będzie chyba najszybciej i najpewniej.
No nie do konca :) Oni są w Wołowa, a na terenie Wrocławia dostarczają sprzęt.
Poza tym lepiej zasięgnąć języka niż później żałować.
Pass. Nie wiedziałem.
Sam się kiedyś zastanawiałem nad zakupem od nich 40D.
Tylko jakoś mętnie odpowiadali na pytanie czy za cenę z Allegro 3460 (jak pamietam ) dają FV.
Ale suma sumarum dałem sobie spokój z zakupem.
Ale suma sumarum dałem sobie spokój z zakupem.A gdzie w takim razie kupiłeś?
Kupilem w końcu 30D na FV, nie 40-stkę :-)
W Łodzi.
Kupiłem na zeszłe wakacje 350D od tego sprzedawcy. Nie było problemu, aparat działa sprawnie i bez zarzutów. Dostawa na terenie Wrocławia gratis. Przypilnuj tylko aby była data sprzedaży na gwarancji numery seryjne itd (ale to akurat standardowa procedura)
KrzysiekRally
02-03-2008, 17:59
A ja nie jestem zadowolony. Nie moge się doprosić podbicia gwarancji od września 07 :shock: gość zawsze ma nie po drodze, albo czasu.
Ogólnie nie za wesoło wygląda ta współpraca. Kupiłem u niego 400D i Tamrona 17-50.
To były ostatnie zakupy tam.
Kupilem u niego obiektyw 85mm 1.8.
Obiektyw brzytwa, wszystko oki, gwarancja paragon zakupu. Ale jak wiekszosc kupujacych u niego mialem problem z kontaktem ;-) To ja musialem wydzwaniac i dowiadywac sie kiedy wkoncu dostane obiektyw. Najpierw mial byc w srode pozniej w czwartek ,wkoncu dostalem w sobote, ale dostalem ;-)
Fakt kolesia cięzko jest dorwać, to telefon jest zajety, to nie ma czasu albo coś mu wyskoczyło. Jeżeli chodzi o kupienie sprzętu raczej szybko sie zjawia, a jezeli chodzi o reklamacje to już gorzej, ale tak jak ma w opisie na allegro, można sie z nim "dogadać", ja wytargowałem za 400d taką cene jaką najniższą znalazłem na necie w ówczesnym czasie + bardzo tanio dostałem obiektyw (chyba za problemy które miałem ze sprzedawcą - około tydzien czekałem na reklamacje aparatu )
Dzisiaj nabyłem u Pity Canon 10-22 i Speedlite 580 EX II, wszystko jest git, jakieś 1,5 –2 godz. spóźnienie ale to standard u niego za to cena za szkło 2150, lampkę 1300 czyli całkiem nieźle (z tym że na szkło jakieś dziwne opakowanie dostałem – całe białe - i nie ma kodu kreskowego – będą problemy z cashback’iem:-/
Przypuszczam,że możesz się pożegnać z cashback’iem:sad:
Ja dzisiaj kupowałem dla kolegi tamrona 17-50 2,8 i muszę stwierdzić że transakcja przebiegła wzorowo. Tzn. zadzwoniłem o 15, nie odebrał telefonu ale za kilka minut oddzwonił przepraszając że akurat nie mógł odebrać. Umówiliśmy się na spotkanie o 17 i to ja się spóźniłem o kilka minut a On tam był punktualnie.
Towar nowy w oryginalnym opakowaniu, cena bardzo przystępna... Czego wiecej chcieć?