Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Toruń 16-17 luty wystawa psów rasowych

salonmops
13-02-2008, 18:56
Toruń 16-17 luty
Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy

m_o_b_y
13-02-2008, 23:43
Toruń 16-17 luty
Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy

Unikam przejazdu przez miasto Toruń, bowiem oznakowanie jest tak tragiczne, że trudno wyjechać z tego pięknego skądinąd miasta.
Na liście miast najgorzej oznakowanych w RP miasto Toruń może współzawodniczyć tylko z miastami Bydgoszcz i Kraków i z dużymi szansami na zwycięstwo w kategorii "wjedź ale nie wyjedź".
Aha, jeszcze zapomniałem o oznakowaniu wyjazdu z "gierkówki" na autostradę Katowice-Kraków.
To odrębny temat do dyskusji pt.:
- Czego jeszcze drogowcy nie sp....yli ???
Jadąc od strony Krakowa podróżny śledzi za drogowskazami do Warszawy i w pewnym momencie Warszawa znika z drogowskazów.
Podróżny bezskutecznie szuka wyjazdu do Warszawy, bo - naiwny nie wie - że teraz należy szukać wyjazdu na Łódź.
W ten sposób pominąłem wyjazd na Łódź i dalej szukałem nieistniejącego wyjazdu na Warszawę.
Po prostu polska paranoja, której winni są niektórzy - niespełna rozumu -drogowcy.
Pozdrówka

Vitez
14-02-2008, 02:14
Unikam przejazdu przez miasto Toruń(...)

A tak na temat wątku to co masz do powiedzenia?

cardio
16-02-2008, 12:34
A ja od paru lat mieszkam w Toruniu i uważam,że jest to bardzo fajne miejsce do życia :D
A oznakowanie - cóż - polecam CB Radio, z tym nie zginiesz.

PozdrAM
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A co do wystawy, to w niedzielę ma być podobno sporo labradorów, więc jak ktoś lubi te psiaki (co najmniej tak ja ja :-D )to polecam

arturs
16-02-2008, 17:42
A co do wystawy, to w niedzielę ma być podobno sporo labradorów, więc jak ktoś lubi te psiaki (co najmniej tak ja ja :-D )to polecam

A w Katowicach będziesz? Ja się ze swoim wybieram - tam też ma być sporo labków.. Do Bydgoszczy nie zdążyliśmy się zapisać..

salonmops
16-02-2008, 19:13
nie Katowice odpadaja
troche daleko bo 700km za duze koszta i za mało prestiżowa wystawa
ale bede tu Szczecin,Sopot,Manowo,Czplinek,Koszalin wszystko co jest na pomorzu i w promieniu 300 km jeszcze sie zastanawiam nad swiatowka w Sztokholmie,mam naprawde dobrego psa i moze bym powalczył (do 18 miesiaca zycia 1x wygrał grupe i 2x był drugi na grupie)

arturs
17-02-2008, 01:35
nie Katowice odpadaja
troche daleko bo 700km za duze koszta i za mało prestiżowa wystawa
ale bede tu Szczecin,Sopot,Manowo,Czplinek,Koszalin wszystko co jest na pomorzu i w promieniu 300 km jeszcze sie zastanawiam nad swiatowka w Sztokholmie,mam naprawde dobrego psa i moze bym powalczył (do 18 miesiaca zycia 1x wygrał grupe i 2x był drugi na grupie)

Nie masz napisane w profilmu miasta to nie wiadomo z jakiej części świata piszesz.. My do Katowic mamy blisko.. w końcu to międzynarodówka i sędziowie w naszej grupie bedą zagraniczni to i może coś z tego bedzie.. na razie byliśmy na dwóch wystawach - oceny doskonałe ale konkurencja silna ;)

orte
17-02-2008, 19:15
Ktoś może jakieś fotki psiaków z wystawy wrzucić ?
Ciągle tylko koty i koty, co nie Vitez ;-)

cardio
18-02-2008, 00:10
A w Katowicach będziesz? Ja się ze swoim wybieram - tam też ma być sporo labków.. Do Bydgoszczy nie zdążyliśmy się zapisać..

A kiedy w Katowicach będzie ??
Byłem dzisiaj na tej wystawie i stwierdziłem, że halowe wystawy to niezła mordęga dla zwierzaków. Za mały obiekt wybrali w Toruniu.
Labków kilkadziesiąt :) Duuuuuuuuuużo pozytywnej energii :)

arturs
18-02-2008, 00:37
A kiedy w Katowicach będzie ??
Byłem dzisiaj na tej wystawie i stwierdziłem, że halowe wystawy to niezła mordęga dla zwierzaków. Za mały obiekt wybrali w Toruniu.
Labków kilkadziesiąt :) Duuuuuuuuuużo pozytywnej energii :)

Katowice: 28-29-30.03.2008 labladory w sobotę

W Rzeszowie to też była porażka pod względem miejsca.. 99 psów a ring na pięterku.. dobrze że byliśmy dwie godziny wcześniej to zajęliśmy niezłe miejsce pod ścianą..

cardio
18-02-2008, 10:00
Katowice: 28-29-30.03.2008 labladory w sobotę

W Rzeszowie to też była porażka pod względem miejsca.. 99 psów a ring na pięterku.. dobrze że byliśmy dwie godziny wcześniej to zajęliśmy niezłe miejsce pod ścianą..

Dzięki za odpowiedź.
Jak się uda to się pojawimy. Mój psiak ma 9 m-cy i namawiają nas na wystawy :wink: , żeby się trochę oswoił z ringiem. Nasz hodowca twierdzi, że szkoda go nie pokazać - co by to nie miało znaczyć :lol:

Labki to świetne psy

Pozdr

arturs
19-02-2008, 01:44
Dzięki za odpowiedź.
Jak się uda to się pojawimy. Mój psiak ma 9 m-cy i namawiają nas na wystawy :wink: , żeby się trochę oswoił z ringiem. Nasz hodowca twierdzi, że szkoda go nie pokazać - co by to nie miało znaczyć :lol:

Labki to świetne psy

Pozdr

Nasz ma 10 miesięcy więc niedużo więcej.. BTW skąd macie psa? My właśnie nasza mamy z Osieka koło Torunia..

Vitez
19-02-2008, 16:16
Nasz ma 10 miesięcy więc niedużo więcej.. BTW skąd macie psa? My właśnie nasza mamy z Osieka koło Torunia..

Proponuję prywatne rozmowy toczyć prywatnymi kanałami.

cardio
20-02-2008, 22:35
:)

Oj dostało nam się 8-)

Jak bysmy się wybierali do Katowic to się pewnie odezwę, bo chętnie zobaczę psiaka z Osieka :) My mamy od Basi Krasickiej hodowla MATRIX z Torunia.

Do Viteza:
Juz nie powiem ani słowa :)

Jak sie poobrabiam to wrzucę jakąś galeryjkę z wystawy :)

Pozdr