Zobacz pełną wersję : Canon eos 350d przepalony żarnik ;/
cinek204
28-01-2008, 18:05
Witam tak jak w temacie mam przepalony żarnik. I niestety nie wiem gdzie kupić żarnik bo nawet nie wiem jakie parametry ma miec ;/ Prosze o pomoc gdzie znajde żarnik może ktoś z forumowiczów ma na sprzedaż ;/ ??
Palnik od lampy ? Daj sobie spokój, kup zewnętrzną lampę.
Palnik od lampy ? Daj sobie spokój, kup zewnętrzną lampę.
Nie to nie tak - Krzychu - nie każdy ma takie podejście - człowiek chce mieć "w pełni sprawny aparat" - czy jak ktoś napisze (nie tutaj)- mój Daewo Tico wyciąga tylko 65 km/h napiszesz kup Lambo - będziesz miał zapas ?
Cinek204 - spróbuj tutaj -
CENTRUM SERWISOWO INFORMACYJNE FOTO I VIDEO
ul.Żytnia 15
01-014 Warszawa
tel. 022 862 41 38
fax 022 862 41 40
e-mail: info@e-csi.pl
Powinni dać radę.
Pozdro!
cinek204
28-01-2008, 19:11
tak chce miec w pełni sprawny aparat ;D zresztą nie zawsze pod rekom mam lampe zewnetrzna ;P co do serwisu naisałem do nich bo dodzwonic sie nie mogłem ;/ czekam na odp. od nich. Błyskawiczna odp. dziekuje bardzo ;D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
niestety odp. przyszła lecz nie prowadza sprzedaży takich rzeczy ;/ to może ktoś wie jak tu zaradzić ??:P
sprzedaży nie prowadzą bo sami naprawiają - to nie sklep
cinek204
29-01-2008, 16:16
to gdzie mozna nabyc palni czy tez żarnik ??;/ przeciez takie rzeczy powinny byc dostepne ;/
MacGyver
29-01-2008, 16:19
to gdzie mozna nabyc palni czy tez żarnik ??;/ przeciez takie rzeczy powinny byc dostepne ;/
Ale nie są. Niezależni serwisanci muszą sie zdrowo nakombinować, żeby zdobyć jakakolwiek część, a i tak zazwyczaj im się to nie udaje.
Spróbuj jeszcze tutaj: http://fototechnik.pl/.