Zobacz pełną wersję : Instrukcja do 17-40
Witam, mam pytanie czy zna ktos może jakiś namiar skąd sciągnąć intrukcję do 17-40 ??? w pudełku niestety nie było.
Witam, mam pytanie czy zna ktos może jakiś namiar skąd sciągnąć intrukcję do 17-40 ??? w pudełku niestety nie było.
A co tam wymaga zastosowania instrukcji ? :)
Nic specjalnego tak poprostu chciałem luknąć... :)
a dają instrukcje do tego? nie pamiętam?
Robson01
28-01-2008, 23:01
Piszą z której stony nakręcić filtry, a z której aparat :-)
i co tam pisza?
Nic ciekawego.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zawsze się znajdzie jakiś forumowy mądrala, który czeka na okazję żeby z kogoś polać kto może mniej wiedzieć od niego, a poprostu chce się czegoś dowiedzieć bo niby skąd, od mądrali?
Nic ciekawego.
Zawsze się znajdzie jakiś forumowy mądrala, który czeka na okazję żeby z kogoś polać kto może mniej wiedzieć od niego, a poprostu chce się czegoś dowiedzieć bo niby skąd, od mądrali?
Ale czego konkretnie chcesz się dowiedzieć bo na razie nie raczyłeś tego zdradzić ?
Konkretnie to się chciałem dowiedzieć (nie mam doświadczenia) do czego wykorzystać i jakie ma zastosowanie skala odległości ostrości np. w 70-200/17-40. I czy wogóle ma to jakieś zastosowanie przy puszcze którą obecnie posiadam (400D). Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.
RG
Konkretnie to się chciałem dowiedzieć (nie mam doświadczenia) do czego wykorzystać i jakie ma zastosowanie skala odległości ostrości np. w 70-200/17-40. I czy wogóle ma to jakieś zastosowanie przy puszcze którą obecnie posiadam (400D). Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.
RG
tego najprawdopodobniej w instrukcji nie ma :)
tego najprawdopodobniej w instrukcji nie ma :)
Zdążyłem zauważyć.
Bardziej mi chodziło o to żeby mi ktoś napisał jak z tym jest a nie że w instrukcji nie ma.:arrow:
to trzeba było poszukać w google :)
np.
http://www.aparaty.tradycyjne.net/page.php?view=jak_nastawiac
:rolleyes: senks
Ale oczekiwałem czegoś konkretniejszego.