PDA

Zobacz pełną wersję : 5D za 3,5tys. zł!

Goomis
12-02-2008, 20:05
Podałem już link w temacie i sklepach i tipach przy okazji umieszczania linku sklepu ale podam tutaj bo czasu mało a może ktoś skorzysta!
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-Outlet-Digital-EOS-5D-Body-Only-Refurbished_W0QQitemZ280200021060QQihZ018QQcategor yZ31388QQcmdZViewItem

Krzychu
12-02-2008, 20:14
Podałem już link w temacie i sklepach i tipach przy okazji umieszczania linku sklepu ale podam tutaj bo czasu mało a może ktoś skorzysta!
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-Outlet-Digital-EOS-5D-Body-Only-Refurbished_W0QQitemZ280200021060QQihZ018QQcategor yZ31388QQcmdZViewItem

Zauważyłeś drobny fakt że to jest licytacja ? Więc jaki sens ma pisanie 5D za 3.5 tys zł ??

nowart
12-02-2008, 20:17
No i co najważniejsze to refurbish - co się z tym wiąże to chyba każdy doskonale wie...

lukep
12-02-2008, 20:24
W!

No i co najważniejsze to refurbish - co się z tym wiąże to chyba każdy doskonale wie...

*w sumie, nic sie nie wiaze, masz roczna gwarancje i masz pewnosc ze Canon dobrze sprawdzil ten sprzet przed wysprzedaza. Ja polecam takie zakupy, w pracy mamy dwa takie modele (1Ds MII oraz 1D MII), oba zrobily juz ponad 100k klatek i chodza idealnie.

Zdrowko

Goomis
12-02-2008, 20:31
zauważyłem, że jest to aukcja. Napisałem o tym w wątku o sklepach. Wiem, że pewnie będzie drożej ale może nie na tyle a ktoś się zdecyduje? Z resztą tam mają definicję refurbished jako
- aparat z wystawy(sam miałem 300D z wystawy i jakoś prawie 2lata chodził bez problemu potym tylko mu się bolec od lustra AF wyłamał-typowe dla 300D więc co za różnica?)
- zniszczyło się pudełko więc nie ma oryginalnego ale zwykłe szare.
- aparat sprzedany, otwarte pudełko, ale wrócił do Canona i nic mu nie jest może użyty tylko kilka razy(może to oznaczac, że był uzywany jakiś czas dłuższy? - to chyba najgorsza opcja i chyba ta typowo sie kojarząca z refurbished?)
Ale aparat ma i tak 12miechów GW dla mnie wydaje się to atrakcyjne...

m_o_b_y
12-02-2008, 21:26
zauważyłem, że jest to aukcja. Napisałem o tym w wątku o sklepach. Wiem, że pewnie będzie drożej ale może nie na tyle a ktoś się zdecyduje? Z resztą tam mają definicję refurbished jako
- aparat z wystawy(sam miałem 300D z wystawy i jakoś prawie 2lata chodził bez problemu potym tylko mu się bolec od lustra AF wyłamał-typowe dla 300D więc co za różnica?)
- zniszczyło się pudełko więc nie ma oryginalnego ale zwykłe szare.
- aparat sprzedany, otwarte pudełko, ale wrócił do Canona i nic mu nie jest może użyty tylko kilka razy(może to oznaczac, że był uzywany jakiś czas dłuższy? - to chyba najgorsza opcja i chyba ta typowo sie kojarząca z refurbished?)
Ale aparat ma i tak 12miechów GW dla mnie wydaje się to atrakcyjne...

Ale wydaje się, że ten konkretny przypadek dotyczy wysyłki wyłącznie na terenie UK.
Pozdrówka

Goomis
13-02-2008, 01:27
Ale wydaje się, że ten konkretny przypadek dotyczy wysyłki wyłącznie na terenie UK.
Pozdrówka

No właśnie to jest jedyny problem... Ale zauważyłem aukcję i wydała mi się bardzo atrakcyjna więc zamieściłem w nowym temacie bo czasu mało a są na forum ludzie mieszkający z UK, może ktoś jedzie albo ma rodzinę co mu to później normalnie kurierem do Polski śmignie i może ktoś właśnie komuś się przyda;)

hosi
14-02-2008, 10:21
Do konca aukcji zostalo 6h a aparat juz kosztuje 1350 euro. Podczas gry w Niemczech normalny ze sklepu jest za 1700 euro. Nie wiem czy jest wiekszy sens isc w takie egzemplarze za pare euro mniej.