Zobacz pełną wersję : Microsoft Yahoo!
"Microsoft zaproponował szefom Yahoo Inc. ofertę niemal nie do odrzucenia. Producent oprogramowania chce wykupić pełne udziały internetowego portalu, przy czym wycenił spółkę na blisko 45 miliardów dolarów."
http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://www.benchmark.pl/aktualnosci/news2429.php
Jaki to ma związek z fotografią? Yahoo jest właścicielem Flickr.com, więc jest to interesująca wiadomość dla posiadaczy galerii na Flickr.com...
Jaki to ma związek z fotografią? Yahoo jest właścicielem Flickr.com, więc jest to interesująca wiadomość dla posiadaczy galerii na Flickr.com...
Ale w jakim sensie interesująca? Uzasadniaj dalej - co to da/zabierze użytkownikom flickr.com jak zmieni się właściciel ?
Dla porównania - zauważyliście jakieś konkretne zmiany w youtube które zostało wykupione przez google? Ja nie...
Ale w jakim sensie interesująca? Uzasadniaj dalej - co to da/zabierze użytkownikom flickr.com jak zmieni się właściciel ?
Dla porównania - zauważyliście jakieś konkretne zmiany w youtube które zostało wykupione przez google? Ja nie...
bardziej dopasowane do Ciebie reklamy Google Ad?
Jaki to ma związek z fotografią?
Żaden, a news który tu podałeś każdy miał okazję przeczytać 10 razy na każdym jednym portalu w sieci...
bardziej dopasowane do Ciebie reklamy Google Ad?
Też nie zauważyłem. Mój wzrok jakoś do nich nie sięga...
no to zamykać. będzie nowa burda w pralni:D
Zmieni, zmieni się na 100% i to dużo. Oczywiście z czasem. Sam pracuję "w produkcie" który został wykupiony przez Microsoft i dużo się po tym wykupieniu zmieniło. Generalnie na plus, ale były różne perturbacje...
Jak nikogo to nie interesuje, to można zamknąć.