Zobacz pełną wersję : Na koniec wątku żeby dotrzeć do nowego linku w galerii??????????????????????
Próbuję zrozumieć czemu należy przechodzić na koniec wątku galerii, żeby zobaczyć najnowsze galerie użytkowników forum. Nie łatwiej byłoby zasatosować numerowanie wsteczne wątków.
That`s my proposition:)
KuchateK
04-05-2005, 02:02
Nie pokickales czegos przypadkiem w ustawieniach? U mnie nowosci pokazuja sie na samym poczatku... Podobnie zreszta jak watki w innych dzialach.
Tomasz Golinski
04-05-2005, 07:32
darpla, trochę dziwnie czytałoby się wątek od tyłu. Najpierw odpowiedzi potem pytania?
Widzę, że się nie rozumimey. Może wyjaśnię dokładnie, bo widzę, że niedokładnie napisałem. Dam przykład. Chce umieścić link do mojej nowej galerii w dziale galeria. I mam już 100 wątków. Jeśli ktoś wchodzi na moją galerię to musi przejść do ostatniej strony, żeby zobaczyć mój najnowszy link do galerii. Chodzi mi o to, że to jest poważny błąd i administrator powinien to poprawić. Takie jest moje zdanie i sugestia.
Pozdrawiam
Tomasz Golinski
04-05-2005, 23:27
Teraz już całkiem namotałeś. nie 100 wątków a postów chyba.
Problem ten możesz rozwiazać sam, wstawiając zawsze aktualny link do pierwszego postu poprzez edycję.