Zobacz pełną wersję : Salony - Poznań
Roger_Sway
10-02-2008, 13:00
Witam! W Pn wybieram się do Poznania i chciałbym się dowiedzieć, czy polecacie jakieś salony (Canon ma jakiś w Poznaniu??) -najlepiej takie nastawione na sprzęt...
z góry dzięki!
Poznań to fotograficzna pustynia.
Salony, które niegdyś brylowały w sprzęcie foto to dziś magazyny plecaków, szkieł kitowych i 3 puszek na krzyż... nie ma nic godnego uwagi.
Jest jeden "salon" sygnowany logiem Canona na poziomie -1 w Starym Browarze ale to jakaś kpina a nie salon. 3 aparaty i 4 szkiełka - i to najczęściej NIkona :)
Więcej sprzętu w miłej atmosferze przy kawie, zobaczysz u pierwszego lepszego TIP-a w Poznaniu... ( ;) )
Roger_Sway
10-02-2008, 14:33
no to mnie z lekka załamałeś :( spodziewałem się czegoś zupełnie odwrotnego.... ale dziękuję za info! do browaru się przejdę z ciekawości ;)
jakby był jeszcze jakiś salon/salonik/sklepik wart uwagi to prosiłbym o podanie adresu :)
Można też FotoDurę odwiedzić, tam nawet jakieś średnie stoją, trochę negatywów, pełno statywów, kilka obiektywów... Ceny oczywiście adekwatne ;)
www.digital24.pl - mają siedzibę w Poznaniu sprzętu sporo widziałem nawet karton z 1D mkIII ;-) Albo panowie TIPowie :-D nowart, cichy(negatyw), towers ;-)