Zobacz pełną wersję : 5D za 3,5tys. zł!
Podałem już link w temacie i sklepach i tipach przy okazji umieszczania linku sklepu ale podam tutaj bo czasu mało a może ktoś skorzysta!
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-Outlet-Digital-EOS-5D-Body-Only-Refurbished_W0QQitemZ280200021060QQihZ018QQcategor yZ31388QQcmdZViewItem
Podałem już link w temacie i sklepach i tipach przy okazji umieszczania linku sklepu ale podam tutaj bo czasu mało a może ktoś skorzysta!
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-Outlet-Digital-EOS-5D-Body-Only-Refurbished_W0QQitemZ280200021060QQihZ018QQcategor yZ31388QQcmdZViewItem
Zauważyłeś drobny fakt że to jest licytacja ? Więc jaki sens ma pisanie 5D za 3.5 tys zł ??
No i co najważniejsze to refurbish - co się z tym wiąże to chyba każdy doskonale wie...
W!
No i co najważniejsze to refurbish - co się z tym wiąże to chyba każdy doskonale wie...
*w sumie, nic sie nie wiaze, masz roczna gwarancje i masz pewnosc ze Canon dobrze sprawdzil ten sprzet przed wysprzedaza. Ja polecam takie zakupy, w pracy mamy dwa takie modele (1Ds MII oraz 1D MII), oba zrobily juz ponad 100k klatek i chodza idealnie.
Zdrowko
zauważyłem, że jest to aukcja. Napisałem o tym w wątku o sklepach. Wiem, że pewnie będzie drożej ale może nie na tyle a ktoś się zdecyduje? Z resztą tam mają definicję refurbished jako
- aparat z wystawy(sam miałem 300D z wystawy i jakoś prawie 2lata chodził bez problemu potym tylko mu się bolec od lustra AF wyłamał-typowe dla 300D więc co za różnica?)
- zniszczyło się pudełko więc nie ma oryginalnego ale zwykłe szare.
- aparat sprzedany, otwarte pudełko, ale wrócił do Canona i nic mu nie jest może użyty tylko kilka razy(może to oznaczac, że był uzywany jakiś czas dłuższy? - to chyba najgorsza opcja i chyba ta typowo sie kojarząca z refurbished?)
Ale aparat ma i tak 12miechów GW dla mnie wydaje się to atrakcyjne...
zauważyłem, że jest to aukcja. Napisałem o tym w wątku o sklepach. Wiem, że pewnie będzie drożej ale może nie na tyle a ktoś się zdecyduje? Z resztą tam mają definicję refurbished jako
- aparat z wystawy(sam miałem 300D z wystawy i jakoś prawie 2lata chodził bez problemu potym tylko mu się bolec od lustra AF wyłamał-typowe dla 300D więc co za różnica?)
- zniszczyło się pudełko więc nie ma oryginalnego ale zwykłe szare.
- aparat sprzedany, otwarte pudełko, ale wrócił do Canona i nic mu nie jest może użyty tylko kilka razy(może to oznaczac, że był uzywany jakiś czas dłuższy? - to chyba najgorsza opcja i chyba ta typowo sie kojarząca z refurbished?)
Ale aparat ma i tak 12miechów GW dla mnie wydaje się to atrakcyjne...
Ale wydaje się, że ten konkretny przypadek dotyczy wysyłki wyłącznie na terenie UK.
Pozdrówka
Ale wydaje się, że ten konkretny przypadek dotyczy wysyłki wyłącznie na terenie UK.
Pozdrówka
No właśnie to jest jedyny problem... Ale zauważyłem aukcję i wydała mi się bardzo atrakcyjna więc zamieściłem w nowym temacie bo czasu mało a są na forum ludzie mieszkający z UK, może ktoś jedzie albo ma rodzinę co mu to później normalnie kurierem do Polski śmignie i może ktoś właśnie komuś się przyda;)
Do konca aukcji zostalo 6h a aparat juz kosztuje 1350 euro. Podczas gry w Niemczech normalny ze sklepu jest za 1700 euro. Nie wiem czy jest wiekszy sens isc w takie egzemplarze za pare euro mniej.